Kahkaha attımNe istiyorsun bacım söyle sen mi s.kmek istiyorsun al bitane tak ne yapmak istiyorsan yap bu sinirinde geçer belki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahkaha attımNe istiyorsun bacım söyle sen mi s.kmek istiyorsun al bitane tak ne yapmak istiyorsan yap bu sinirinde geçer belki![]()
Vajinal orgazm yaşayabiliyorum ve klitoral gibi yüzeysel değil; çok daha yoğun, kasıldığım, titrediğim, hatta parmak uçlarıma kadar elektriklenme yaşadığım bir orgazm türü. Sadece erkekler zevk almıyor. Kadınlar bunu yaşayabiliyorsa, erkeklerden daha çok zevk alıyor. Toplumumuzda genelde kadınların bu zevki yaşayamamasının da psikolojik, sosyolojik, kültürel pek çok nedeni var; o ayrı bir konu.Cinsellik, erkeklerin güzel duygularla yaptığı bir şey değil. Cinselliği hep küfür ve hakaret etmek için kullanıyorlar. Birlikte oldukları kadınları değersiz görmeye başlıyorlar. Zaten penetratif seks, sadece erkeklerin zevk alması için yapılıyor. Kadınlara faydası yok.
vajinal orgazm denen şeyin içinde klitoral orgazm da var ve dışarıdaki çıkıntıya dokunmaktan bahsetmiyorum, onu klitoral orgazm diye ayırmışlar ama keşke böyle bir ayrım yapılmadan önce klitorisi bize öğretselermiş, vajinal açıklıktan giren penisin klitorise baskı yapması ve klitorisin titreşime duyarlı olması, klitoris sertleşmesi (bunu googlelayabilirsiniz), rahmin ve pelvik kasların kasılması ile bütün bir yapıda gerçekleşen orgazmdan bahsediyoruz hatta kadınların erkeklerden çok daha uzun süre orgazm yaşayabilmesinin ve bir kere olduktan sonra tekrar tekrar orgazm yaşayabilmesinin sebeplerinden biri bu, sistemdeki kasılma ve titreşim devam ediyor. anne karnındayken cinsel organların oluşumuna bakılırsa penisle klitorisin aslında ne olduğu anlaşılacak, görsel üzerinden aratın penis ve klitoris yazarak. bu arada size yönelik söylemedim yanlış anlamayın konuşulan konu devamında ortaya atıyorum öyle yorumuVajinal orgazm yaşayabiliyorum ve klitoral gibi yüzeysel değil; çok daha yoğun, kasıldığım, titrediğim, hatta parmak uçlarıma kadar elektriklenme yaşadığım bir orgazm türü. Sadece erkekler zevk almıyor. Kadınlar bunu yaşayabiliyorsa, erkeklerden daha çok zevk alıyor. Toplumumuzda genelde kadınların bu zevki yaşayamamasının da psikolojik, sosyolojik, kültürel pek çok nedeni var; o ayrı bir konu.
Penetratif seks özü itibariyle kötülüktür ve bir şiddet eylemidir. Îşlenen bütün suçların ve yaşanan savaşların altında yatan esas sebep, erkeklerin kadınlara tecavüz etme içgüdüsüdür.Of penetratif olmayan aktivitelerden kasıt bu muydu? Hem ayranım dökülmesin hem boncuğum düzülmesin diyen Kezban aktivitesi. Sağlıklı cinsel hayatı olan kadınları kesmez o.
onu boşver de profil fotondaki jane b. efsane aşkı serge ile kaydettikleri, kasıklarında gidip geliyorumlu sözleri olan ve orgazm sesleri çıkardığı yasaklanan şarkısıyla meşhur birisiPenetratif seks özü itibariyle kötülüktür ve bir şiddet eylemidir. Îşlenen bütün suçların ve yaşanan savaşların altında yatan esas sebep, erkeklerin kadınlara tecavüz etme içgüdüsüdür.
Penetratif seksten zevk alan kadınlar, dayak yemekten de zevk alır. Çünkü aynı şey. Aslında penetrasyon dayaktan daha ileri seviyede bir şiddettir
Bilimsel olarak da kadınların penetrasyondan zevk almadıkları kesin olarak doğrulanmıştır. Bu sadece erkeklerin, kadınları fiziksel ve psikolojik olarak domine etme ve baskı altına alma taktiğidir.
Erkekler penetrasyonun şiddet olduğunu bilir ve bu yüzden bunu sık sık küfürlerinde kullanırlar.
Özü itibariyle kötü olduğu için mağduriyetlere yol açar. Aynı bu başlıkta okuduğumuz gibi
Serge alkolikti ve karısına şiddet uyguladığı için ayrıldılaronu boşver de profil fotondaki jane b. efsane aşkı serge ile kaydettikleri, kasıklarında gidip geliyorumlu sözleri olan ve orgazm sesleri çıkardığı yasaklanan şarkısıyla meşhur birisi![]()
aralarında 18 yaş fark var baştan berbatmış bence ve tüm görüntülerde hep jane adamın arzu nesnesiSerge alkolikti ve karısına şiddet uyguladığı için ayrıldılar
konu yine o değil, jane (veya bir kadın) savunduğun gibi dayak yemekten hoşlansa terk etmezdi bu adamı dedim,,,,,,,,Jane onu kendi kariyerinde ilerlemek için kullandı. Sanat anlamında iyi işler yaptılar. Ama o şarkıdaki orgazm sesleri roldür. Aynı senin yaptıkların gibi
Bakış açınız çok uç ve aşırı problemli. Cinsellik gibi karmaşık, çok katmanlı ve kişisel bir deneyimi tamamen tek bir anlamla, hele ki sadece şiddetle özdeşleştirmek; hem bilimsel olarak hem de insani açıdan çok problemli.Penetratif seks özü itibariyle kötülüktür ve bir şiddet eylemidir. Îşlenen bütün suçların ve yaşanan savaşların altında yatan esas sebep, erkeklerin kadınlara tecavüz etme içgüdüsüdür.
Penetratif seksten zevk alan kadınlar, dayak yemekten de zevk alır. Çünkü aynı şey. Aslında penetrasyon dayaktan daha ileri seviyede bir şiddettir
Bilimsel olarak da kadınların penetrasyondan zevk almadıkları kesin olarak doğrulanmıştır. Bu sadece erkeklerin, kadınları fiziksel ve psikolojik olarak domine etme ve baskı altına alma taktiğidir.
Erkekler penetrasyonun şiddet olduğunu bilir ve bu yüzden bunu sık sık küfürlerinde kullanırlar.
Özü itibariyle kötü olduğu için mağduriyetlere yol açar. Aynı bu başlıkta okuduğumuz gibi
Yapabilirsin ben kimseyi yargılamıyorum. Ama genel olarak toplum bize seks yapmanın tek şekli penetrasyonmuş gibi bir dayatma yapıyor. Ben buna karşı çıkıyorum. Ayrıca penetratif seks, özü itibariyle son derece problemlidir.konu yine o değil, jane (veya bir kadın) savunduğun gibi dayak yemekten hoşlansa terk etmezdi bu adamı dedim,,,,,,,,
rollenmeye gelirsek, rol yapan kadınlar var elbet ama ben onlardan biri değilim. ilk cinsel deneyimlerimi yaşamıyorum. kendimi olduğum gibi özgür yaşıyorum. karşımdaki erkeği tatmin etmeye çalışmıyorum. böyle bir görev üstlenmiyorum. ben o esnada kendim de bir deneyim yaşıyorum ve bu deneyimi sevdiğim biriyle birlikte paylaşıyorum, o da bir deneyim yaşıyor ve benimle paylaşıyor o anını. birbirimize en mahrem şekilde şahit oluyoruz. psikolojik, duygusal, ruhsal düzeyde anlaşmaya varmış iki insan arasında daha ne olsun zaten yani? sevişsinler.mesele sekste değil onu herkes yapıyor. mesele yaptığın insanda benim için. ben yok sevmedim şöyle yap da diyebiliyorum, istersem yarıda da kesebiliyorum. konunun başında konu sahibine de yazmıştım, sevginin seksle ilgisi yok. sevdiğim insan olmasa seksi de aramam açıkçası, hormonlarım dengeye girdi herhalde. benim sekse dair bir tabum/açlığım/görev bilincim yok. ben özgürüm cano.
hayır asla yaptığın şey bu değil.Ama genel olarak toplum bize seks yapmanın tek şekli penetrasyonmuş gibi bir dayatma yapıyor. Ben buna karşı çıkıyorum.
yaptığın şey aynen böyle zehir saçmak lütfen yeter artık.Ayrıca penetratif seks, özü itibariyle son derece problemlidir.
Bakın ben penetratif seks üzerine çok düşündüm, araştırdım. Bu bir şiddet eylemidir. Üremenin gerçekleşmesi için erkeğin kadına şiddet uygulaması gerekiyor. Yani spermlerini kaba kuvvet ile kadının içine sokması lazım. O yüzden ben penetrasyonu seviyorum diyen kadınlar komik duruma düşüyor. Bir insan şiddetten nasıl zevk alabilir?hayır asla yaptığın şey bu değil.
yaptığın şey aynen böyle zehir saçmak lütfen yeter artık.
Ay iki gündür senden başka şiddet uygulayan yok sus artık ya. Kendi rızasıyla istediğini yapan kadınlara sözel şiddet uyguluyorsun şu an. Komik duruma düşüyor olmana falan bir şey demiyorum artık ama insanlara saygısızlık ediyorsun.Bakın ben penetratif seks üzerine çok düşündüm, araştırdım. Bu bir şiddet eylemidir. Üremenin gerçekleşmesi için erkeğin kadına şiddet uygulaması gerekiyor. Yani spermlerini kaba kuvvet kadının içine sokması lazım. O yüzden ben penetrasyonu seviyorum diyen kadınlar komik duruma düşüyor. Bir insan şiddetten nasıl zevk alabilir?
Sizin yaptığınız ne peki?Bakın ben penetratif seks üzerine çok düşündüm, araştırdım. Bu bir şiddet eylemidir. Üremenin gerçekleşmesi için erkeğin kadına şiddet uygulaması gerekiyor. Yani spermlerini kaba kuvvet ile kadının içine sokması lazım. O yüzden ben penetrasyonu seviyorum diyen kadınlar komik duruma düşüyor. Bir insan şiddetten nasıl zevk alabilir?
Bir kaynak ya da sizle aynı fikirde bir insan evladı var mı? Sizin teziniz mi?Yapabilirsin ben kimseyi yargılamıyorum. Ama genel olarak toplum bize seks yapmanın tek şekli penetrasyonmuş gibi bir dayatma yapıyor. Ben buna karşı çıkıyorum. Ayrıca penetratif seks, özü itibariyle son derece problemlidir.
Sevgili kızlar, eğer erkek arkaşınız bakire olduğunuz halde sizi penetrasyon için manüple etmeye çalışıyorsa, o erkek asla iyi niyetli biri olamaz. Sakın yapmayın ve ayrılın.
Hakaret etmeden tartışmak sizin için neden bu kadar zor?Sizin yaptığınız ne peki?
Sürekli kadınları suçluyorsunuz aslında. Nasıl zevk alırsınız, nasıl istersiniz diye. İşin içine şiddeti katmışsınız birde.
Çok düşünmek az olan hücrelerinizi hepten öldürmüş olmalı.