- 21 Mayıs 2019
- 911
- 2.569
- 113
- 37
Manuel araba mahvetti beni ilk öğrendiğim gün 30 kere stop ettrdim düz rahatlıkkk yaManuel candirbenim gibi dusunen kadinda azdir
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Manuel araba mahvetti beni ilk öğrendiğim gün 30 kere stop ettrdim düz rahatlıkkk yaManuel candirbenim gibi dusunen kadinda azdir
![]()
Benim elim ayagim calismaliManuel araba mahvetti beni ilk öğrendiğim gün 30 kere stop ettrdim düz rahatlıkkk ya
Eminim ettirirsinStop ettrmem inşallah![]()
Ay ben bennOtomatik araba cok zevksiz
![]()
Ben de geçen tek başıma çıktım ilk defa.Kendimi sakinleştirdimSelamlar herkese. Ehliyeti yeni aldım sayılır 3 aya yakın zamandır pratik yapıyorm eşimle arabam manuel bu akşam ilk kez tek cıkıcam acıkcası korkuyorum heyecan başladı şimdiden sizden deneyimlenen varmı neler yasadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım. ŞİMDİDEN TESEKÜRLER.
Maşallah size vala genelde kadınlar otomatik severlerBenim elim ayagim calismali![]()
gündüz öü cıktınız gecemiBen de geçen tek başıma çıktım ilk defa.Kendimi sakinleştirdim![]()
Maşallah size vala genelde kadınlar otomatik severler
Yatıştırıcı şurup icin heyecan için işe yarıyor
Evet öyle düşünüyorum gercektendenBen arac kullanabiliyorsam herkes kullanir der giderim:)))
Ayy inşallah otobüs şöförü kadınlara hayranımKendine güven reis bak pratikte yapmışsın kurallarına uyarak cik yola
Yaparsın sen
Kimler neler neler yapıyor
Damperli kamyon kullanan ablalar gördü bu gözler
Güven kendine reis yaparsınAyy inşallah otobüs şöförü kadınlara hayranım
Çevremdeki deneyimlerimden türümün son örneği sanıyordum kendimiManuel candir❤benim gibi dusunen kadinda azdir
![]()
İlk akşam 21.00 civarı sonra iş cıkışı trafik yoğunluğunda arkadaşımı bıraktım kendim döndümgündüz öü cıktınız gecemi
Aynılarını yazmaya gelmiştimBu yazacaklarim Istanbul trafigi icin gecerlidir. Eger buyuksehirde degilseniz dikkate almayin.
Ilk kez trafige cikmak icin aksam vakti eger karanlik cokmusse iyi 1 zamanlama degil, ilk cikislari gunduz aydinlik vakitte yapmaniz daha emniyetli olur.
Ikincisi usta olana kadar kesinlikle muzik acmayin, dikkatiniz dagilir. Aynalari kacirirsiniz.
Ucuncusu ve en onemlisi de en sol seridi mumkun mertebe az kullanin. Cunku diger araclar (ozellikle taxi,minibus ve otobus soforu katilleri) sizi panige sevketmek icin herseyi yapacaktir. Surekli korna altinda yanlis yaptirabilirler.
Hayirli guzel surusler..
Soforlugume uzun seneler once Manuel aracla baslamis bir usta olarak otomatikten tekrar manuel'e donus, Saray'dan tek odali eve gecmek gibi 1 sey desem yeridir.Aynılarını yazmaya gelmiştim![]()
2 senedir otomatik hb araç kullanıyorum. Önümüzdeki haftalarda manuel sedana geçeceğim ve bende de panik var Manuel’i nasıl yapacağım paniği . Konuyu takipteyim