• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLK HEDEFİM SENİN İÇİN ANNE

22. gün
sabah:kepek ekmekle peynirli tost
yumurta
az peynir,2 sivri biber
akşama kadar 4 elma
akşam 1 dl kepek ekmek az menemen
su 2.5 lt
hiç canım spor yapmak istemedi.
sadece 15.dk koşu bandı

tartıda bol eksiler görürsünüz inşallah bende kaçamak yapıyorum moralim çok bozuk bugün ağladım bile bozmak istiypruö devam ediyorum 19 aralıkta başladım 3 verdim bende ama yarım kilosunu geri aldım yarın evdeyim devam ederim inşallah size de başarılar

tartıda bol eksiler görürsünüz inşallah bende kaçamak yapıyorum moralim çok bozuk bugün ağladım bile bozmak istiypruö devam ediyorum 19 aralıkta başladım 3 verdim bende ama yarım kilosunu geri aldım yarın evdeyim devam ederim inşallah size de başarılar
skın bozma canım onca emek 1 günde gidiyor,ben 1 gün bozdum tartı 1 kğden fazla çıkardı.az çok demeden yola devam....

dün giremedim ve münüde yazamadım.bu günün menüsünü yazayım.
sabah:2 dl kepek ekmek
1 haşlama yumurta
4 zeytin,1 dl peynir
2 acı biber.
acık çay
öğlen:2 yumurta omlet
1dl kepek ekmek
bol salata
akşam:öğleden kalan salata
2.5 lt su
40 dk koşu bandı

günün menüsü:
sabah 2 dl normal ekmek
haşlanmış yumurta
5 zeytin biraz peynir
1 çay kaşığı fındık ezmesi
öğlen,akşam gine birlikte oldu 4 gibi
sebzeli tavuk fırında
bolca yoğurt
sütlü kahve
su 3 lt
spor çocuklar yüzünden yapamadım.

pazartesi hastane işleri, 2 gündürde okul işleriyle uğraşmaktan bütün düzelim bozuldu.sözde bu hafta işi sıkı tutacaktım çünkü annem yarın gelecek artık olduğu kadar.yarın hurma diyetine başlıyorum.

pazartesi hastane işleri, 2 gündürde okul işleriyle uğraşmaktan bütün düzelim bozuldu.sözde bu hafta işi sıkı tutacaktım çünkü annem yarın gelecek artık olduğu kadar.yarın hurma diyetine başlıyorum.
Toplamda kaç kilo verdin canım.. olsun en azından annen bu konuda azimli olduğunu gorucek inşallah... seni takip edicem bakalım ne kadar vericeksin hurma diyetinde

merhaba B bercemzeynep arkadaşım aynı yaştayız bende 160 kusur boyunda ve 68 kiloyum.bir tane kızım var 2 yasında
bende evlendiğimde 53 kg idim.şimdi bana hayal gibi geliyor o kiloda olmak kızım emiyor ve çok geç yatıyor spor yapamıyorum hem hava soğuk hemde kızım hiç fırsat vermiyor.sabah işe gidiyorum akşam 7 de evdeyiz.
sabah kahvaltı yapma imkanım hiç yok çünkü çok erken kalkıp evden çıkıyoruz.
hiç bir kıyafet bulamıyorum hep XL giymek sinir ediyor beni ve hiç yakışmıyor eski bedenimi ve kıyafetlerimi istiyorum. göbek ve bel çevrem çok kilolu.karar veriyorum öğlen az yesem akşama yükleniyorum gece yatana kadar meyve kuruyemiş makarna ne bulursam yiyorum.
Valla çok kararlıyım eğer sende kabul edersen seninle birbirimize destek olarak kararlı bir şekilde kilo verelim. hergün öğün yazmaya çalışırım haftalık kilo ölçümü de yazarım

Back
X