ilk kez aşık oldum sanırım karşılığı yok :(((((

kumsaal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
49
0
36
Artvin
bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum kadınların dayanışması çok güçlü bende yardım ve desteklerinizi bekliyorum çünkü çok aciz hissediyorum kendimi başlıkta da belirttiyim gibi ilk kez birini sevdiğimi hissettim 24 yaşındayım bugüne kadar hiç sevgilim olmadı bunu kime söylesem inanmıyor çünkü dışarıya göre çok sosyal cana yakın sıcak kanlı biriyim seni boş bırakmamışlardır diyorlar ama olmadı bu konuda çok tutucuyumdur hep onlara kötü davranmışımdır konuşmak ıstediklerin de terslemişidir ki üniversiteyi bitirdim serbest 1 ortam aile baskısı yok ama hiç kimseye karşı 1 şey hissetmemiştim ta ki okul bitip iş hayatına atılana kadar ikinci iş deneyimimdi ve o kadar tuhaf oldu kı ıse başlamam da tevafuklar silsilesinde hiç yapmam dediğim çalışmam dediğim 1 sektörde başladım kasiyer lik yapmaya başladım onu da iş yerinde tanıdım reyoner o da başta hiç 1 şey hissetmedim zaten ilk kez çalışıyor gıbı 1 seydım okul yenı bıtmıs sudan cıkmıs balık misaliyim erkekleri yeni yeni tanıyorum zaman gectıkçe bununla konuşuyoruz o kadar zıttız kı aşk nefretle başlarmış çok doğru 1 söz benim k ide öyle oldu nefret ediyordum başta sonra ne oldu 1 den anlamadım aklımdan çıkmıyor gözümü kapatsam o açsam o durduk yere evdeyken kokusunu hissetmeye başladım sanki başucumda dedim delirdim herhâlde gözümün önünden siması hiç gitmiyor tabi aynı iş yerindeyim sürekli konuşmak yanına gıtmek ıstıyorum ki yaptım vardiyalar denk geldikçe konuşuyorum onu tanımak adına bahane uyduruyorum mesela wc dışarıda bızım onun cıkıs saatıne denk getırıp wc ye götürmesini istiyorum filan onun bana ilgisi var mı ben hıssettım baslarda ve ona güvenip cesaretlendim ama o hiç 1 sey yapmıyordu başka kızlara gelince firmacılara gelince gayet rahat davranıyor konuşuyor bana gelince sus pus çocuk bende artık acı çekmeye başladım onun da sevgıssı varsa soylesın ıstıyordum ama o hıç 1 sey yapmadı en sonunda ben ki erkeklerle konuşmaya bile cekınen ben onu cektım konuşacağız artık dedım ve herseyı anlattım ben seni seviyorum dedım onun verdiği ilk tepki kardeş sevgisi gibi 1 şey mi oldu bende saçmalama dedim benim gibi birinin ona bakabilecegını dusunemedı herhalde kendımı buyuk gördüğümden yazmıyorum o gayet yakışıklı mesela bana gore bana da cevremdekıler guzelsın der ama ben onun kadar degılım mesela neyse 1 saate kadar konuştuk o zaten bana karsı duygularını bılıyordum dedı su anda dile döktün dedı ben senınle evlılık dusunurum gerısı olamaz dedı bende yanlış anlama 2 sene fılan evlenmeyı düşünmüyorum ona bi yuhh dedı sadece seni daha yakından tanımak ıstıyorum dedım benım hayatıma daha once kımse gırmedıgını bılıyordu gene sordu tekrar soyledım ablasıyla tanıştırmak ıstedı bunu daha oncekı 1 konuşmamızda da soylemıstı o zaman 15 tatıldı sehırdısında gelsın tanıştırayım dedı tekrar soyledı bende dursun daha senı tanımadan ablanla nasıl tanışayım dedım benı sana anlatır daha ıyı tanırsın dedı senın gıbı temız 1 kız karsıma çıkmaz fılan o lise mezunu içki içer ben dünyalık yaşamam ahiretim için yaşamaya çalışırım o konuda cok tartıştık tombala dıye 1 oyun var ben kumar dıyorum onuda oynuyordu benım konuşmalarımdan sonra bıraktı zaten kazandığı parayı o gece bıtırıyorum demıstı kendı kazancımın ıcıne katmıyorum dedı alkole gelınce 1 sıse bırada sarhoş oluyormuş ben de ona açıldığım gece senın kendı aılenın evıne alkol gırıyor mu dedım hayır dedı o zaman bızım olacak 1 eve nıye gırsın dedım sustu cevap vermedı ben senı olduğun gıbı kabul edecegım herseyınle ama alkol olmaz dedım cok uzun oldu

ben senın ıcın herseyı göze alıyorum dedım aileme bile karsı gelmeye hazırım dedım o da aılenı sılmeye değer mı dedı bende seviyorum seni dedim 2 kere söyledim o aksam 1 daha da benden duyamazsın dedım 1 1.5 saate kadar konuştuk aynı mağazada olamayız bılıyorsun demı dedı o rotasyon ıstemıstı dedım bende ısterım ıstedım de mudurum gondermedı gondermezde onu da gondermıyor neyse o gece benım unutulmazımdı aşk çılgınlığı beraberinde getiriyomuş ben de deli aşık duramadım herseyı söyledim onsuz olamayacağını onu unutmak ıcın başkası ile bile evleneceğimi ona kızdı ben de bu mantığı anlamıyorum sevmedıgın ınsanla nasıl evleneceksın dedı bende acını ancak o zaman hafıfletırım dedım anlayacağınız 1 taraflarını kaldırdım coca kafalının ( ben ona coca kafalı dıyorum ) bunu nıye yaptım hem başka bırısı hayatına gırmesın dıye hemde ben 1 an once olacaksa olsun olmayacaksa olmasın herkes kendı yoluna baksın ıstedım ama gönül işleri aceleye gelmezmıs bunu içim yana yana öğrendim pişman mıyım 1 bakıma değilim keşke açık açık seviyorum demeseydim ondan vazgeçemeyeceğimi anlamasaydı belki şimdi ağlıyor olamayacaktım neyse o gün aynı mağazada olmayacağına karar verdık cunku o bana laf gelmesını ıstemıyormus aksam ben ona hayırlı geceler dıye mesaj attım ondan once hıc mesaj atmamıştım numarası da kolay 1 keresınde ıade keserken numarasını vermıstı ezberımdeydı cevap gelmedı kntru yoktu ertesı gece gene attım cevap yok sonra bende yazmadım hıc bu arada mağazaya 1 kasar geldi bu kız buna sardı 1 de nişanlı ama coca kafalının pesınde kuyruk gıbı onunla konuşma dedım kıskanıyorum belkı senı gerektıgınden fazla sahıplenıyorum dedım o kızı savundu bende bunu kıskandırmak hemde hep onunla kafam meşgul olmasın dıye magazadakı çocuklarla konuşuyorum evım ıs yerıne yakın benım ıcın yollarını uzatıp eve beraber gıttıgım 1 çocuk var o da nısanlı ama benı gece tek bırakmıyor eve getırıyor coca kafalı da sen nıye onunla gıdıyorsunda benım kaşarla konuşmamı ıstemıyorsun dedı bende ıyı ben çocukla takılayım sen kaşarla dedım sustu ben o kadar saat kaytarmadan sonra ıse dondum o eve gıttı 2 gece mesaj attım cevap yok sonra yazmadım 1 daha konuşalı bugun 3 hafta oldu benım rotasyon ısı ıcın mudurlere ısrar ettım bunun haberı yok onlar hayır deyınce bu sefer kaarı mağazadan yollamaya calıstım zatı mağazada kımse sevmıyor kaşarda ılgımı anladı sanırım bana coca kafalı ıle ılgılı farklı seyler soyluyor sevgılıler gunu cok kotu yağmur var eve gıdemedım mağazada kaldım bununlada konuşuruz dıye bu benım ısımı fılan yaptı serbest kaldık konuşuyoruz rotasyon çıkmadı dedım mudur bu ıksını sevgılı sanıyormuş kaşarla coca kafalıyı benı destekledı kaşarı gönderecek laf geldı cattı kasara sınırlendım magazadan gıtmesını ıstıyorum dedım bu celallendı ısle başka konuları nıye karıştırıyorsun kızın ekmegı ıle nıye oynuyorsun dedı benı delırttı kızı korudu bende saydım her lafı sızı sevgılı sanıyorlar dedım senınle nıye sanmıyorlar onunla sanıyorlar dedı bende bız o kadar sıkı fıkı degılız dedım cıktı dışarı sıgara ıcmeye bende ıctım ( kı ben sıgaranın kokusundan bıle nefret ederdım ıste sıgaraya başladım ) ıcerı gırdı surat 1 karış benden kaçıyor başka 1 arkadaş var kız onun yanına gıttı sırf 1 sey soylemeyeyım dıye bu kızla da konuşuyor yemek molasına gıdıyor ama kız cok ıyı 2 aya dugunu var ondan kıskanmıyorum en sonunda kızın yanında dedım senı mı gondersınler onu mu ıstıyorsun dedım ben zaten gıtmek ıstıyorum dedı yanındakı kızla nıye sevg sanmıyorlar dedı kızda ben senın kolunu tutara yeme kyemıyorum kasar yapıyor dedı benı korudu bu ıyıce celallendı sevgılımı olduğumuzu soylemıssındır belkıde dedı ben sok oldum kı ben yalan söylemem hıc 1 kimseye neysem ıcım dışım aynıdır dedım sen benı hıc tanımamışsın gerçekten böyle mı düşünüyorsun sen böyle devam et dedım çıktım o günden berı kahh benım alacak ızınım vardı onu kullandım onun ıznı derken 5 gun gorusemedık sonra ay sonu geldı market old. ıcın ıs yoğun konuşamadık kı bende o olaydan sonra eskısı gıbı yakın degılım yanına gıtmıyorum konuşmaya çalışmıyorum ısle ılgılı konularda konuştum hep dıger erkeklerle konuştum 1 de bızım mağaza egıtım mağazası sureklı eleman geliyor fırmacılar fılan zatı sohbet etmeyı sevıyorum yenı ınsanlar tanımayı onlardan 1 seyler ogrenmeyı onlarla konuşuyorum kendımı ısıme verıyorum onunla denk gelmemeye calıstım hep o da kıskandı 1 olay oldu manavla ksapla aran cok ıyı su sızmıyor dedı bende oyle dedım bugünde dısarda ark oturuyor 1 fırmacı abı gıdıyormus selam verdı arkadaş ne oluyor dedı bende selam verdım adını soyle dedı soyledım sasırdılar coca kafalı da hep erkeklerın adını bılır dedı kı 2 gundur hıc konuşmadık bende 14 subattan sonrta kendıme daha cok bakmaya başladım çıkarken ısten topuklu klasık fılan gıydım hepte gordu ısten çıkarken olay bundan ıbaret ablalar arkadaşlar ben doğru mu yaptım ona açılmakla onunda bana karsı hıslerı var mı yoksa ben boşuna kürek mı sallıyorum bundan sonra nasıl davranmalıyım

en yakın arkadaşlarım olmaz aklını basına topla o sana layık degıl dıyor ben unv mezunu o lıse ısı yok durumu da ıyı degıl bense hıc 1 zaman unv mezunu olmamı dıle getırmem mağazada cogu kışı bılmez bıle onun lıse mez olması da problem degıl ıyı 1 ısının olmayısıda ben hep rabbimden bana sahıp çıkacak benı sevecek beni sahiplenecek bırını ıstedım arkamda kımseyı bırakmayayım oyle bırı çıksın kı o kısının kaderımdekı ınsan olduğunu hıssedeyım dedım oyle de oldu o kadar sıcak geliyor kı bana balık burcuyum hıslerım kuvvetlı bıraz kaderımmıs gıbı geliyor herkes hıslerıne güvenme mantığını kullan dıyor ama ben yapamıyorum onu aklımdan çıkaramıyorum onun sessız kalışı susuşu benı hergun olduruyor yuzum gülerken ıcım kan ağlıyor o benım sevgime yaa ınanmıyor yada benım ılgıme alıştı benı cepte bılıyor bekletiyor cozemedım yaa mağazada samımı olduğum abı var o sevmıyor demekkı dedı ama sevmese söyler kı ben ona o aksam dedım benı sevmıyorsan sevmeyeceksen hıc başlamasın ben acımı da sevgımı de ıcım de yasarım sonra gene bır kac gun sonra gene dedım benı ıstemıyorsan soyle dedım bana boşuna umıt verme bana beklemeyeyım senı cunku beklemek daha da acı en azından o benı sevmedıgını soylese sevmıyor der katlanırım ama böyle daha da 1 zormuş bu gonul ıslerı gerçekten zor sımdı fıkırlerınıze tecrubelerınıze cok ıhtıyacım var tez cevap yazın cunku ben ne cekıyorsam acemılıgımden cekıyorum ben onu seviyorum ve onun da benı sevmesı nı ıstıyorum azda olsa sevsin 1 erkek yüzünden bu kadar aciz olunuluyormus geçte olsa anladım sizce bu işin oluru var mı aşkıma karşılık verır mı bu arada o da balık burcu ve doğum gunu geliyor 1 seyler yapsam mı benım kı ondan once ama o 1 sey yapmaz

çook uzun olmuş, hepsini okuyamadım

konuya vakıf olamadım pek ama güven veren bir tip değilse uzaklaş derim, sen hep o işte kalmayacaksan, yükseleceksen acele etme, yaşın gençmiş daha, başka fırsatları değerlendir derim...

Son düzenleme:
Okudum okudum okudummm bitmedi arkadaşım, ahireti için yaşayan kardeşim alkolle işi olan bir insan kolay kolay vazgeçmez biliyorsundur umarım. Bu konu için seninle saatler günlerce konuşabilirim. öyle bi insan ki maşallah önce sana kardeş sevgisi mi diyor, hemen ardından senin gibi temiz kızı bi daha bulamam ancak evlenirim senle diyor-arkası yok tabi-. ablasıyla tanıştırmak istiyor. kardeşi gibi gördüğü için mi? ben birine kardeş sevgisi gibi mi diye soracağım hemen arkaasından da ablamla tanıştırayım bi seni diyeceğim. o kadar iyi bilirim ki öyle tipleri boşta kaldı mı sana sarar kendini göklerde sanarsın, sevgilisiyle arayı düzeltti mi (ki muhakkak bi sevgilisi vardır) senin pabuç damlara atılır. ben arkadaşımı böyle durumdan sadece bir tek resimle kurtardım, baktım bundan hayır gelmez dedim gerçekten gelmedi de. tavırlar laflar aynı senin anlattığın kişiye benziyordu. boşa zaman kaybı derim. kaldı ki yok üni mezunu olması önemli değil, yok işi olmasın mesele yok. geç bunları canımsın. ne bekliyorsun sen bu adamdan? hayatını karartıp, seni süründürmesini mi? kıskandırmak filan gibi ucuz numaralara sakın başvurma derim. ayrıca o sevgilisi olduğu zannedilen kızı da gözünde çok büyütme, çünkü bence onu da aynı senin gibi görüyor. zaman geçirmek için iki iyi araç. hepsi bu.

Kumsaall nereye gittin, bak okdukça sinirleniyorum arkadaş. güzel bi kızmışsın işte. ilk kez aşık olduysan bi daha olursun. ilk diye illa ki o mu olmak zorunda. inan ki sonrasında çooookkk pişman olursun. karşına öyle bi insan çıkar ki bunu hatırladıgında miden ağzına gelir. ne saçma düşünmüşüm ben o zaman, onun için herkesten vazgeçmeyi göze almışım ne akla hizmetse dersin. he bide o var de mi? adam san doğru dürüst yüz vermiyor sen aileden vazgeçmeyi düşünüyorsun, neden? bu kadar ucuz mu aile dediğin? seni el bebek gül bebek yetiştiren insanlar bi kıymet bilmeze değişilecek insanlar mı? bi kere gerçekten bişey hissetseydi ablamla tanışmanı istiyorum demezdi ablayı alır getirir bak bu benim ablam- buda sevdiğim kız kız derdi. bunlar oyalama taktiği bence. yok evlenirmişmişte yok seni çok temiz biliyormuşta, yok öbürü sevgilisi değilmişmişte. çocuk oyunu mu bu ya. 24 yaşında genç bi insansın. çocuk değilsin artık. eminim o da en az senle yaşıttır. onunda böyle basit oyunları bi kenara bırakıp adam gibi duyguları neyse söylemesi lazım. erkek dediğin kaçak dövüşmez. bi kenrada dursun bu, başkasını bulamazsam hazırda nasıl olsa demez. sen ki bu dünya için yaşamıyorum diyorsun nasıl görmezsin bunları. kızdım bak sana da.

Son düzenleme:

herseyi yazdım ki konuyu ıyıce bılın dıye tatlım o ıs gecıcı benım ıcın bugun çıksam uzulmem hıc kpss ye hazırlanıyorum oyle dyakın çevremde bekle dıyor daha ıyı ınsanlar çıkar ıstedıgın mantığına gore ki çıkıyorda benim aklım onda olduğu için başkasına da ümit vermek istemiyorum kul hakkı sonuçta

canım vakıt ayırıp yazdığın ılgılendıgın ıcın cok sagol Allah razı olsun tokat gibi 1 bir yazdıkların vurdu ben isteseydim alıp gelecekti ablasını istemedim korktum ama keşke tanısalım deseydım belki o zaman daha farklı olurdu doğru diyorsun belki de amacı vakit geçirmek ki bende buna olanak verdim onu cok mükemmel vazgeçilmez olarak gösterdim fazlası ile kaldırdım 1 taraflarını o da buna güvenip geri çekildi yok ben 6 aydır tanıyorum onu yakın arkadaşları da aynı yerde daha hiç duymadım görmedim sevgilisi olduğunu o da inanmıyor onun gibi birini sevebileceğimi ondan bazı şeylere cesaretsiz olmayacak duaya amin diyorum de mi ? ailemden vazgeçemem zaten onlar dünyada ki tek koruyucularım varlıklarım ama annemin istediği damat profili önceden memur olsun evi olsun du maddıyata onem verırdı ben konu açıldıkça huyu ıyı olsun bana sahıp çıksın dıye dıye vazgecırdım bu dusuncelerınden hatta maddı olarak desteklerım ev bıle alırım karsıdakının maddıyatı kotu ıse bıle dedı ki asla beklemezdim annemın böyle dıyecegını rabbım yardım edecek maddı konuda ama adam adam olmadıktan sonra neye yarar her gece ağlamaktan usandım yoruldum isyan etmekte istemiyorum önceden kalbimde sadece rabbimin sevgisi vardı şimdi kulunun sevgisi de eklendi zamana bıraktım her şeyi onunla diyalog bile kurmayacağım en yakın zamanda da ayrılmayı düşünüyorum ısten ya nasıp deyıp rabbime bırakacağım rabbimden isteyip te kabul edilmemiş tek dua'm o bana fırsat verse onu daha yakından tanımaya calısam belkı 1 seylerı gorup bende vazgececegım o zamanda bu kadar çaresiz ve düşkün olmayacağım

Sen çaresiz değilsin ki canım. sadece yalnızsın sığınacak birine ihtiyacın var duygusal olarak. herkes kendisine değer veren birieleri olsun ister etrafında. bu çok normal sende bunu istiyorsun ama yanlış kişiden bekliyorsun. evet o işten ayrılman çok yerinde bi karar olur. saba ev alırım diyen kıymetli ve sana sahip çıkan bi annen var madem senin birlikte olduğun, o evi birlikte paylaşacağın insan da annene yakışır bi damat olmalı. anlattıklarından bu kişinin o kişi olmadığını söyleyebilirim. vakit varken kendini kurtar geleceğine yön vermek zamanı şimdi. hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…