inşallaaahhh olumlu olur kuzum. bende bu ay regl olduktan sonra asılama duusunuyorumİlk kez aşılama yaptırıp hamile kalanınız var mı??bir senedir çocuk istememize rağmen bizim olmadı ve bugün aşılama yaptık umarım hayırlı sonuçlar alırız..
İnşallah canım bir yandan çok umutluyum bir yandan da korkuyorum negatifi görücem diye...inşallaaahhh olumlu olur kuzum. bende bu ay regl olduktan sonra asılama duusunuyorum
ben daha olmadan negatıf olurs dıye korkuyorum ama nasip herşey. ınsallah pozıtıflerı goruruz artıkİnşallah canım bir yandan çok umutluyum bir yandan da korkuyorum negatifi görücem diye...
inşallaahh olumlu olur . özelde mı yaptırdınız ne kadar tuttu ucret ortalama acaba ?Bence cuma yaptırdım ilk kez ve sonuç bekliyorum. Hayırlı olsun inşallah hepimiz için :)
Ben özelde yaptırdım gonal f ve çatlatma iğnesi ne 1500 civarı para verdik.. aşılama için de 1350 lira verdik.. maddi yönden baya sıkıntı çektik umarım karşılığını alırız...inşallaahh olumlu olur . özelde mı yaptırdınız ne kadar tuttu ucret ortalama acaba ?
Umarım gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim.. gerçekten beklemesi çok zor ..Bence cuma yaptırdım ilk kez ve sonuç bekliyorum. Hayırlı olsun inşallah hepimiz için :)
bende unıverıste hastanesınde olacagım asılama ıcın 3070 dedıler kan testlerı ıstemıslerdı onlarda 1200. ılaclar vs sanırım 5bını bulacak bıızmde. amınnn Rabbım boşa cıkarmasınBen özelde yaptırdım gonal f ve çatlatma iğnesi ne 1500 civarı para verdik.. aşılama için de 1350 lira verdik.. maddi yönden baya sıkıntı çektik umarım karşılığını alırız...
Çok tutuyo gerçekten ama yeter ki anne baba olalım dediğimiz için gözümüz görmüyo hiç bir şeyi ..bende unıverıste hastanesınde olacagım asılama ıcın 3070 dedıler kan testlerı ıstemıslerdı onlarda 1200. ılaclar vs sanırım 5bını bulacak bıızmde. amınnn Rabbım boşa cıkarmasın
ayyy evett yaa gercekten gıyımden ondan bundan kısarız verırız ınsallah tutsun Rabbım nasıp etsındeÇok tutuyo gerçekten ama yeter ki anne baba olalım dediğimiz için gözümüz görmüyo hiç bir şeyi ..
Demi valla yeter ki olsun kucağımız boş kalmasın..ayyy evett yaa gercekten gıyımden ondan bundan kısarız verırız ınsallah tutsun Rabbım nasıp etsınde
kesınlıkle kuzum, Rabbım nasıp etsın bızleredeDemi valla yeter ki olsun kucağımız boş kalmasın..
Aminn inşallahkesınlıkle kuzum, Rabbım nasıp etsın bızlerede
Benim ilk aşılamada tuttu canım sizinki de öyle olur inşallahİlk kez aşılama yaptırıp hamile kalanınız var mı??bir senedir çocuk istememize rağmen bizim olmadı ve bugün aşılama yaptık umarım hayırlı sonuçlar alırız..
Bennnİlk kez aşılama yaptırıp hamile kalanınız var mı??bir senedir çocuk istememize rağmen bizim olmadı ve bugün aşılama yaptık umarım hayırlı sonuçlar alırız..
Üniversite hastanesinde yaptırdım covid dolayısıyla orda yapılmıyormus özel labaratuvarda sperm yıkama yaptırdım 710 lira ona verdimm doktorada bir ilk kez Gittim sona yumurta takibi ve aşılama günü 3 tane 182 lira muayene ücreti verdiminşallaahh olumlu olur . özelde mı yaptırdınız ne kadar tuttu ucret ortalama acaba ?
Aminnnn inşallah isteyen herkese nasip etsin RabbimUmarım gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim.. gerçekten beklemesi çok zor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?