ilk hediyee??

ben senin hediyene bayıldım benimki daha hediye almadı ama kesin seninki gibi bir hediye alır, hatta esprisine kravat alır diye korkuyorum iki yakanı bir araya ancak bu getirir diye borçlarım hep espri konusu olmuştur da :26:

hımm eşimin bana ilk aldıgı hediye daha dogrusu kargoya verdıgı ilk hediye ozamanlar pcye format atmayı bılmıyordum oda bana taa uzak ellerden pcye nasıl format atılır onun cdsını gondermıstı romantık bi mektup eslıgınde

ikinci aldıgı hediye ve benı şokaa ugratansaa söz yuzuklerımızdi

daha çok yeniydik olimpostaydık gezide..ozaman akşam sahile giderken yolda kçk bi takıcı gördük pembe balık küpe almıştı(okuduğum bölmden dolayı hralde)ilk hediyem oydu..küçüktü ama anlamlıydı

Mayısta beraber olmaya başladık, haziranda doğum günüm vardı. Harfli gümüş küpe almıştı E ve T ve yine gümüş bir kolye ayyy canım sevgilim ya bak aşkım depreşti

hmm aldığı arkadaşkendi oda kontürdü ama en değerlisini sorucaksak iki tane 1 kolyem 2 doğum günümde yazdığı hayatının en önemli ilk 5 anı adlı bir yazı

biz sevgilimle tanıştıktan 1 ay sonrasında görüşebildik... tanıştık sonra okullarımıza dönmüştük.. sonra msn'den ardından telefondan sık sık konuşmalara,birbirimizi kıskanmalara başladık ne tatlı günlerdi... sonrasında görüştüğümüz ilk gün beni otogardan aldığında bana bi kutu uzattı baktım içinde bi kolye.. kar tanesi var üstünde de... o hediye nasıl kıymetli anlatamam.. onuda hiç unutamam..

benim aşkımın bana aldığı ilk hediye alışveriş merkezinde vitrinde gördüğüm aşık olduğum saatti:) inanılmaz mutlu olmuştum yaa kutuyu gördüğümdeeeeee, kuzum beniiimmmm seviyorum beeeeeeeeeeeeee

eşimden aldığım ilk hediye bundan seneler önceydi sanırım 1996yılıydı ,uzun bir beraberliğimiz oldu eşimle.herneyse müzik kutusu almıştı ve 1999 depreminde evimiz yıkılmıştı ve ertesi günü enkazın içinde çalıyordu .

biz de ocakta çıkmaya başlamıştık, ilk sevgililer günümüzde GizeM şeklinde bir kolya yaptırmıştı bana, bu bizim aramızdaki parolaydı, kendisinin adı Mete :) Gizemin G si ve Metenin Msi şeklinde G ve M büyük harfle yazılıydı :) benim için çok özeldir...

esimden aldigim ilk hediye tanisma asamasindayken aldigi marka bi kol saati...yanimda degildi postayla yollamisti...daha hic takamadim koluma buyuk geliyor yepyeni duruyor oyle...

gri minik düğmeleri olan bir tunikti

gümüş bi kolye almıştı..özel bi gün değildi ilk tanıştığımız zamanlardı öylesine içinden gelmişti heralde..kendisi pek sever de hediye almayı

1.ayımız falandı eldiven almıştı.öyle normal bir günde. birkaçgün sonra da doğum günümdü.taşlı bir yüzük almıştı.

ilk bulusmamızda hava cok soguktu aralık ayındaydık ben eldivenlerimi takmayı unutmustum bana eldivenlerini hediye etmişti. mis gibi 'onun' kokusu vardı ustunde. gece de o eldivenlerle uyumustum

daha sevgili olmamışken,ojelere ilgimi ve sevgimi keşfeden sevgilim bana bi torba oje almıştı.
kafasına göre seçmiş renkleri,bazılarını gerçekten beğensem de çoğu bilindik tonlardaydı.
canım benim yaaaa:86::86::86::86::86:

Kırmızı gül almıştı ilk bir tane. çiçek sayılmazsa Daha sonra doğum günümde elbise aldı, ama onu da ben beğendim, bizimki biraz zevksiz de (ya da zevklerimiz uyuşmuyo diyelim)alamıyo kendi o yüzden, korkuyor, biliyor beğenmeyeceğimi

benim esim bana ilk hediyesi 300 sayfalik ingilizce dil bilgisi kitabi ve bi suru ingilizce hikaye kitabi almisti.ha bide ingilizce kursuna yazdirdi.nasil cok romantik degil mi? ama onlar sayesinde yurtdisina geldigimde dil problemim olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…