çook uzun olmuş, hepsini okuyamadım
konuya vakıf olamadım pek ama güven veren bir tip değilse uzaklaş derim, sen hep o işte kalmayacaksan, yükseleceksen acele etme, yaşın gençmiş daha, başka fırsatları değerlendir derim...
Kumsaall nereye gittin, bak okdukça sinirleniyorum arkadaş. güzel bi kızmışsın işte. ilk kez aşık olduysan bi daha olursun. ilk diye illa ki o mu olmak zorunda. inan ki sonrasında çooookkk pişman olursun. karşına öyle bi insan çıkar ki bunu hatırladıgında miden ağzına gelir. ne saçma düşünmüşüm ben o zaman, onun için herkesten vazgeçmeyi göze almışım ne akla hizmetse dersin. he bide o var de mi? adam san doğru dürüst yüz vermiyor sen aileden vazgeçmeyi düşünüyorsun, neden? bu kadar ucuz mu aile dediğin? seni el bebek gül bebek yetiştiren insanlar bi kıymet bilmeze değişilecek insanlar mı? bi kere gerçekten bişey hissetseydi ablamla tanışmanı istiyorum demezdi ablayı alır getirir bak bu benim ablam- buda sevdiğim kız kız derdi. bunlar oyalama taktiği bence. yok evlenirmişmişte yok seni çok temiz biliyormuşta, yok öbürü sevgilisi değilmişmişte. çocuk oyunu mu bu ya. 24 yaşında genç bi insansın. çocuk değilsin artık. eminim o da en az senle yaşıttır. onunda böyle basit oyunları bi kenara bırakıp adam gibi duyguları neyse söylemesi lazım. erkek dediğin kaçak dövüşmez. bi kenrada dursun bu, başkasını bulamazsam hazırda nasıl olsa demez. sen ki bu dünya için yaşamıyorum diyorsun nasıl görmezsin bunları. kızdım bak sana da.
canım vakıt ayırıp yazdığın ılgılendıgın ıcın cok sagol Allah razı olsun tokat gibi 1 bir yazdıkların vurdu ben isteseydim alıp gelecekti ablasını istemedim korktum ama keşke tanısalım deseydım belki o zaman daha farklı olurdudoğru diyorsun belki de amacı vakit geçirmek ki bende buna olanak verdim onu cok mükemmel vazgeçilmez olarak gösterdim fazlası ile kaldırdım 1 taraflarını o da buna güvenip geri çekildi yok ben 6 aydır tanıyorum onu yakın arkadaşları da aynı yerde daha hiç duymadım görmedim sevgilisi olduğunu o da inanmıyor onun gibi birini sevebileceğimi ondan bazı şeylere cesaretsiz olmayacak duaya amin diyorum de mi ? ailemden vazgeçemem zaten onlar dünyada ki tek koruyucularım varlıklarım ama annemin istediği damat profili önceden memur olsun evi olsun du maddıyata onem verırdı ben konu açıldıkça huyu ıyı olsun bana sahıp çıksın dıye dıye vazgecırdım bu dusuncelerınden hatta maddı olarak desteklerım ev bıle alırım karsıdakının maddıyatı kotu ıse bıle dedı ki asla beklemezdim annemın böyle dıyecegını rabbım yardım edecek maddı konuda ama adam adam olmadıktan sonra neye yarar her gece ağlamaktan usandım yoruldum isyan etmekte istemiyorum önceden kalbimde sadece rabbimin sevgisi vardı şimdi kulunun sevgisi de eklendi zamana bıraktım her şeyi onunla diyalog bile kurmayacağım en yakın zamanda da ayrılmayı düşünüyorum ısten ya nasıp deyıp rabbime bırakacağım rabbimden isteyip te kabul edilmemiş tek dua'm o bana fırsat verse onu daha yakından tanımaya calısam belkı 1 seylerı gorup bende vazgececegım o zamanda bu kadar çaresiz ve düşkün olmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?