Aşılama Ilk kez aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar benim yedi yaşında bi oğlum var. 2 yıldır çocuk düşünüyoruz ama bi türlü olmadı. benim yumurtalarımda tembellik çıktı ama fazla değil dedi doktor. eşimde sayıda düşme varmış. oda iğne oldu 4 ay pyrelon diye bi iğneydi haftada 2 kere yapılıyordu. o dönemde banada klomen tedavisi verdiled. ama olmadı allah nasip etmedi.şimdi aşılamaya karar verdik.pazar günü menogon iğne başladık.5 gün yapılacak.perşembe kontrol var sonrada çatlatma iğneleri verdi bakalım hayırlısı. artık stresten bi hal olduk diyebilirim. umarım herkesin istediği olur.

bende asılama yaptırmayı düşünüyorum.ıst da ama hastane hangisi iyi bilmiyorum . önerebilceniz biri varmı ?

arkadaşlar aşılama ne kadara mal oluyor,ben öğretmenim üniversite hastaneleri ücretli mi yapıyor bi fikri olan var mı acaba????:sm_confused:

bende 17 haziranda ilk aşılamamı yaptırdım heyecanla test günümü bekliyorum.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

arkadaşlar aşılama ne kadara mal oluyor,ben öğretmenim üniversite hastaneleri ücretli mi yapıyor bi fikri olan var mı acaba????:sm_confused:
ben 600 tl odedım ıgne ıle beraber 520 aşılama 85 tlde ovıtrelle ıgnesı yanı catlama ıgnesı medıpolde yaptırdım kosuyolunda

ben 600 tl odedım ıgne ıle beraber 520 aşılama 85 tlde ovıtrelle ıgnesı yanı catlama ıgnesı medıpolde yaptırdım kosuyolunda

ben ankarada yaptırdım rapor çıkardım dr 360 verdim ilaçlarada 170 hepsi bu ama tutmadı dr iyi seç ankarada olsan iyi dr önerirdim sana

merhaba. ben de bu ay aşılama yaptıracağım inşallah. şu anda iğneleri vuruluyorum, gün aşırı çağırıyor doktor yumurta takibi için. bugün tekrar gideceğim. kesinleşir artık olup olmayacağı. hiçbirimizin çabaları boşa çıkmaz inşallah...

arkadaşlar,aşılama öncesi dr.un istediği biokimya testleri oluyor(folik asit,tkş vs.),onları istanbul'da nerede ve ne kadara yaptırdınız?paylaşırmısınız?özel lab.sordum çok pahalı geldi..

slm kızlar artık bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum...yarın doktorumla görüşeceğiz bakalım onun fikri ne olacak...Allahım emeklerimizi boşa çıkarma yarabbiiiimmm

merhaba..

benimde ilk aşılamam olucak ekimde hastalandım yarın dr.gidiceğim..tedaviye başlıyacağız..inşallah tutar çok heyecanlıyım..

allah hepimize nasip etsin

arkadaşlar merhaba aşılama olmadan önce hsg çektirdiniz mi? bizde 2,5 yıldır bebek bekliyoruz ama olmuyor dr hsg çektirelim sonuca göre aşılama yapalım dedi.ama ben korkuyorum.perşembe günü hsg çekilecek

Canım benim de ilk aşılamam olacak ve senin gibi bende perşembe günü yani yarın HSG çektireceğim .. sen hormon için kan verip rahim ultrasonu çektirdin mi? Benim dr önce onları yaptırdı adetimin 2. gününde yarın sabahta rahim filmi çektireceğim..
Senin gibi bende korkuyorum ama kimileride korkulacak bişey yok diyor...
Yarın çektirdikten sonra buraya yazıcam nasıl geçtiğini sende yazarsan sevinirim..

Görüşmek üzere

bende çektirdim.rahat ol bir kaç dakikalık bi ağrı.çok yoğun bi acı hissediyorsun ama arkasından hemen geçiyor.inşallah rahat geçer.

merhaba arkadaşlar
hepinizin tedavisinde başarılar diliyorum inşallah hepiniz kavuşursunuz bebeklerinize..ben ilk aşılama ile hamile kaldım ve kızım şu anda 5 aylık kucağımda..stres yapmayın..aşılama çok kolay br işlem..

Hera çok fenaydı o yoğun acının tarifi mümkün değil umarım fst'ninde rahat geçmiştir onun kinide merak ediyorum..
Çok heyecanladım şuan bile kanamam var ve kasıklarım feci ağrıyor o yzüden kısa yazacağım .. Dolmuşta bayılmam cabası oldu .. Hakkımızda hayırlı atlattık ya ona şükür.. Görüşmek üzere..
Fst senin kini merak ediyorum umarım nasıl geçtiğini yazarsın :) ve umarım kolay geçmiştir..

bende 24. de hsg çektirdim o an için acı duyuyorsun ama benim kanamam 5 gün oldu ama lekelenme şeklinde devam ediyor.. sonuçlar iyi çıktı allahtan ekimde aşılama olcak kısmetse

merhaba arkadaşlar bende hsg çektirdim ve kötü bir deneyimdi
üstelik sol tüpüm tıkalı
başka bir dr a gösterdim hsg filmini
kendini çok kastığın için spazm olmuş bence açık 2 tüpünde dedi
umarım öyledir
çünki haftaya aşılama yaptırıcam zaten az olan şansımın daha da azalmasını istemiyorum
hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…