- 24 Eylül 2013
- 330
- 24
- 38
- 35
eşimle 2 yıl ardan sonra ilk kez küstük. Annesi iki de bir ne bitmez borcunuz var deyip duruyordu.. düğünümüzü kendimiz yaptık 1 yıl içinde toplanır toplanmaz ev aldık.. altınları istediler vermedim araba aldık. benden gerçekten nefret ediyorlar nitekim duygular karşılıklı. ama asla saygısızlık yapmadım ve elim hep dolu gittim.. bir tşk bile etmediler.. bu ve buna benzer bir sürü şey yaşadım we eşimin hatrına genellikle sustum.. neyse tartışma olayına gelelim tartışmada değil aslında eşim sesini yükseltti bana hemde haksız yere..bayramda gidemedik memlekete (nitekim 3 hafta önce oradaydık) neden gelmiyorsunuz diyor eşime, eşimde anne oraya gelmek 400-500 e mal oluyor paramız kısıtlı diyor.. ee sizinde hiç paranız olmuyor muhabbeti yine geçiyor.. eşimde napalım ev ödüyoruz ne tgb de para kalıyor ne bende diyor. (5 kuruş evimde bişeleri yok birde paramızın hesabını yapıyor) akşam yemeğini yerken lütfen annene söyle bir daha paranız hiç olmuyor demesin zoruma gidiyor artık dedim. ne yapacaksın dövecek misin annemi diye bağırdı.. şok oldum yemeğimi yedim topladım masayı kalktım odama geldim.. sabahta hazırlayıp kahvaltıyı çağırdım. beraber yaptık ama hiç konuşmadık..
28 haftalık hamileyim akşamdan beri cnm çok sıkılıyor.. aynı evin içindeyiz çok zorumaa gidiyorr bir haklısın demek zor muydu diyorum.. gidip sarılsam ya da yüzüne gülsem her şey düzelecek kendi de gelebilir diyorum..
ne yapsam burda böyle durdukça daha çok yıpratıyorum kendimi... eşimi bekliyorum o da gelmiyor..
28 haftalık hamileyim akşamdan beri cnm çok sıkılıyor.. aynı evin içindeyiz çok zorumaa gidiyorr bir haklısın demek zor muydu diyorum.. gidip sarılsam ya da yüzüne gülsem her şey düzelecek kendi de gelebilir diyorum..
ne yapsam burda böyle durdukça daha çok yıpratıyorum kendimi... eşimi bekliyorum o da gelmiyor..