- 21 Mayıs 2019
- 911
- 2.569
- 113
- 37
Youtubedan takip ediyorum evet dediğiniz gibi ana yollar daha rahat ara yollar felaket ama ne yazıkki alışmam benm muhitim dik bayır ve ara yol tesekkür ederim Allah yardımcımız olsun bütün kadınlar trafikte basarılı olsun inşallahBen de hala acemi sayılırım. Ama istanbulda heryere gidiyorum. E5 e köprüye girdim yani....
Tavsiyem şu; öncelikle diğer insanlara hiç takılma, duyma onları. Trafikte hayvanımsı mahluklar oluyor. Korna basanlar küfredenler el kol hareketi yapanlar olacaktır. Takılma duyma. Bu mahlukların dışındakiler gayet anlayışlı oluyor. Yol veriyorlar vs. Acemiler trafikte hemen belli oluyor zaten. Yanından çekip giderler. Yani şöyle düşün ben acemiyim onlar yılların şoförü bana dikkat etsinler. Başıma bir iş gelir mi diye düşünme çünkü o işler profesyonellerin de başına gelebilir. Bu arada ben anayollarda daha rahat araba kullandiğımi farkettim. Ara yollar cok daha stresli. Hıç korkma basarilar...
Bir de youtube da gülten Kaya direksiyon var. Onu izlemeni tavsiye ederim. Bana çok faydası oldu.