- 16 Kasım 2020
- 54
- 29
- 18
- 33
Merhaba bnde 15 ekimde ilk aşılamam oldum rahim ağzımda polip varmış biraz acılı oldu benm hiç göğüs hassasiyetim yok sadece karın boşluğumda ağrı var sizin belirtileriniz nelerdi kaçıncı günde öğrendiniz acabaBenim ilk aşılamada tuttu canım sizinki de öyle olur inşallah
Belirtileriniz nelerdi acaba rica etsem paylaşır mısınız benim 11. Günümdeyim aşılamada sadece karın boşluğumda Bi ağrı var kasıklarıma vuran bacak ve belim ağrıyor adet zamanı kuyruk sokumu ve bacak ağrısı olurdu ama tek farkı sırtım galiba yine olmadı hiç göğüs hassasiyetim de yokBen varım canım. 2 yıllık evliyim temmuz ayında yaptırdım aşılamamı ve sonuç hamileyimRabbim isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Aşılama günü dahil aşırı kasık ağrım bel ağrım oldu hep. 10. Gün hem erken gebelik testinde hemde kan testinde pozitifi gördüm çok şükürBelirtileriniz nelerdi acaba rica etsem paylaşır mısınız benim 11. Günümdeyim aşılamada sadece karın boşluğumda Bi ağrı var kasıklarıma vuran bacak ve belim ağrıyor adet zamanı kuyruk sokumu ve bacak ağrısı olurdu ama tek farkı sırtım galiba yine olmadı hiç göğüs hassasiyetim de yok
Bugün 11.günüm çok korkuyorum 4 yıldır olmuyor sürekli negatif görmek çok yıpratıcıAşılama günü dahil aşırı kasık ağrım bel ağrım oldu hep. 10. Gün hem erken gebelik testinde hemde kan testinde pozitifi gördüm çok şükür
Haklısınız Rabbim gönlünüze göre versin inşallah hayırlısıyla pozitif olduğunu görmeyi o duyguları yaşamayı da nasip etsinBugün 11.günüm çok korkuyorum 4 yıldır olmuyor sürekli negatif görmek çok yıpratıcı
Amin inşallah. Sağ salim kucağınıza alın bebeğinizi çok sevindimHaklısınız Rabbim gönlünüze göre versin inşallah hayırlısıyla pozitif olduğunu görmeyi o duyguları yaşamayı da nasip etsin
Aşılamanın 13 ve 14. Günü belirti oluyor canım ondan önce ben hiç hamile olduğumu düşünmedim.. 14. Günde 500 değerle öğrendim yani önceden de öğrenebilirmişimMerhaba bnde 15 ekimde ilk aşılamam oldum rahim ağzımda polip varmış biraz acılı oldu benm hiç göğüs hassasiyetim yok sadece karın boşluğumda ağrı var sizin belirtileriniz nelerdi kaçıncı günde öğrendiniz acaba
Aşılamanın 13 ve 14. Günü belirti oluyor canım ondan önce ben hiç hamile olduğumu düşünmedim.. 14. Günde 500 değerle öğrendim yani önceden de öğrenebilirmişimkasığa ani kramp girmişti bir iki kere ve 11 12 13. Gün yerleşme kanaması oldu ben adet başlangıcı sandım ama devamı gelmedi hiç.. inş bebişin seninledir
İnşallah yaaa yol arkadaşı sayılırız rabbim nasip etsin inşallah size deeTeşekkür ederim inşallah o kadar ihtiyacım var ki umarım güzel haberler alırım
Aminnnnİnşallah yaaa yol arkadaşı sayılırız rabbim nasip etsin inşallah size dee
11. Günde hiç kramp yaşamadınız mı kanama kahve rengi gibi miydi. Cevap verirseniz sevinirimAşılamanın 13 ve 14. Günü belirti oluyor canım ondan önce ben hiç hamile olduğumu düşünmedim.. 14. Günde 500 değerle öğrendim yani önceden de öğrenebilirmişimkasığa ani kramp girmişti bir iki kere ve 11 12 13. Gün yerleşme kanaması oldu ben adet başlangıcı sandım ama devamı gelmedi hiç.. inş bebişin seninledir
Canım 12 ve 13 te kramp yaşadım evet kahveydi pas rengi diyebilirimm11. Günde hiç kramp yaşamadınız mı kanama kahve rengi gibi miydi. Cevap verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?