İlk kez protez tırnak yaptırıcam yardım lazım kızlar

delisko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2025
10
3
1
20
Bir şey sormak istiyorum ilk kez protez yaptırıcam klasik French model istiyorum fakat protez tırnak ve jel tırnak arasında ki fark nedir yaptıracağım yerden protez French mi istemeliyim jel French mi kendi tırnaklarım gayet uzuyor kendi manikürlümü düzenli yapıyorum ve tırnaklarımı uzatıyorum ama protez tırnak hakkında pek bir bilgim yok French model istiyorum bilgi verebilir misiniz kızlar

Eğer tırnaklarınız uzunsa jel güçlendirme yaptırabilirsiniz. Eğer kısaysa protez yaptırarak uzatırsınız. Bu da jel, tips vs formlarda oluyor. Benim kullanıp memnun kaldığım yöntem kalıcı oje. Kalıcı ojeden tırnaklarım inceldikçe jel güçlendirmeye geçtim. Tırnak yapım kendiliğinden ince olduğu için sürekli üst üste yaptıramıyorum. O kadar hassaslaşıyor ki uv lamba bile yakmaya başlıyor. Sürekli yaptırmanızı tavsiye etmem. Senelerce yaptırdığı halde zarar görmeyenler de var, benim gibi üst üste yaptırınca tırnakları kâğıda dönenler de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…