- Konu Sahibi simge_wxyz
-
arkadaşlar siteye ben de bugün üye oldum.ilk asılamamı yaptırdım bu ay.inşallah güzel haberler veririz birbirimize : )
bu arada asılama tarihim 16 ocak.gonal f igne kullandım bir kutu.ve tabi ardından catltma ignesi.cok stresliydim 2 gündür.burada yazmaya baslayınca rahatladım..
simgecim aynı gün aşılama yaptırdığımız için merak ediyorum.sende ne gibi belirtiler var?1. orkide0038..........1.aşılama.......menogon
2. pembesekerrr......1.aşılama.......klomen
3. bircan..................1.aşılama
4. RENO................1.aşılama
5. simge_wxyz.......1.aşılama.......menegon ................16 Ocak
6. DeliMavi............1.aşılama
7. nrcnylmz...........1.aşılama........gonal f
8. cerensesil..........1.aşılama
9. ilkasli.................1.aşılama...................................7 ocak
10.yabangülüm.........1.aşılama..............................19 Ocak
11. figenk24.............1.aşılama...............................12 Ocak
12.rose77................1.aşılama..............gonal f........16 Ocak
13.asude.................2.aşılama.........puregon...........21 Ocak
Aşılama ile hamile kalanlar;
nazlıozger
simgecim aynı gün aşılama yaptırdığımız için merak ediyorum.sende ne gibi belirtiler var?[/QUOTE
evet canım aynı belirtiler bende de var. iştahım açık, aşırı gaz var ve göğüs uçlarında ağrı vardı o geçti. bel ağrısı ilk günler çok oldu şimdi oda yok. belki varda ben alıştığımdan anlamıyorum. bunların hepsi normalmiş canım. bende en başta tereddüt etmiştim ama herkes aynı şeyleri yaşamış.
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım sizin aranıza inş güzel ve seviyeli arkadaşlığımız olur bu benim 2 ci aşılama olucak 1 cisi 20 gün önce oldu negatif çıkdı şuanda gonal iğne vuruyorum karnıma hergün ve yumurtlama takibi altındayım cuma günü gidicem ve sanıırm cumartesi günü 2 ci bi aşılama olucak
ne oldu belli oldumu çok merak ettim? inşallah olmuştur
negatif canım bide ilaçlar kist yapmış üstüne üstük benneyaptımki
arkadaşlar merhaba . bende adet olmayı bekliyorum ve ilk kez aşılama yaptırıcam. korkuyorum.. merakla bekliyorum..pko var bende . bir yıldır tedavi oluyorum.geçtiğimiz ay 5 cm. kist çıktı eritmeye çalışıyoruz ilaçla. erirse aşılama . umarım hepimiz için hayırlısı olur..
merhaba simge benide listeye alırmısınız gerçi benim aşılamam yumurtaların çatlamasına göre bu üç gün içerisinde olucak,doktoruma uzun zamandır gidiyorum çatlatma iğnesine gerek olmadığını söyledi...bakalım üç gün boyunca her gün kontrole gidicez bakalım ne olcak?merak ettiğim acaba herşeyi normal olupta çocuğu olmayan ve aşılamayla hamile kalan varmı?(bu arada yaklaşık 1 yıldır deniyoruz gerçek anlamda 6 ay dır istiyoruz
merhaba simge benide listeye alırmısınız gerçi benim aşılamam yumurtaların çatlamasına göre bu üç gün içerisinde olucak,doktoruma uzun zamandır gidiyorum çatlatma iğnesine gerek olmadığını söyledi...bakalım üç gün boyunca her gün kontrole gidicez bakalım ne olcak?merak ettiğim acaba herşeyi normal olupta çocuğu olmayan ve aşılamayla hamile kalan varmı?(bu arada yaklaşık 1 yıldır deniyoruz gerçek anlamda 6 ay dır istiyoruz
arkadaşlar dün aşılamam yapıldı kasıklarım ağırıyo iyşallah tutar artık hiç bişe diyemiyorum allahım bizede ogüzel duyguyu yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?