- 21 Mayıs 2016
- 395
- 417
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh ya korktum o kadar napcam içerde diye. sevindim. mavi aklımdaÖzel mülakat prosedürleri olan bir kurum değilse 45 dk sürmez canım öylesine yazmışlardır.
Az mülakata girmiş sayılmam, işe yarayan tek yöntem kendim gibi olmak oldu yeri geldi espri de yaptım güldüm deTemiz ve sade görün, lacivert mavi ya da gri mavi bir kombin yap.
Bir dosya hazırla kendine CVnin falan olduğu puan toplarsın :)
Mezuniyet neydi senin?
Hep sorulan soru
İleride kendini nerede görüyorsun o kadar çok sorarlarki espri konusu olmuştur hehe
İkinci çok sorulan neden burada çalışmak istiyorsun?
Üçüncü soru şirketimize ne katabileceğini düşünüyorsun?
Dördüncü soru şirketin çalıştığı alan üzerine olabilir...ilk aklıma gelenler:) bir de şehirlerarası iş bşvurusuysa mutlaka neden çanakkale neden ankara vs diye de soruyorlar![]()
Ben de çok mülakata girdim de hepsinde şaşkın şaşkın baktım valla ama çok sık sorulan sorular kendi kendine yaz bi yere cevapları aklında olsun:)ay bunlar zormuş ya. sitedeki özgeçmişimi beğenip aradılar bi tanesinden emeklilik bilmemnesi. alanı bilmiyorum hiç neci olarak beğendiler onu da anlamadımgaliba
![]()
Kurumsal bi yerse, önden bir test yapabilir. İhtimal tabi bu. Çünkü o kadar sürmez mülakat.
Benim tavsiyem ne çok gül, ne çok somurt. Doğal olmaya çalış. Dikkatin hep soru soranda olsun, ama diğer kişileri de incele. Girer girmez ortaya olacak bi şekilde 'merhabalar' de. Göz temasını eksik etme. Sordukları sorulara gereksiz açıklamalar yapma. Bi de oturabileceğin bi yer koyulmuşsa onlar oturabilirsin demeden oturma. Ceket giyeceksen oturduğunda ceketin düğmelerini açarak otur, ayaktayken kapalı olsun. Görgü kuralıymış bu![]()
Kendinden iyi bi sekilde bahset. Neler yaptin? Hangi okullarda okudun? Is tecruben? Gonullu aktivitelerin? Onlara is hakkinda sorular sorman lazim mutlaka. Hangi sirkete gidiyorsan, sirket hakkinda birseyler ogrenmen lazim. Onlari konusturmaya calis. Sorular sor. Genel sorulara cevap dusun:
-Neden size secelim?
- Sizi digerlerinden ayiran ozellikler ne?
- Guclu oldugunuzu dusundugunuz ozellikleriniz?
- Zayif oldugunu dusundugunuz ozellikleriniz?
- Is hakkinda sorular
vs vs
Ve tabii ki, 15 dk once orada ol. Guzel giyin, guzel kok. Dik dur, guven ver, samimi ama profesyonel ol.
iyi sanslar
çok merak ettim nasıl espirili bir mulakat oldu sizin içinBen bir mülakata girerken mülakatçıların ismi yazıyordu. Onları araştırdım onunla ilgili bir espri yaptım ve işi aldım![]()
O soruları duydukça boğmak istiyorum soranları eminim aynısı herkese oluyordurHep sorulan soru
İleride kendini nerede görüyorsun o kadar çok sorarlarki espri konusu olmuştur hehe
İkinci çok sorulan neden burada çalışmak istiyorsun?
Üçüncü soru şirketimize ne katabileceğini düşünüyorsun?
Dördüncü soru şirketin çalıştığı alan üzerine olabilir...ilk aklıma gelenler:) bir de şehirlerarası iş bşvurusuysa mutlaka neden çanakkale neden ankara vs diye de soruyorlar![]()
Attim hafizaya tesekkurlerKendine guvenin tam olsun
Asla kem kum etme net sade direkt cevaplar ver
Sakin gozlerini kacirma konusurken rahatsiz etmeyecek seviyede gozlerinin içine bak.
Pozitif ol karsi tarafa bunu yansit
Problem cozme ve is bitirici ol:)
Yuzun hep gülsün.
Cok is gorusmesine gittim. Tecrubeyle sabittir...
NedenkiBenim mülakatlar 1 saatin altinda olmazdi