belki. iyiydim ben öyle de ya. :)ben sevmedigini düşünmüyorum bence 25 yıldan sonra sevgiliye bünye daha alışamamış
bi sonraki buluşmada fotoğraf çekeyim bari telefonuma o zamankız Allah senii :)) o kadar mı aklına gelmiyor bari telefonun duvar kagıdını beraber oldugnuz bi fotograf koy aklına gelir o zaman
Şaka yollu bunu belirt o halde ona.. Birlikte gülerek vakit geçirmek güzel birşey ama merakından sıkılmışsın sadece. Ya da sen de ona sorular sor :)var çok iyi birisi, yüzüne bakmak bana huzur veriyor ve onu gördüğümde gülümememe engel olamıyorum, onu tatlı buluyorum ama çok soru soruyor sanki biraz fazla meraklı. ta ilkokul arkadaşımı bile soruyor yani
Fakesin:)) ilk ilişkin ilişki ne bilmiyorsun beraberde olmuşun mutlu da etmiş. İlk ilişkiden mutluluğu nerden biliyorsun sen.Beraber de olduk herşey yan yanayken çok güzel beni mutlu ediyor ama bi ilişkide daha be yapmalıyım ki daha ne olmalı
soru soruyorum tabi sormaz mıyım ama galiba herkesin yaptığı şeyi yapmıyorum, eski sevgililerini sormadım hiç bugüne kadar. acaba bunları mı sormamı istiyor ? geçmişi beni ilgilendirmiyor ama öyle bi beklentisi de varsaŞaka yollu bunu belirt o halde ona.. Birlikte gülerek vakit geçirmek güzel birşey ama merakından sıkılmışsın sadece. Ya da sen de ona sorular sor :)
umrumda değilsin kendi kendine yazmaya devam et bundan sonra cevap yok sana
bana verdiği his mutluluktu çünkü beraber olmak kötü bişey mi 25 yaşına gelmişim kafede el ele mi oturmalıyım sizce. mutluluk değişkendir herkesi aynı şey mutlu etmezki. sen konuyu bile okumamışın fake diyosun he canım he sen haklısınFakesin:)) ilk ilişkin ilişki ne bilmiyorsun beraberde olmuşun mutlu da etmiş. İlk ilişkiden mutluluğu nerden biliyorsun sen.
gördüm attıkları her adımı haber veriyorlar, iki laflarından birisi sevgili kişisi, elleri sürekli telefonda, kendi hayatlarını unutuyorlar.[/QU
sizde sevgiliniz olduğunu unutuyormuşsunuz. bence asıl sorun erkek arkadaşınıza aşık olmamanız.
buradaki kaç tane üyeye sorsanız sizin davrandığınız şekilde sadece biriyle sevgili olmak için sevgili olan(yanlış anlaşılmasın hani hislerinden emin olamama, iyi biri bi şans vermek istiyorum gibi demek istedim)bayanlar sizin gibi davranır. en azından benim kanaatim bu. kimse aşık olduğu, beraber mutlu olduğu bir adama sizin anlattığınız gibi davranamaz bence.
kendi davranışlarınıza odaklanın derim.
he canım he aman ne kadar önemli bişey söyledinAy sen benim çok umrumdaydın ya hahahahahahah sevgilinle kavga et güzel cevaplar veriyorsun bence hiç de "ayyyyyyy yazamıyorum" değilsin, hadi sana iyi tavsiye kovalamalar üslubunu değiştir önce sen bence ama bak büyük tavsiye sana.
Fakesin:)) ilk ilişkin ilişki ne bilmiyorsun beraberde olmuşun mutlu da etmiş. İlk ilişkiden mutluluğu nerden biliyorsun sen.
he canım he aman ne kadar önemli bişey söyledin
onu sen bilirsin artık :)belki. iyiydim ben öyle de ya. :)
Bu işler yaşla mı oluyormuş bilmiyordum. Herşeyi biliyorsun neden soruyorsun ozmn..bana verdiği his mutluluktu çünkü beraber olmak kötü bişey mi 25 yaşına gelmişim kafede el ele mi oturmalıyım sizce. mutluluk değişkendir herkesi aynı şey mutlu etmezki. sen konuyu bile okumamışın fake diyosun he canım he sen haklısın
anlıyorum ama birlikte olmakla bunun alakasını çözemedim. arzu ettim ve yaşadım olamaz mı yani çok mu anormal ya da çok mu yanlış bişey birlikte olmak. ilişki yaşayan herkes acaba sevgilim yatakta nasıl diye merak içinde mi yaşıyor ilişkisini ? insan hakkındaki tek bilinmezlik yatakta nasıl olduğu falan mıdır nedir yani ben öyle düşünmüyorumIliskiniz daha cok yeniymis. Siz daha birbirinizi cozemeden birliktelik bile yasamissiniz. Haliyle iliskiden uzak olan sen icin tum heyecan, bilinmemezlik kalkmis aradan. Evet malesef benim icin de feci bi' sıkıcı sevgilisin. Seven insan sevgilisi yaninda yokken unutmaz onu. Yanyanayken tabii iyi vakit gecirirsiniz onemli olan yaninda yokken de varligini hissedebilmek.
her neyseBu işler yaşla mı oluyormuş bilmiyordum. Herşeyi biliyorsun neden soruyorsun ozmn..
o da güzelAğzını yerim ya bak nasıl şeker ya bal bal oh cevaplara bak ya evet anormalsin
Kıskanç biri değilsin galiba. Belki de kıskanılmak istiyordur sormanı istiyordur. Sor bakalım bi eğer boşver felan derse sen de dersin sen neden soruyorsun herşeyi diye böylece birdaha soramaz :)soru soruyorum tabi sormaz mıyım ama galiba herkesin yaptığı şeyi yapmıyorum, eski sevgililerini sormadım hiç bugüne kadar. acaba bunları mı sormamı istiyor ? geçmişi beni ilgilendirmiyor ama öyle bi beklentisi de varsa
Sen nerede saklandın bu yaşakadar arkadaş. Herşey de bir durgun bir farklı düşünüyorsun..anlıyorum ama birlikte olmakla bunun alakasını çözemedim. arzu ettim ve yaşadım olamaz mı yani çok mu anormal ya da çok mu yanlış bişey birlikte olmak. ilişki yaşayan herkes acaba sevgilim yatakta nasıl diye merak içinde mi yaşıyor ilişkisini ? insan hakkındaki tek bilinmezlik yatakta nasıl olduğu falan mıdır nedir yani ben öyle düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?