Aşılama İlk kez aşılama yaptırıp hamile kalanlar..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlk kez aşılama yaptırıp hamile kalanınız var mı??bir senedir çocuk istememize rağmen bizim olmadı ve bugün aşılama yaptık umarım hayırlı sonuçlar alırız..
inşallaaahhh olumlu olur kuzum. bende bu ay regl olduktan sonra asılama duusunuyorum

İnşallah canım bir yandan çok umutluyum bir yandan da korkuyorum negatifi görücem diye...

Ben özelde yaptırdım gonal f ve çatlatma iğnesi ne 1500 civarı para verdik.. aşılama için de 1350 lira verdik.. maddi yönden baya sıkıntı çektik umarım karşılığını alırız...
bende unıverıste hastanesınde olacagım asılama ıcın 3070 dedıler kan testlerı ıstemıslerdı onlarda 1200. ılaclar vs sanırım 5bını bulacak bıızmde. amınnn Rabbım boşa cıkarmasın

İlk kez aşılama yaptırıp hamile kalanınız var mı??bir senedir çocuk istememize rağmen bizim olmadı ve bugün aşılama yaptık umarım hayırlı sonuçlar alırız..
Bennn Zeynep Kamilde oldum asilmami ilk asilamada hamile kaldım bende 1,5 sene denedim şuan 34+5haftalik hamileyim olumlu düşünün 2,3 gün yatin hicbisey yapmayin hayırlısı olur inşallah

inşallaahh olumlu olur . özelde mı yaptırdınız ne kadar tuttu ucret ortalama acaba ?
Üniversite hastanesinde yaptırdım covid dolayısıyla orda yapılmıyormus özel labaratuvarda sperm yıkama yaptırdım 710 lira ona verdimm doktorada bir ilk kez Gittim sona yumurta takibi ve aşılama günü 3 tane 182 lira muayene ücreti verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…