İlk iş günü minibüs az kalsın geç kalacaktım

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
383
123
Selam kızlar.Bugün işe başladım yediye yirmi kala kalktım.Yedide evden çıktım tam sekizi yirmi beş geçe işyerindeydim iş başı sekiz buçuk çıkış saati altı.Önce metro daha sonra minibüs e bindim.İş görüşmesine gittiğimde iş saatleri olmadığı için yol 50 dk sürmüştü şimdi bir buçuk saati buluyor annem yol çok uzun dedi ben de yok dedim eğer işten geç çıkarsam eve gelmem sekizi bulur akşam altı buçuktaçıkarsam yediye doğru sekreter olduğum için patronun misafiri olursa o zaman sıkıntı olur mu sizce yol?

Patronun misafiri olursa sizi cok gec saate kadar tutmaz diye umuyorum. İşe yeni girmişsiniz hayırlı olur inşallah. Bence 1 ay kadar işe gidip gelin baktınız ki yol sorun oluyor kararınızı öyle verirsiniz. Bu zamanda iş bulmak çok zor bir şans verin bakalım ne olacak?
Kolay gelsin şimdiden

Yol uzun ayrı bir değerlendirme

8 de eve gelirim geç olur mu ayrı

Bekar aile ile yaşayan biri işten geç saatte gelse de çok sıkıntı olmaz bence

Bir süre dener bakarsın çok yorulursan yeni iş ararsın

Çoğu yerde toplu taşıma ile işe gideceksen 8.30 daki işe 7 -7.15 arası evden çıkmak gerekir zaten

ben sabahları okuluma 2 saatte gidiyorum akşamlarıda eve 2.5 saatte çokta uzak değil gibi ya da ben artık uzaklık yetimi kaybettim o kadar yol gidip gelmekten yeni iş bulana kadar dene bir süre

Trafiksiz 50dk. Trafik varken yani is saatlerinde 1bucuk saat...Bence cok iyi.Benim trafiksiz sahsi aracla 20dk trafik varken 2 saate yakindi

Selam kızlar.Bugün işe başladım yediye yirmi kala kalktım.Yedide evden çıktım tam sekizi yirmi beş geçe işyerindeydim iş başı sekiz buçuk çıkış saati altı.Önce metro daha sonra minibüs e bindim.İş görüşmesine gittiğimde iş saatleri olmadığı için yol 50 dk sürmüştü şimdi bir buçuk saati buluyor annem yol çok uzun dedi ben de yok dedim eğer işten geç çıkarsam eve gelmem sekizi bulur akşam altı buçuktaçıkarsam yediye doğru sekreter olduğum için patronun misafiri olursa o zaman sıkıntı olur mu sizce yol?

Anladığım kadarıyla aileniz ile beraber yaşıyorsunuz. Evlenmeden önce çok mesaiye kalırdım, hiç sıkıntı olmazdı çünkü eve gidince annem yemeğimi hazırlamış olurdu. Ev temiz, çamaşırlarım ütülü :) benzer koşullardaysanız bence devam edebilirsiniz.

Evlendikten sonra eşim de ben de çok zorunlu durumlar dışında hiç mesaiye kalmadık. Evde yemek, çamaşır, ütü bizi bekler :)

İşini seviyorsan hiç takılma. Neden? Çalışır olmadı araba alırsın. Onla gider gelirsin. Hem mal sahibi de olmuş olursun

bende bir dönem sekreterlik yaptım. genelde misafiri geldiğinde bekletiyordu. bide çıkacağım zaman çabuk geç kalma akşam oldu diyordu sinir :KK62: umarım sizinki yapmaz. yol uzunmuş çünkü

Aynen sanırım bir süre gidip gelirim iki gündür altıda çıktım patronun misafiri inş olmaz da o yedi gibi çıkmam.

Back
X