Benimde ne kimyasal ne dış gebelik ne düşük hiç bişey olmuyor .. bende pes ettim.. artık doktor doktor gezmicem.. çünkü belliki tedaviyle olmicak benim..başınız sağolsun Allah sabırlar versin. benimde 3 sene olacak sadece kimyasaldan öteye geçemedim gitmediğim doktorlar kalmadı ama maalesef bir yerden sonrası nasip kısmet yinede umudu yitirmekten yana değilim Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur fazla stres yüzünden çok etkileniyoruz bence, çok okuyorum burada artık pes ettiklerinde olan biliyorum bizimde yüzümüz gülecek inşallah
herşeyin hayırlısı vakti gelmeden olmuyor maalesef bizimde imtihanımız bu Rabbim tez zamanda her isteyene versin inşallahBenimde ne kimyasal ne dış gebelik ne düşük hiç bişey olmuyor .. bende pes ettim.. artık doktor doktor gezmicem.. çünkü belliki tedaviyle olmicak benim..
Amin inşallah canımherşeyin hayırlısı vakti gelmeden olmuyor maalesef bizimde imtihanımız bu Rabbim tez zamanda her isteyene versin inşallah
Canım gebelik oluştu muİlk kez aşılama yaptırıp hamile kalanınız var mı??bir senedir çocuk istememize rağmen bizim olmadı ve bugün aşılama yaptık umarım hayırlı sonuçlar alırız..
Hayır olmadı malesef .. doktorum 2 ay ara vermemizi bu süreçte kendiliğinden oluşabileceğini söyledi..Canım gebelik oluştu mu
Rabbim hayırlısını versin inşallah bende yarın kan vereceğim 12. Günüm oluyor daha dayanamıyorum beklemeyeHayır olmadı malesef .. doktorum 2 ay ara vermemizi bu süreçte kendiliğinden oluşabileceğini söyledi..
Hayırlısı olsun canımRabbim hayırlısını versin inşallah bende yarın kan vereceğim 12. Günüm oluyor daha dayanamıyorum beklemeye
İnşallah bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınızaBennnZeynep Kamilde oldum asilmami ilk asilamada hamile kaldım bende 1,5 sene denedim şuan 34+5haftalik hamileyim olumlu düşünün 2,3 gün yatin hicbisey yapmayin hayırlısı olur inşallah
Evet meme ulturasonu da var ne içinse bakmadılar bile sonuçlara sadece evraklarda var mı yok mu ona bakiyolarİnşallah bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınızabende bu ay başlıcam orda hayırlısıyla tüp bebek diye geldim ama bana önce aşılama yapmnız lazm dediler. Tüp bebek diye başladık ya orda istenen tüm tahlilleri yaptık eşimle bi tek meme ultrasonu kaldı ee oda tüp bebek değil aşılama dediler acaba aşılama tahlilleri arasında meme ultrasonu var mı istiyorlar mı
Yani çekeyim dimi bulunsun içinde devlette hiç bir yerde sıra yok özelde çekicem Artk. Evraklardan kastınız ne acabaEvet meme ulturasonu da var ne içinse bakmadılar bile sonuçlara sadece evraklarda var mı yok mu ona bakiyolar
Tabi istiyolar mutlaka yani istenilen şeylere evrak dedimYani çekeyim dimi bulunsun içinde devlette hiç bir yerde sıra yok özelde çekicem Artk. Evraklardan kastınız ne acaba
Tabi istiyolar mutlaka yani istenilen şeylere evrak dedim
Ganol için rapor verseymiş doktorunuz yarı yarıya alırdınız ilanınızı fiyat olarak biliyorumBen özelde yaptırdım gonal f ve çatlatma iğnesi ne 1500 civarı para verdik.. aşılama için de 1350 lira verdik.. maddi yönden baya sıkıntı çektik umarım karşılığını alırız...g
Merhaba belirtilerin nelerdi acaba bizimle paylaşırmısın rica etsem? Benimde 6. Günüm aşılama yaptıralı göğüslerim çok ağrıyor onun haricinde Bi belirttim yokBenim ilk aşılamada tuttu canım sizinki de öyle olur inşallah
Belirti olmuyor canım zaten ben 10 güne kadar hamile değilim dedim hatta.. sonra aklıma geldi 6. Gün çok fazla bel ağrım olmuştu 13. Gün ani kasık ağrısı oldu bir de benim adetten önce göğüsler şişerdi bu sefer hiç şişmedi. Aşılama yaptığımda tabii bunların farkında değildimMerhaba belirtilerin nelerdi acaba bizimle paylaşırmısın rica etsem? Benimde 6. Günüm aşılama yaptıralı göğüslerim çok ağrıyor onun haricinde Bi belirttim yok
Ben varım canım. 2 yıllık evliyim temmuz ayında yaptırdım aşılamamı ve sonuç hamileyimİlk kez aşılama yaptırıp hamile kalanınız var mı??bir senedir çocuk istememize rağmen bizim olmadı ve bugün aşılama yaptık umarım hayırlı sonuçlar alırız..
Rapor da vermedi valla borç aldık o da tutmadı zaten şimdi beklemedeyim bakalımGanol için rapor verseymiş doktorunuz yarı yarıya alırdınız ilanınızı fiyat olarak biliyorum
Ben varım canım. 2 yıllık evliyim temmuz ayında yaptırdım aşılamamı ve sonuç hamileyimRabbim isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Allah büyük canım. İkincide şansın daha yüksek olduğu söyleniyor. Rabbim inşallah en güzel haliyle nasip etsin en kısa süredeMaşallah canım benim nedense tutmadı aşılamam
Allah büyük canım. İkincide şansın daha yüksek olduğu söyleniyor. Rabbim inşallah en güzel haliyle nasip etsin en kısa süred
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?