- 21 Haziran 2016
- 624
- 1.035
- 113
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Her kadının çocuğunu sevme şekli farklıdır,prensesim paşamm gibi kelimeleri çocuklarıma ben de söylemem ve açıkçası bu tür kelimelerin çok sık kullanılmasını da itici bulurum,uzman eğitimciler bile bir konuda hemfikirler,uzmanların tespiti;kimse prenses veya paşa değil,böyle kelimeleri kullanarak çocuğunuzun bilinç altına yerleştiriyorsunuz ve onlar büyüdüklerinde aslında bu vasıflara sahip olmadıklarını anladıklarında büyük bir hayalkırıklığı yaşıyorlar. Tabi dediğim gibi her anne farklıdır,kimisi duygularını hamilelikten itibaren aşırı belli eder,kimisi edemez,bu yargılanacak bir durum değil.Buna benzer bir konuda benim de yok öyle bir duygum olması da gerekli değil dedim psikoloğa git dediler
Oğlum altı yaşında ayyyy iyiki doğurmuşum vs demedim aman da benim paşam ayyy içine sokasım geliyor gibi nida ve hislerde sevmedim
Oğlum önemli benim için ama abartılı bir duygum olmadığını düşünüyorum
Çok normal hislerin sakın neden böyleyim diye üzülme itiraf edemese de herkes öyle oluyorArkadaşlar merhaba. Bu gün itibari ile 85 günlük anneyim. Bir kızım var. Ama kızımı bir türlü sahiplenemiyorum. Evet onu seviyorum ama hala sanki aramızda olması gerektiğini düşündüğüm o sıkı bağ yok ve bu beni çok üzüyor. Kızıma kaç aydan sonra iyice alışırım ve iyiki doğurmuşum derim. Belki bu soru size saçma gelebilir ama lütfen beni kınamayın. Aranızda benim gibi duygular yaşayanlar var mı. Varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. İçim çok daralıyor ve şu an bunu yazmak bile inanın acı veriyor. Ben nasıl anneyim diyorum...
kesınlıkle bende hamıle oldugumu kabullenemıyorum. sankı bana yaslandıgımı hıssettırecek o bebek sankı butun hersey bıtecek hayatım mahfolacak gibi herkes kucagına alınca bak gör dıyor ama sanmıyorum bende cok zor bir donemdeyımsızınle aynı durumu paylasıyorum muhtemelen bende bebegım odluktan sonra konu sahıbı gıbı benımseyemeyecegım emanet bır cocuk gibi gelecekBende şimdiden hamile olduğumu kabul edemiyorum ama bi şekilde o bağ oluşuyor sanırım o korku sardı benide
yapısal bence... inanın hiç anormal bir durum değilBuna benzer bir konuda benim de yok öyle bir duygum olması da gerekli değil dedim psikoloğa git dediler
Oğlum altı yaşında ayyyy iyiki doğurmuşum vs demedim aman da benim paşam ayyy içine sokasım geliyor gibi nida ve hislerde sevmedim
Oğlum önemli benim için ama abartılı bir duygum olmadığını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?