Aşılama Ilk kez aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aslanca

umudu sonunda geldi...
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
46
0
86
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben ilk aşılamamı ekimde olmayı düşünüyorrum.bakalım bilmediğimiz bir işlem ve ilk kez başımıza geleceği için biraz içimizde korkuyla ve heyecan ile bekliyoruz değilmi? benim gibi düşünen arkadaşlar herkes buraya..Endişelerimizi burada beraberce paylaşabiliriz...kaydirigubbakcemile5

merhaba ,
benimde ilk aşılamam bugün oldu. dediğin gibi birçok soru işareti vardı kafamda. uyuyamadım dün gece, sabah aşılama saatine kadar da öldüm öldüm dirildim. Çok kolay oldu ama aşılamam. canımın yanacağını düşünüyordum ama herhangi bir şey hissetmedim. işlem kısa sürdü zaten. ardından biraz yattım. Doktor hareketlerle ilgili bir kısıtlama getirmedi ama ben yine de dikkat ediyorum dinleniyorum.
umarım sonucu da pozitif olur
Çok büyük beklentilerimizin olmaması gerektiğini düşünüyorum ama umudu da yitirmemeliyiz.
zemuszemus

umarım sizde en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz .

Canım, hayırlı uğurlu olsun. İnşallah ekim ayında güzel haberler veririz birbirimize. Ben de cuma günü aşılamamı oldum, bu benim ikinci. İNşallah hayırlısıyla, tamamına eren hamilelikler müjdeleriz birbirimize.

inşallah Herada, umarım güzel haberlerimizi veririz birbirimize.:teytey:

meraba canım hayırlı olsun bende düşünüyorum kasıma kadar bakınıcam araştırıcam bakalım olursa benimde ilk olucak

aşılamanın olduğu gün dinlen diğer günlerde cinsel birliktelik olmasına dikkat et şansı artırıyor...

........................................................

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim pazartesi rahim agzı filimim cekiliçek ondansonra ekim ayındada aşılama olucak bende biraz heycan var mem korkuyorum hemde heycanlıyım allah herkeke hayırlı evlatlar ver sin opuyorumnanaktan

merhaba
bende ilk defa aşılama yaptıracaklardanım heyecan fazla yok aslında tutmayacağını düşünüyorum sadece nasıl yapılacağı konusunda biraz tereddüdlerim var bana yardımcı olursanız sevinirim.

ne gibi teredütlerin var zuhale cok merak ettim bende 2 aşılam yaptırdım yardımcı olmaya calışırım......

aslında hep bize aşılamanın tutmayacağı söylendi ama üniversite denemek istedi. kaç kere denenecek sonunda tüp bebeğe karar verilecek, en önemlisi nasıl nekadar sürecek aslında acıya dayanıklıyımdır ama iğne korkumu yenemiyorum aşılama için iğnemi yoksa ilaçlamı başlanıyor hazırlıklara?

arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsunnn...allah yardımcımız olsun..canım benim bildiğim 1 kez üremeye yardımcı teknikleri kullanıp sonuç alamayanlara hemen tüp bebek uyguluyabiliyorlar..ama olmadığına dair rapor hazırlatman gerekiyor.evliliğininde 3 yıl dolmuş olması gerekiyorrr..canım sorularına cevap verebildim mi bilmiyorum ama enson çıkan yasa bu..

verdiğin cevap için teşekkür ederim umarım herkes amacına ulaşıp bebeklerini kucağına alır.

zuhale üniversite dein eğer uludağ ise yaptırdığın aşılam boşuna derim ben.....cünkü kesinlikle spermleri doğru yıkamıyolar.....

evet uludağ üniversitesi. aslında bizim amacımız tüp bebek için rapor alıp daha uygun fiyata dışarda yaptırmaktı ama doktorlar hiç aşılama yaptırmadığımız için onun denenip daha sonra tüp bebek yapılamasıyla ilgili rapor vermişler bizde aşılama üniversitede yaptırırız ve daha sonra tüp bebek raporuyla başka yerde yaptırırz diye düşündük zaten diğer doktorlar aşılamayla tutmayaacağını söylemişlerdi bize. sizlerin tüp bebek için bursada önerebileceği bir yer varmı çünkü bende aşılamadan ümitli değilim sadece rapor için diyebilirim. üniversitede yapılırsa aşılama ücretsizmiş bildiğim kadarıyla doğru mu? yardımlarınızı bekliyorum

merhaba arkadaslar ben de asilama yaptirdim 9 ekimde test yptiracagim insallah tutmustur kasiklarimda siddetli agrilar oluyor ve goguslerim cok sisti bilmiyorum umutlanmak istemiyorum cunki ilk defa da tutmayanlarda var insallah hayirlisi

merhaba benimde ilk aşılamam 24 eylülde olu ilk gğnden beri kasıklarda ağrı ve göğüslerim acayip ağtıyorsabah uyanınca patlayacak gibi ilk zamanalarda belirtiler çok fazlaydıama gittikçe azalmayabaşladı.ılaçların etkiside olabilirmiş ben progesteron alıyorum szilere doktor verdimi

merhaba arkadaslar ben de asilama yaptirdim 9 ekimde test yptiracagim insallah tutmustur kasiklarimda siddetli agrilar oluyor ve goguslerim cok sisti bilmiyorum umutlanmak istemiyorum cunki ilk defa da tutmayanlarda var insallah hayirlisi

canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..inşallah dilediğin olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…