- Konu Sahibi bercemzeynep
En son 66.7 di ama ondan sonra kilo almışımdır diye düşünüyorum tartılmadım çünkü yargıya çıkmaktan korkuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyum 162 canım yani kilom boyuma gore fazla zaten çok zorlandım iftarda hurma ve yoğurttan sonra dayanamadım biraz pilav ve patates yemeği yedim biraz önce de sütlü şekersiz nescafe içtim yarın yine oruç tutucam inşallah...boyun kaç canım fazla kilon yok gibi.
oruç tutuyorsan böyle ağır bir diyet yapmalı tavsiye etmem.
Ne güzel hic yapmadım leslie bende bi ara denemek istiyorum.1 leslie yaptım çocuklarla beraber çok sevdi benim ufaklıklar
dayanmak zor gün boyu açsın.bu akşam hafif bir şeylerle aç oruçunu sonra yoğurt hurma devam et.sahur da yap bence en azından sıcak bir çay bir kepek ekmekle tost yap.öyle benim kadar abartacak kilon yok.Boyum 162 canım yani kilom boyuma gore fazla zaten çok zorlandım iftarda hurma ve yoğurttan sonra dayanamadım biraz pilav ve patates yemeği yedim biraz önce de sütlü şekersiz nescafe içtim yarın yine oruç tutucam inşallah...
dene koşu bandından daha eğlenceli.1 ml çok kısa 15 dk falan.Ne güzel hic yapmadım leslie bende bi ara denemek istiyorum.
çok güzel bende sguat denemek istiyorum.Bu arada bende bugün koşu bandında 2,5 kilometre yürüdüm oruçlu olduğum için bu kadar yapabildim..bunun dışında yatana 100 squat ve 75 bacak egzersizine tamamlamayi düşünüyorum bu günkü sporu
Bende bu aksam öyle yapmayı düşünüyorum hurma ve yoğurt yiyip üstüne az yemek yerim inşallah... bugün 3 hurma ve bi bardak sütle yaptım sahurumu çok iyi oldu.. leslie1 yaptım bugün gerçekten çok eglenceliymis zamanın nasıl geçtiğini anlamadimdayanmak zor gün boyu açsın.bu akşam hafif bir şeylerle aç oruçunu sonra yoğurt hurma devam et.sahur da yap bence en azından sıcak bir çay bir kepek ekmekle tost yap.öyle benim kadar abartacak kilon yok.
dene koşu bandından daha eğlenceli.1 ml çok kısa 15 dk falan.
çok güzel bende sguat denemek istiyorum.
ben 5 sene önce 12 kilo kadar vermiştim squat ve diyetle özellikle iç bacaklara çok iyi geliyor ama o zaman başka spor yapmiyodum aklıma geldikçe squat yapiyodum günde 300u hatta 500u bile bulduğu oluyordudayanmak zor gün boyu açsın.bu akşam hafif bir şeylerle aç oruçunu sonra yoğurt hurma devam et.sahur da yap bence en azından sıcak bir çay bir kepek ekmekle tost yap.öyle benim kadar abartacak kilon yok.
dene koşu bandından daha eğlenceli.1 ml çok kısa 15 dk falan.
çok güzel bende sguat denemek istiyorum.
inşallah tekrar verirsin kilolarını.ben 5 sene önce 12 kilo kadar vermiştim squat ve diyetle özellikle iç bacaklara çok iyi geliyor ama o zaman başka spor yapmiyodum aklıma geldikçe squat yapiyodum günde 300u hatta 500u bile bulduğu oluyordu
İnşallah canım inşallah beraber veririz kilolarımızıinşallah tekrar verirsin kilolarını.
Bu günkü menün de güzel olmuş ne zaman tartılmayi dusunuyosun20.gün:
sabah: yarım poğaça,1 dilim kepek ek
1 haşlama yumurta
1 dl peynir
kahvaltılık sos ve marul
dayanamadım bir çay kaşağı çiklota
4 elma akşama kadar
birazda patatesli tavuklu yemekten
ama çok az oğluma yedirirken
3 lt su
45 dk koşu bandı.
Canim simdi tek arkadasim olaraktan sana bir sey itiraf edeyim.gecen perşembe ben tartida beklediğim sonuçu görmeyip üzüntüden sözde kendimi kaybetmistim ya işte o gunun sabahi tarti 81.900 den 82.700 firlamisti.buraya yazmadim cünkü telafi edeceğime söz vermistim.cuma tam uymasamda elmaya basladim cumada tartilayim diyorum.Bu günkü menün de güzel olmuş ne zaman tartılmayi dusunuyosun
Hımm iyi yapmissin canım olsun 3 verip 1 alıcaz 5 verip 2 alıcaz ama birakmicaz bi bakmışız ki istediğimiz kiloya gelmişiz Allahın izniyleCanim simdi tek arkadasim olaraktan sana bir sey itiraf edeyim.gecen perşembe ben tartida beklediğim sonuçu görmeyip üzüntüden sözde kendimi kaybetmistim ya işte o gunun sabahi tarti 81.900 den 82.700 firlamisti.buraya yazmadim cünkü telafi edeceğime söz vermistim.cuma tam uymasamda elmaya basladim cumada tartilayim diyorum.
Tabiki arada böyle kaçamaklar olur zaten üstüne yürümüşsün iste böyle olmamak için aslında herşeyden az az tatmak lazim yoksa diyet bittiği anda bi bakmışsın ki geri gelmiş kilolarbir de bu sabah hiç kahvaltı hazırlamakla uğraşmak istemedim.birde hep aynı şeylerden sakındım 2 poğaça arsına kahvaltılık sos sürdüm çay ile birlikte yedim.hemen üzerine 32dk koşu bandında yürüdüm.
en güzeline bu canım yavaş vermek ama benim ilk başlarda biraz hızlı gitmem lazım doğumdan sonra üzerime giyecek bir şeyim yok.Valla ben kendimi sikmicam artik ayda 3 kilo versem yaza kadar 15 kilo eder canımın istediği şeylerden az az tadicam.. zaten en sağlıklısı da yavaş verilen kilolar, hemen geri gelmiyor o zaman