Hayır tamAcaba kendisi eksiksiz kılıyor mu namazlarını?
Evet din konusu yasak da ... buradaki ağırlık , bu kavgada kim haklı. Nasıl tavır sergiliyim anlamındaŞimdi bu konu biraz dini olmus malum yasak.
Namazın alıstırmasi olmaz 5 vakıtse 5 vakit kılınır. Ya tam baslanmalı ya Hıc baslanmamalı dusuncesındeyım. Yanı oglen kılayım aksam kılayım, yatsı uzun, sabah namazı zaten zor oluyo gıbı atlayanlar varda sizin ıcın demedım.
Sonuc herkesin ibadeti kendine, senın kıldığın namazın kımseye faydası yok herkes ayrı hesaba cekılecek.
Kavga da bence gereksiz ve yersiz olmus. Gorusme konusunda bısey dıyemıcem..
Hani diyo ya yoldan yeni eve girdik arıyomuşum dar zamanda ... ben de dedim ki sen de beni bugün 9 da aradın. O zaman da bana uygun değildi (yani başa kakması gerekmiyor)Valla ben olay nasıl başladı nasıl ilerledi hıc bısey anlamadım meryem süresi nasıl olaya dahil oldu kardeşiniz neye atarlandı bı anda onları bırakıp teravıhe gıtmenıze mı bozuldu dokuz dakı arama olayının bes vakıt namazla ilgisi ne ibadet hayatınızın kardesınızle ilgisi ne
Evet din konusu yasak da ... buradaki ağırlık , bu kavgada kim haklı. Nasıl tavır sergiliyim anlamında
Sonuçta tartıştık
:) ya napıyım moralim bozuldu aşk olsunAyy bide kim haklı anketi acmişsınız sızın yas kaç cok merak ettım
Evet Kadir gecesi benim de içime sinmiyorYani söylemesi iyi hoş ama üslup yanlış kardeşinizin böyle hassas konularda daha anlayışlı konuşması gerekirdi yanlış yapmış
Fakat şu da var yarın kadir gecesi bu konuyu uzatırsanız bayrama kaç gün kaldı bu mübarek güzel günler kırgınlıkla geçmemeli anneniz babanızı da üzmeyin böyle konularla boşuna kardeşsiniz cansınız biraz üslubu tutturamamış kardeşiniz açıkca söyleyin ama bence uzatmayın birde böyle küslüklerde gurur yapmayıp ilk adım atan cennetin kapılarını aralamış olurmuş yanlış yapmış ama uzatmayın şahsi fikrim kırıldığınızı da yumuşak bir dille belirtin şimdi küsseniz sizin içinizde rahat etmeyecek
Sakin konuşacak bişey yokYa ben acıkcası neden tartıstınız onu da anlayamadım yanı cok karısık yazmışsınız belkı de ondan.
Sızın yaptıgınız ibadet hakkında kimsenin boyle asagılar gıbı konusmaya hakkı yok ki.
Herkesin ıcınde yaptıgı evet ayıp. Bence yarın daha sakin konusun kardesınızle.
Amacı neymıs tam olarak
HaklısınızNe kadar ilginç, dinde zorlama olur mu hiç.
Aynen öyleDin , namaz , oruç... Allh ile kul arasindadir. Başkasi karişamaz ve karişmasinda bi zahmet. Tamam çok uyarmakla yukumlu gormus kendini o zamn soyleyip sussaymis. Onunki biraz hava atmak olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?