İlk ilişkim sizce anormal olan ne ?

Şaka yollu bunu belirt o halde ona.. Birlikte gülerek vakit geçirmek güzel birşey ama merakından sıkılmışsın sadece. Ya da sen de ona sorular sor :)

Iliskiniz daha cok yeniymis. Siz daha birbirinizi cozemeden birliktelik bile yasamissiniz. Haliyle iliskiden uzak olan sen icin tum heyecan, bilinmemezlik kalkmis aradan. Evet malesef benim icin de feci bi' sıkıcı sevgilisin. Seven insan sevgilisi yaninda yokken unutmaz onu. Yanyanayken tabii iyi vakit gecirirsiniz onemli olan yaninda yokken de varligini hissedebilmek.

Şaka yollu bunu belirt o halde ona.. Birlikte gülerek vakit geçirmek güzel birşey ama merakından sıkılmışsın sadece. Ya da sen de ona sorular sor :)
soru soruyorum tabi sormaz mıyım ama galiba herkesin yaptığı şeyi yapmıyorum, eski sevgililerini sormadım hiç bugüne kadar. acaba bunları mı sormamı istiyor ? geçmişi beni ilgilendirmiyor ama öyle bi beklentisi de varsa

umrumda değilsin kendi kendine yazmaya devam et bundan sonra cevap yok sana

Ay sen benim çok umrumdaydın ya hahahahahahah sevgilinle kavga et güzel cevaplar veriyorsun bence hiç de "ayyyyyyy yazamıyorum" değilsin, hadi sana iyi tavsiye kovalamalar üslubunu değiştir önce sen bence ama bak büyük tavsiye sana.

Fakesin:)) ilk ilişkin ilişki ne bilmiyorsun beraberde olmuşun mutlu da etmiş. İlk ilişkiden mutluluğu nerden biliyorsun sen.
bana verdiği his mutluluktu çünkü beraber olmak kötü bişey mi 25 yaşına gelmişim kafede el ele mi oturmalıyım sizce. mutluluk değişkendir herkesi aynı şey mutlu etmezki. sen konuyu bile okumamışın fake diyosun he canım he sen haklısın

he canım he aman ne kadar önemli bişey söyledin

Bu işler yaşla mı oluyormuş bilmiyordum. Herşeyi biliyorsun neden soruyorsun ozmn..

anlıyorum ama birlikte olmakla bunun alakasını çözemedim. arzu ettim ve yaşadım olamaz mı yani çok mu anormal ya da çok mu yanlış bişey birlikte olmak. ilişki yaşayan herkes acaba sevgilim yatakta nasıl diye merak içinde mi yaşıyor ilişkisini ? insan hakkındaki tek bilinmezlik yatakta nasıl olduğu falan mıdır nedir yani ben öyle düşünmüyorum

ben genelde online görürsem yazarım
mesaj atarım ararım
acaba aşık mı değilsiniz?
çünkü ben sesini duymak isterim mesela gün içinde de. böyle bir ihtiyaç hissediyor musunuz.
?

Kıskanç biri değilsin galiba. Belki de kıskanılmak istiyordur sormanı istiyordur. Sor bakalım bi eğer boşver felan derse sen de dersin sen neden soruyorsun herşeyi diye böylece birdaha soramaz :)

Sen nerede saklandın bu yaşakadar arkadaş. Herşey de bir durgun bir farklı düşünüyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…