• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk iliskide kanama miktari ? Evli bayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vay arkadaş partnere bak nerden biliyomuş adeti, adetin parça parça geldiğini,kızlık bozulunca iki damla geldiğini falan töbe töbe.... benim kırmızı değil de pembe renkte iki damla ya var ya yok o şekilde, sonrada akıntı gibi olmuştu, ya o değilde evlenmeden ne ilişkisi yaşıyorlar ben onu anlamadım evlilik öncesi cinselliğe kesinlikle karşıyım bilmiyorum belki de o yüzden pek acımadım arkadaşınıza,şimdi çocuk bir bahaneyle gitti terk etti ne olacak..............

kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana.. küçük yaşlarda değmeyecek insanlara teslim edersen kendini sıkıntılarda yaşarsın. zaaflara bu kadar yenik düşmemek lazım. evlilik dışı cinselliğe kesinlikle karşıyım bende. psikoloji eğitimi almış biri olarak şunu söylemeliyimki bu durum bayanın psikolojisini alt üst eden bir durum.

meleknazcım peki bu erkek için değcek mi? muhtemelen yaşları kısmen küçük. gittiler diyelim ve doktor sözde ikna etti bunu. yani erkeklerin kısmen kaçışıdır inkar etme.. ikna olursa sonuç ne olacak? evlenecek mi kızla?

kız da kendini ispatlamaya çalıştıkça yıpranacak..kendi kişiliğinden verecek. "nolur inan ilk seninle oldu" der gibi..

Haklısın ama bir çaresizlik hissediyorum.
Şimdi bu kızcağız,ispat etse de etmese de ayrılmayacak gibi görünüyor.
Ve ispat edemediği durumda,ezilmeye devam edecek.
Değmez tabii,keşke tekmeyi basabilse.

Hey yarabbim ya ne biçim kendini "adam" sanan erkekler var.
Adam kız üzerime kalcak diye korkmuş türlü bahaneler arıyor belli.
İnsan robot mu ki herkes de aynı şey olsun?
Kiminde çok kanar kiminde az kanar kiminde hiç kanama olmaz.

Hem internette bir kere araştırmış olsa ilk ilişkide neler olabileceğini hemen görür ama adam belli ki kızdan kurtulmak istiyor, bu yüzden ona bağlanmamasını istiyor. Adetin son günü şarıl şarıl kırmızı kan aktığını nerden duymuş acaba?
Hepsi palavra :ssz:

bir saçmalık daha var adetin son günü şarıl şarıl kan gelmez ki kahverengi gibi gelir o da az az ....

Son düzenleme:
Kişiye göre kanama miktarı değişebilir ya da zar esnektir hiç kanamaz ama uyanık hemcinslerimiz var adetin son gününe denk getirip kekleyen onların sayesinde arkadaşında o yaftayı yemiş. Ayrılsa da başka birileri ile olacak mı ? Buda arkadaşınıza bağlı nasıl olsa kız değilim diye de takılabilir sonra o uyanıklar gibi yapar veya diktirir evlilik vakti yada yok bir daha asla diyebilir onu ilgilendirmez. Arkadaşın yarın ayrılık olursa ne olacak hesabı yapmışsa bunu da düşünmüştür sevdiği erkekler ile isterse yaşayabilir ona mı kalmış bu durum ?

Haklısın ama bir çaresizlik hissediyorum.
Şimdi bu kızcağız,ispat etse de etmese de ayrılmayacak gibi görünüyor.
Ve ispat edemediği durumda,ezilmeye devam edecek.
Değmez tabii,keşke tekmeyi basabilse.

peki buna gerçek olan bir şeyi ispat etmeye çalışıyor ya bundan sonrakiler ne olacak değil mi?

ben bu konuda sonuna kadar örümcek kafalıyım.

kızlar böyle bir şeyi yaşıyor sonra ah vahh. bir sürü konu açılıyor şurada hangisi iyi ki yaşamışım diyor..

ya da aynı şey bizim kendi kardeşlerimizin başına gelse ay canım çok mu sevdin demeyiz bence. adam akıllı bir kulağını çekeriz. keşke kızlarımız daha bilinçli olsa.

sevmek cinsel birliktelik için yeterli değil, bir kadın kendini güvende tutmayıda bilmeli. benim yaşadığım cinsel ilişkiler beni etkilemez ayrılsamda dert etmem diyorsa o ayrı. ama cinsel birliktelikten sonraki terk edilme huzursuz edecekse, zamanı gelmeden bunu yapmamak lazım. hem bence seven bi erkek kıza karşı daha hassas davranır, onu üzeceğini bile bile yaklaşmaz.

bizim erkeklerimiz bu cinsellik kavramına alışamadı daha kendi ezikliklerini kadınlar üzerinden tatmin etmeye çalışıyorlar. o yüzden güvenemiyorlar bu tarz adam müsvettelerini kandırmak müstehaktır.

bizim erkeklerimiz bu cinsellik kavramına alışamadı daha kendi ezikliklerini kadınlar üzerinden tatmin etmeye çalışıyorlar. o yüzden güvenemiyorlar bu tarz adam müsvettelerini kandırmak müstehaktır.

İşte bu yüzden biz kadınlar bu haldeyiz farkındamısın ?

çok bildiğini sanan embesil erkeklerden nefret ediyorum. bir de kendi cahilliğine bakmadan kızı suçlamış. Çok sinirlendim!!!!
Kimisinin bir hafta kanaması oluyor herkesin kocası sen adetlisin desin o zaman.

Bence arkadaşın doktora gitsin raporu alıp gözüne soksun sonra da defetsin o adamı.

çok bildiğini sanan embesil erkeklerden nefret ediyorum. bir de kendi cahilliğine bakmadan kızı suçlamış. Çok sinirlendim!!!!
Kimisinin bir hafta kanaması oluyor herkesin kocası sen adetlisin desin o zaman.

Bence arkadaşın doktora gitsin raporu alıp gözüne soksun sonra da defetsin o adamı.

bunlar çocukların lise sıralarında kulaktan dolma öğrendikleri zırvalıklar..

Bu olayın uzerınden baya zaman gecmıs canım...

Bu olayın uzerınden baya zaman gecmıs canım...

Baya geçmiş? Ne kadar acaba ve tam olarak sorun ne ve arkadaşın şuan hala birlikte mi ?

Kiz da anlatmaya calismis parca seklinde kan geldi demis cocuk. Adet sirasinda oldugu gibi. Ama kan cabuk kesilmis ve oncesinde de hic kan gelmemis

Yalnız parça şeklinde gelen kan kızlık zarı kanı değildir onu da belirtmek isterim. Zar o anda kanar pıhtılaşmaz. Pıhtıysa rahim içinden geliyordur o kızlık zarından değil.

Arkadaşınız adına üzüldüm böyle bir afedersiniz öküze kurban gittiği için..

Kan gelse bi dert, gelmese bi dert:ssz: Hiç kanama olmasaydı aa sen bakire değilmiştim diye laf edeni çok duymuştumda böylesini ilk defa duyuyorum:27:

10 gün önceyse madem olay şimdi nasıl fikir verebiliriz. devam ediyorsa zaten sorun yok herkes memnun halinden. etmiyorsa yandı gülüm keten helva.

Bence yine de birlikte jinekoloğa gitsinler.
Doktoru,erkek bulsun,kim olduğunu kıza söylemesin.(tembihledin filan der mazallah.)
Yalnız,tecrübeli bir doktor olsun:)

Doktora,muayeneye değil,akıl danışmaya gitsinler.
İlk ilişkiyi anlatsınlar.Doktor,zar yapısını ve karşılaşılabilecek durumları anlatır.Ayrıca adet hakkında bilgi verir.
Öyle internetten ordan burdan bilgi edinmekle olmaz.
Doktor,tıbbi açıdan ve gözlemlerine dayanarak bilgi verir.

Ne kadar süre geçtikten sonra zarla ilgili yorum yapılabilir?

Kadın uzmanı, çok bilmiş beyefendiye bak sen :47: Kimisi çok kanar kimisi az,kimisinde hiç kanama olmaz,kimisinde kan çok sonra gelir.. Aslında o bunu da biliyordur da işine gelmemiştir!!
Kızın da bunlara susup hala onun yanında olması kötü :20:

Ona öyle bir tekme vursun ki haddini bildirsin.. Yoksa işine geldiğinde bunu kullanacak,haksız olduğu kavgada tartışmada lafı buna getirip kızı ezer ki eziyor anlaşılan :41: :19:

merhabalar.. arkadaşın adına üzüldüm. bende evliyim. ve kendimden örnek vericem, benim çok ciddi bir kanamam oldu, yavaş yavaş değil anında boşalır gibi. tatlı kaşığı işi filan değil yani bardak bardak :) hatta sonraki ilişkilerde de ufak ufak devam etti kanama. dr a gittim. gayet normal dedi bi problem yok. kızlık zarının kalın ve damarlı olmasıyla alakalı. arkadaşının yaşadığıda normal

herşeyin ötesinde güven önemlidir arkadaşlar. bi ilişkide güven yoksa devam etmesininde anlamı yok. ki ben küçükken bisiklet kazası geçirmiştim. o zaman kanamam olmuştu kesik vardı ama yinede içimde bi şüphe oluşmuştu. eşimle evlenmeden önce konuştum. böyle böyle bi kaza geçirdim dedim. o da ben sana güveniyorum hiç sorun değil dedi. kanamam olmayabilirdide ama o bunu umursamadı. çok şükür bi problem yokmuş. ilk ilişkimizde anladık. ama şayet eşim güvensiz yaklaşsaydı bu evlilik olmazdı..

Cok sevindim sizin adınıza o kazanın sorun olmamasına... Allah aranızı bozmasın,ömür boyu mutluluklar dilerim :nazar:

Back
X