Ilk idrarla yaptigim test bakarmisiniz?

Afitab_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
976
309
103
Kizlar dun oglen yamistim test ve geceyi zor gecirerek uyandim ve su anda ilk idrarimla yaptigim teste bakiyorum.

Ustteki dunki test

alttaki de az once yaptigim.

Eklentiler

• 20160802_055256.webp
    20160802_055256.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 235
  • 20160802_055315.webp
    20160802_055315.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 267
@Selinokay canim bakarmisin. Alttaki cubuk daha koyu olmasi gerekmiyormu? Daha yeni yaptim. Dakika gectikce mi koyulur? Yani bastan beri orda arti isareti belli de istee....

Tebrikler hamilesin :D Bu kadar için rahat etmicekse kan testi yaptır bence çıkar.

Kizlar dun oglen yamistim test ve geceyi zor gecirerek uyandim ve su anda ilk idrarimla yaptigim teste bakiyorum.

Ustteki dunki test

Günaydin canim nap biliyomusun disari pencereden disari tut bak ve resim cek cok net belli olur ozaman

Sorma zaten onu dusunuyorum kara kara. Ama kucagima evlat alma isteginden daha hafif basiyor korku. Sadece yavas yavas hamilelik doneminde alisacagim bir sey.
Cnm bncede git bi kan ver hem igneyede alismis olursun :) bn daha 7 haftaligim en az 5 kez kan alindi bugunde saglik ocagina gidicem yine testler icin kan vermeye
bunlar isin kolay ve eglenceli kismi
Allahim sanada nasip etsin insallah

Ustteki dunki test

Ben yanlis hatirlamiyosam yurt disindamiydiniz öyleyseniz ultrasyonlada baksrlar burda alttan bakiyolar görünüyo

Ben yanlis hatirlamiyosam yurt disindamiydiniz öyleyseniz ultrasyonlada baksrlar burda alttan bakiyolar görünüyo
Dogru almanyadayim. Insallah 5 dakka sonra doktoru aricam bakalim kan aldirmaya gel derse hemen gitcem. Sonuc anca yarina cikar ozaman.

Dogru almanyadayim. Insallah 5 dakka sonra doktoru aricam bakalim kan aldirmaya gel derse hemen gitcem. Sonuc anca yarina cikar ozaman.
ayyy burda 1 saat sonra çıkıyor yarına kadar hem sen hem biz çatlarız valla :KK76: söyle de hemen baksın sonuçlandırsınlar. beni hiç doktorum alttan kontrol etmedi hep karnımdan baktı

ayyy burda 1 saat sonra çıkıyor yarına kadar hem sen hem biz çatlarız valla :KK76: söyle de hemen baksın sonuçlandırsınlar. beni hiç doktorum alttan kontrol etmedi hep karnımdan baktı
Yaa sorma. Bi kere daha kan verdiydim de ogleden sonra aradim. Sonuc geldi ama yarin sabah verebiliriz dedi. Ben en iyisi persembeye kadar gelmesse ariyim oyle gideyim. Kesinlesmis olur. :halay:

Kız nasıl dayancan bi kaç gün bn olsam çatlarım :)

Bende oyleyim ama cok fevri davrandigimi dusunuyprum onceki zamanlarda. Simdi agirdan almam lazim. No stress'i uygulamaya caliscam canim.
Zaten stressiz olmk gerekse de duramıyoruz ama snn gbi şüphede duramam kan verirdim hmn ne kadar erkn o kdr iyi öğrenmk bnce

Back
X