ilk hedef! bahara kadar 10 kilo ver(1 mart)

countryquenn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
123
4
16
35
İstanbul
asıl hedefim 59 a inmek ama şuan için ilk ayda 10 kilo vermek istiyorum
kilom fazla olduğu için vereceğimi düşünüyorum ilk başta:44: sonrasında da inşallah yavaşça vererek geri kalanları, yaza bomba gibi girmek
bi 7 li rakamları göreyimmm artıık
1 martta tartılcam bakalım ne durumdayım..

arkadaşım bu işler sadece diyetle olacak işler değil. mali durumun iyiyse koşubandını şiddetle tavsiye ediyorum

arkadaşım bu işler sadece diyetle olacak işler değil. mali durumun iyiyse koşubandını şiddetle tavsiye ediyorum
spor salonuna gidiyorum canım ben
hafta içi her gün spor yapıyorum 2 saat ama bu sıralar çok saldım işte..sınavlar falan sporsuz diyet olur mu?

Son düzenleme:
bende spor salonuna gitmiştim 2 ay kadar ama bi faydasını görmedim. sonrasında manyetik kondsyn bsklti aldım basenlerimi hepten genişletti. onu sattık. yaklaşık bi ay önceside koşu bandı aldık 21 günde 5 kilo verdim diyet falan da yapmadım. oldukça sıkılaştım kendime güvenim geldi valla tavsiye ederim ....

evet koşu bandında çok vakit harcarım ben 1.5 saat kadar dururum üstünde
nası ters etki yaptı ki bu bisiklet sende..aslında işe yaraar:44:

ben 20 gün boyunca maksimum 35 dk yürüdüm 5.5 üzerinede hiç çıkmadım ayrıca hep yürüdüm koşmadım. sen 1.5 saatte eminim tığ gibi olursun sen yinede bence okadar kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…