- Konu Sahibi simge_wxyz
-
merhaba öncelikle hayırlı olsun. benim bütün testlerimde herşey normaldi. Bi son aylarda çatlama problemleri başlamıştı. Eşimde sayısı oldukça iyiydi. 45-50 milyon arası. Ama olmadığı için aşılama yaptırdık. ve ilk denemede hamileyim. Tabi daha çok yeni sadece kan testi yapıldı. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...:1hug:
merhaba öncelikle hayırlı olsun. benim bütün testlerimde herşey normaldi. Bi son aylarda çatlama problemleri başlamıştı. Eşimde sayısı oldukça iyiydi. 45-50 milyon arası. Ama olmadığı için aşılama yaptırdık. ve ilk denemede hamileyim. Tabi daha çok yeni sadece kan testi yapıldı. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...:1hug:
kızlar merhaba herkese..
yazdığım birkaç başlık vardı ama bu başlığı yeni farkettim..bende ilk aşılamamı 20 ocakta yaptırdım ve klomen kullandım + ovitrelle iğne..
eklerseniz listenize beni de sevinirim..
belki şanslı gelirim bu topiğe ve sırayla hamş kalırız kimbilir:)
sevgilerimlee
1. orkide0038..........1.aşılama.......menogon
2. pembesekerrr......1.aşılama.......klomen
3. bircan..................1.aşılama
4. RENO................1.aşılama
5. simge_wxyz.......1.aşılama.......menegon ................16 Ocak
6. DeliMavi............1.aşılama
7. nrcnylmz...........1.aşılama........gonal f
8. cerensesil..........1.aşılama
9.yabangülüm.........1.aşılama..............................19 Ocak
10. figenk24.............1.aşılama...............................12 Ocak
11.rose77................1.aşılama..............gonal f........16 Ocak
12. tgd....................1.aşılama
13. bsp...................1.aşılama
14.cerot..................1.aşılama...............klomen...........20 Ocak
15.asude.................2.aşılama.........puregon...........21 Ocak
16. gulcan1977........2.aşılama.........gonal f
Aşılama ile hamile kalanlar;
nazlıozger
kızlar merhaba nihayet dün akşam hayırlısıyla aşılamam yapıldı artık bekliycez bakalım nolcak simgecim tarih olarak 26 ocak yazabilirsin bakalım uğurlu gelirsiniz inşallah
bide doktorum progestan hap verdi 5 şubatta çağırdı hadi hayırlısı artık belirti olunca sizlere sorarım
canım umarım ilk aşılamanda mutlu sonuca erersin...benim de 20 sinde yapıldı aşılamam..beklemek çok zor gerçekten de..
sevgilerimleea.s.
canım ya çok sağol umarım seninde mutlu sonla sonuçlanır.....demek önce seninle mutlu olucaz doktorun ne zaman çağırdı ve hiç belirtilerin başladımı?
kızlar merhaba nihayet dün akşam hayırlısıyla aşılamam yapıldı artık bekliycez bakalım nolcak simgecim tarih olarak 26 ocak yazabilirsin bakalım uğurlu gelirsiniz inşallah
hayırlı olsun canım.işallah hamişler arasında senide görürüz..:CüvCüv::CüvCüv: :ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:
canım inşallah beraber verelim buradan müjdeli haberi:)) çünkü ben erkenden test falan yapmayacağım..dr um gerek olmadığını söyledi.hatta beklenen regl tarihin de geçsin öyle yaparız dedi..ben belki senden daha çok bekleyeceğim canım..hiç belirtim yok şu an ne regl olacak gibi ne de gebe gibiyim..:))
bööle bekliyorum kafamçokkarıştı
sevgiler canımm:1hug:
amin canım umarım allahım hayırlısıysa hepimize elbet birgün bebişlerimizi göndericek...sen ne durumdasın
arakdaşlar bugün benim doğumgünüm ama benim tek isteğim aşılamamın tutması allahım bebeğimi bana doğum günü hediyesi olarak gönder yalvaryorum artık ne diyeceğimi bilmiyorum allahım herkesin istediğini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?