ilk hedef! bahara kadar 10 kilo ver(1 mart)

countryquenn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
123
4
16
35
İstanbul
asıl hedefim 59 a inmek ama şuan için ilk ayda 10 kilo vermek istiyorum:10:
kilom fazla olduğu için vereceğimi düşünüyorum ilk başta:44: sonrasında da inşallah yavaşça vererek geri kalanları, yaza bomba gibi girmek:52:
bi 7 li rakamları göreyimmm artıık:52:
1 martta tartılcam bakalım ne durumdayım..

arkadaşım bu işler sadece diyetle olacak işler değil. mali durumun iyiyse koşubandını şiddetle tavsiye ediyorum

bende spor salonuna gitmiştim 2 ay kadar ama bi faydasını görmedim. sonrasında manyetik kondsyn bsklti aldım basenlerimi hepten genişletti. onu sattık. yaklaşık bi ay önceside koşu bandı aldık 21 günde 5 kilo verdim diyet falan da yapmadım. oldukça sıkılaştım kendime güvenim geldi valla :49::49: tavsiye ederim ....

bende spor salonuna gitmiştim 2 ay kadar ama bi faydasını görmedim. sonrasında manyetik kondsyn bsklti aldım basenlerimi hepten genişletti. onu sattık. yaklaşık bi ay önceside koşu bandı aldık 21 günde 5 kilo verdim diyet falan da yapmadım. oldukça sıkılaştım kendime güvenim geldi valla :49::49: tavsiye ederim ....

evet koşu bandında çok vakit harcarım ben:10: 1.5 saat kadar dururum üstünde:34:
nası ters etki yaptı ki bu bisiklet sende..aslında işe yaraar:44:

ben 20 gün boyunca maksimum 35 dk yürüdüm 5.5 üzerinede hiç çıkmadım ayrıca hep yürüdüm koşmadım. sen 1.5 saatte eminim tığ gibi olursun sen yinede bence okadar kalma :34:

Back
X