- Konu Sahibi simge_wxyz
-
meraba ben de senin sonucunu bekliyordum hayırlı olsun ben de ocak 2 de yaptırdım asılamayı dr bugun icn kan testi istedi ama ben korktum gitmedim sen de ne gibi belirtiler var benim bazen su gibi akıntım geliyo ama o da ilactandır diye dusunuyorum belirtilerini yzarmısın
Neden gitmedin keşke gitseydinnnn. Evet aynı şekilde benimde akıntılarım var. Bende ilaç diye düşünüyorum. 3. günden sonra ciddi ağrılarım vardı. Sağ kasığımda sanki misket gibi bir yer sürekli ağrıyordu. Ama 3-4 gündür yok. Çok gazım var onunla alakası var mıdır bilemiyorum. Ama bugün hamilelik gaz yapar diye duydum. İnşallah seninde vardır
acıkcası benim pek umudum yok onun icin test yaptırmadım gaz bende de var ama adet oncesi belirtiler daha cok var sanki ayrıca gogus hassasiyeti de kayboldu bilmiyorum ya baska belirtin varmıydı
acıkcası benim pek umudum yok onun icin test yaptırmadım gaz bende de var ama adet oncesi belirtiler daha cok var sanki ayrıca gogus hassasiyeti de kayboldu bilmiyorum ya baska belirtin varmıydı
bence canım umudun olmasa bile en azından bunu sonuçlandır hadi tam tersi ise boşuna kendini strese sokmuş olursun.
bakalım eger pazartesi olmazsam yaptırırım yarın kan testi yaptıramam eczanelerde kapalı bakalım hayırlısı dua edin bana :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bakalım eger pazartesi olmazsam yaptırırım yarın kan testi yaptıramam eczanelerde kapalı bakalım hayırlısı dua edin bana :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Merhaba benim tuttu:CüvCüv: umarım hayırlısı olurhihoyyyt
Darısı başınıza inşallahhhhh
Tabi daha sevnmek için çok erken inşallah sonuna kadar ulaşabilicem:enbuyukkk:
1. orkide0038..........1.aşılama.......menogon
2. pembesekerrr......1.aşılama.......klomen
3. bircan..................1.aşılama
4. RENO................1.aşılama
5. encıla
6. simge_wxyz.......1.aşılama.......menegon .........16 Ocak
7. DeliMavi............1.aşılama
8. nrcnylmz...........1.aşılama........gonal f
9. larra..................1.aşılama........1 Ocak
10. cerensesil..........1.aşılama
11.siber..................1.aşılama........29 Aralık
12. ilkasli.................1.aşılama.......7 ocak
13.yabangülüm.........1.aşılama
14. figenk24.............1.aşılama....................12 Ocak
Aşılama ile hamile kalanlar;
nazlıozger
merabalar arkadaslar listeye benıde eklermısınız ben 2.asılamamı sanırım carsamba gunu yaptırcam puregon kullanıyorum beklenen adet tarıhi 3-4 subat
merhabalar arkadaşlar ben bu siteye ilk defa katılıyorum ve acemiyim. üstelik aşılama konusundada acemiyim neler yapacağımı bilmiyorum forumları iceledim herkez bi takım ilaçlardan bahsediyorlar bunların hiçbirini bilmiyorum bendede pko var üstelilik eşimdede bazı sıkıntılar var aşılama için 5 milyon sperm yeterliymiş 40 milyon var ama genede tedirginim adet görmeyi bekliyorum sonra başlıycazişlemlere ama şuana kadar hiçbir ilaç kullanmadım bunda bi terslik yok demi ben eskişehir tıp fak de yaptıracağım güvenilirliği ne
yabangülüm seni çok merak ediyorum umarım aşılaman başarılı geçmiştir. okuyunca yazarsın canım. allah yardımcın olsun
canım benim teşekür ederim.aşılamam gayet kolay geçti sonucu bekliyecez artık..seninle sonuçlarımız aynı zamana geliyor hemen hemen.işallah hayırlı sonuçlar veririz.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ayy canım inşallah ikimizde mutlu haberi veririz. allah büyük ya bizim sesimizi eminim duyuyordur.
arkadaşlar siteye ben de bugün üye oldum.ilk asılamamı yaptırdım bu ay.inşallah güzel haberler veririz birbirimize : )
bu arada asılama tarihim 16 ocak.gonal f igne kullandım bir kutu.ve tabi ardından catltma ignesi.cok stresliydim 2 gündür.burada yazmaya baslayınca rahatladım..
arkadaşlar siteye ben de bugün üye oldum.ilk asılamamı yaptırdım bu ay.inşallah güzel haberler veririz birbirimize : )
bu arada asılama tarihim 16 ocak.gonal f igne kullandım bir kutu.ve tabi ardından catltma ignesi.cok stresliydim 2 gündür.burada yazmaya baslayınca rahatladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?