bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum kadınların dayanışması çok güçlü bende yardım ve desteklerinizi bekliyorum çünkü çok aciz hissediyorum kendimi başlıkta da belirttiyim gibi ilk kez birini sevdiğimi hissettim 24 yaşındayım bugüne kadar hiç sevgilim olmadı bunu kime söylesem inanmıyor çünkü dışarıya göre çok sosyal cana yakın sıcak kanlı biriyim seni boş bırakmamışlardır diyorlar ama olmadı bu konuda çok tutucuyumdur hep onlara kötü davranmışımdır konuşmak ıstediklerin de terslemişidir ki üniversiteyi bitirdim serbest 1 ortam aile baskısı yok ama hiç kimseye karşı 1 şey hissetmemiştim ta ki okul bitip iş hayatına atılana kadar
ikinci iş deneyimimdi ve o kadar tuhaf oldu kı ıse başlamam da tevafuklar silsilesinde hiç yapmam dediğim çalışmam dediğim 1 sektörde başladım kasiyer lik yapmaya başladım onu da iş yerinde tanıdım reyoner o da başta hiç 1 şey hissetmedim zaten ilk kez çalışıyor gıbı 1 seydım okul yenı bıtmıs sudan cıkmıs balık misaliyim erkekleri yeni yeni tanıyorum zaman gectıkçe bununla konuşuyoruz o kadar zıttız kı aşk nefretle başlarmış çok doğru 1 söz benim k ide öyle oldu
nefret ediyordum başta sonra ne oldu 1 den anlamadım aklımdan çıkmıyor gözümü kapatsam o açsam o durduk yere evdeyken kokusunu hissetmeye başladım sanki başucumda
dedim delirdim herhâlde gözümün önünden siması hiç gitmiyor tabi aynı iş yerindeyim sürekli konuşmak yanına gıtmek ıstıyorum ki yaptım vardiyalar denk geldikçe konuşuyorum onu tanımak adına bahane uyduruyorum mesela wc dışarıda bızım onun cıkıs saatıne denk getırıp wc ye götürmesini istiyorum filan onun bana ilgisi var mı ben hıssettım baslarda ve ona güvenip cesaretlendim ama o hiç 1 sey yapmıyordu başka kızlara gelince firmacılara gelince gayet rahat davranıyor konuşuyor bana gelince sus pus çocuk bende artık acı çekmeye başladım onun da sevgıssı varsa soylesın ıstıyordum ama o hıç 1 sey yapmadı en sonunda ben ki erkeklerle konuşmaya bile cekınen ben onu cektım konuşacağız artık dedım ve herseyı anlattım ben seni seviyorum dedım onun verdiği ilk tepki kardeş sevgisi gibi 1 şey mi oldu bende saçmalama dedim benim gibi birinin ona bakabilecegını dusunemedı herhalde kendımı buyuk gördüğümden yazmıyorum o gayet yakışıklı mesela bana gore bana da cevremdekıler guzelsın der ama ben onun kadar degılım mesela neyse 1 saate kadar konuştuk o zaten bana karsı duygularını bılıyordum dedı su anda dile döktün dedı ben senınle evlılık dusunurum gerısı olamaz dedı bende yanlış anlama 2 sene fılan evlenmeyı düşünmüyorum ona bi yuhh dedı
sadece seni daha yakından tanımak ıstıyorum dedım benım hayatıma daha once kımse gırmedıgını bılıyordu gene sordu tekrar soyledım ablasıyla tanıştırmak ıstedı bunu daha oncekı 1 konuşmamızda da soylemıstı o zaman 15 tatıldı sehırdısında gelsın tanıştırayım dedı tekrar soyledı bende dursun daha senı tanımadan ablanla nasıl tanışayım dedım benı sana anlatır daha ıyı tanırsın dedı senın gıbı temız 1 kız karsıma çıkmaz fılan o lise mezunu içki içer ben dünyalık yaşamam ahiretim için yaşamaya çalışırım o konuda cok tartıştık tombala dıye 1 oyun var ben kumar dıyorum onuda oynuyordu benım konuşmalarımdan sonra bıraktı zaten kazandığı parayı o gece bıtırıyorum demıstı kendı kazancımın ıcıne katmıyorum dedı alkole gelınce 1 sıse bırada sarhoş oluyormuş ben de ona açıldığım gece senın kendı aılenın evıne alkol gırıyor mu dedım hayır dedı o zaman bızım olacak 1 eve nıye gırsın dedım sustu cevap vermedı ben senı olduğun gıbı kabul edecegım herseyınle ama alkol olmaz dedım cok uzun oldu