- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi alekta movik movik
-
akşam rüyamda gördüm çift çizgiyi havalara uçuyorum, sonra eşim geliyo o test bozukmuş boşuna sevinme diyo. rüyamda bile hüsran :))) psikolojim fena :)
Gozun aydin canmm bende 5 aylik evloyim 4 aydir korunmuyorum ama nasip olmadi henuz darisi bizim basimizaAllahım tamamına erdirsin inşaallah :)
Oncelikle gozun aydin :) darisi basimiza kac ay bekledin canm ben 4 aydir bekliyorum psikolojim bozuldu cokmu erken sence bozmam icinBen de kasık ağrısı, batması şüphesi ile hiç beklemediğim bir ay da hamile kaldım
Hayırlı olsun canım:))
Aralık annesi olacaksın o zaman...
4 ay dediğin nedir ki tatlım,insanlar yıllarca bekliyorlar,ben mesala 4 yıllık evliyim ,2 yılda ancak bulabildim bebeğimi,sende azcik sabret tez zamanda mükafatını alırsın İnşAllahOncelikle gozun aydin :) darisi basimiza kac ay bekledin canm ben 4 aydir bekliyorum psikolojim bozuldu cokmu erken sence bozmam icinama her ay husrana ugruyorum
insallah canim ya ne biliyim benimle ayni zamanda 2 arkadasim evlendi ikiside hamile ama benm olmadi henuz acaba enfeksiyonum var devamli tekrar eden o etkiliyor olabilirmi4 ay dediğin nedir ki tatlım,insanlar yıllarca bekliyorlar,ben mesala 4 yıllık evliyim ,2 yılda ancak bulabildim bebeğimi,sende azcik sabret tez zamanda mükafatını alırsın İnşAllah
hadi gozun aydin darisi basimiza:)Kızlarrr Beta hcg 1400e yakın çıktı :)
gözün aydın canım keseni görebildin mi?Kızlarrr Beta hcg 1400e yakın çıktı :)
aminn inşallah isteyen herkese versin Rabbim. :)hadi gozun aydin darisi basimiza:)
iki üç güne görünürmüş hafta sonu gidecem :)gözün aydın canım keseni görebildin mi?
hadi bakalım inşallah canım =) ben bugün gördüm öyle güzel bi duygu ki darısı kalp atışlarına =)aminn inşallah isteyen herkese versin Rabbim. :)
iki üç güne görünürmüş hafta sonu gidecem :)
Günaydın canım hayırlı olsun.Günaydın :)
dün akşam yaptırdıgım ilk ölçüme göre beta hcg 1075 çıktı , ilk tahlilden 48 saat sonra tekrar yaptırcam ..Sizce kese ve kalp atışı ne zaman görünür bir de ben ne kadarlık hamileyim şimdiii ?? Çok heyecanlıyım , kimseyle paylaşamadım daha , doktora gittikten sonra açıklarım inşallah
Kızlar tebrik ederim sizleri darısı tüm isteyenlere inşallahGünaydın canım hayırlı olsun.
Kalp atışları için daha erken ama keseyi bugünlerde görebilirsin sanırım. Son adet tarihine göre belli oluyor kaç haftalık olduğun. Mesela en son 1 nisanda adet olmuşsan ise şuan 5 haftalıksın.
Sağol canım darısı başına. :)Kızlar tebrik ederim sizleri darısı tüm isteyenlere inşallah
Ben de bu ay ilk defa klomen kullandım 12. Pregnyl iğne verdi suan 22. Günümdeym ne zamn test yapmalıyım iğne olalı 10 ilişki olalı 8\9 gün oldu siz ne zamn öğrendiniz hamile olduğunuzu
Saol canm inşallah ya heyecanla beklıorm zaman gecmıo sanki yaSağol canım darısı başına. :)
bi hafta sonra yap varsa net öğrenirsin erken yapıp hayal kırıklığı yaşama.
Geçmez o zaman :)Saol canm inşallah ya heyecanla beklıorm zaman gecmıo sanki ya
Geçmiyo zatenGeçmez o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?