Aşılama ilk kez ve ocak ayında aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar siteye ben de bugün üye oldum.ilk asılamamı yaptırdım bu ay.inşallah güzel haberler veririz birbirimize : )
bu arada asılama tarihim 16 ocak.gonal f igne kullandım bir kutu.ve tabi ardından catltma ignesi.cok stresliydim 2 gündür.burada yazmaya baslayınca rahatladım..

1. orkide0038..........1.aşılama.......menogon
2. pembesekerrr......1.aşılama.......klomen
3. bircan..................1.aşılama
4. RENO................1.aşılama
5. simge_wxyz.......1.aşılama.......menegon ................16 Ocak
6. DeliMavi............1.aşılama
7. nrcnylmz...........1.aşılama........gonal f
8. cerensesil..........1.aşılama
9. ilkasli.................1.aşılama...................................7 ocak
10.yabangülüm.........1.aşılama..............................19 Ocak
11. figenk24.............1.aşılama...............................12 Ocak
12.rose77................1.aşılama..............gonal f........16 Ocak
13.asude.................2.aşılama.........puregon...........21 Ocak
14. gulcan1977........2.aşılama.........gonal f

Aşılama ile hamile kalanlar;
nazlıozger

Son düzenleme:
inanmayacaksınız ama sabahın altısında karnım kazındı ve uyuyamadım.kalkıp bişeyler yedim.uykum kaçtı.bu ilaçlar sizi de acıktırıyor mu sık sık?
ayrıca benim bel agrım arttı her gecen gün.kasıklarım ve göğüslerimdeki ağrılar ise iyice azaldı.simge biz seninle aynı gün yaptırmışız aşılamayı.sende de böle yan etkileri oluyor mu ilaçların?
gerçi bu bünyeye bağlı biliyorum.yine de merak ettim.

nazlıozger
simgecim aynı gün aşılama yaptırdığımız için merak ediyorum.sende ne gibi belirtiler var?

simgecim aynı gün aşılama yaptırdığımız için merak ediyorum.sende ne gibi belirtiler var?[/QUOTE

evet canım aynı belirtiler bende de var. iştahım açık, aşırı gaz var ve göğüs uçlarında ağrı vardı o geçti. bel ağrısı ilk günler çok oldu şimdi oda yok. belki varda ben alıştığımdan anlamıyorum. bunların hepsi normalmiş canım. bende en başta tereddüt etmiştim ama herkes aynı şeyleri yaşamış.

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım sizin aranıza inş güzel ve seviyeli arkadaşlığımız olur bu benim 2 ci aşılama olucak 1 cisi 20 gün önce oldu negatif çıkdı şuanda gonal iğne vuruyorum karnıma hergün ve yumurtlama takibi altındayım cuma günü gidicem ve sanıırm cumartesi günü 2 ci bi aşılama olucak

hoşgeldin canım aramıza inşallah hayırlı olur aşılaman. sorun ne sizde?

nazlıozger

Son düzenleme:
arkadaşlar benim aşılamam cumartesi günü yumurtam 7 tane olmuş çok iyi dedi doktorum bide ben dostinex kullanıyorum doktorum korkma bişe olmaz dedi ama ben korkuyorum aşılam ile gebelik oluşursa zararı olurmu of kafayı şimdide buna takdım allahım doğum günü hediyesi olarak gönder 24 ünde aşılamam 27 doğum günüm allahım isteyen herkese içinde bizlerede ver hayırlısıyla emeklerimzi boşa çıkarma

arkadaşlar merhaba . bende adet olmayı bekliyorum ve ilk kez aşılama yaptırıcam. korkuyorum.. merakla bekliyorum..pko var bende . bir yıldır tedavi oluyorum.geçtiğimiz ay 5 cm. kist çıktı eritmeye çalışıyoruz ilaçla. erirse aşılama . umarım hepimiz için hayırlısı olur..

arkadaşlar merhaba . bende adet olmayı bekliyorum ve ilk kez aşılama yaptırıcam. korkuyorum.. merakla bekliyorum..pko var bende . bir yıldır tedavi oluyorum.geçtiğimiz ay 5 cm. kist çıktı eritmeye çalışıyoruz ilaçla. erirse aşılama . umarım hepimiz için hayırlısı olur..

9.yabangülüm.........1.aşılama..............................19 Ocak
10. figenk24.............1.aşılama...............................12 Ocak
11.rose77................1.aşılama..............gonal f........16 Ocak
12. tgd....................1.aşılama

nazlıozger

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben aşılama için klomen kullanmaya başladım yarın ilaç bitiyo pazarteside doktora kontrole gidicem.

selam kızlar. size bir önerim var. eşinizde sperm hareketliliği sorunu varsa eğer keçi boynuzu suyunun yanında GNC yada SOLGAR marka L-Carnitine adı altında vitaminler var. bunlar sperm sayısını artırıyormuş. ben eşime içiriyorum sizde deneyebilirsiniz.

merhaba simge benide listeye alırmısınız gerçi benim aşılamam yumurtaların çatlamasına göre bu üç gün içerisinde olucak,doktoruma uzun zamandır gidiyorum çatlatma iğnesine gerek olmadığını söyledi...bakalım üç gün boyunca her gün kontrole gidicez bakalım ne olcak?merak ettiğim acaba herşeyi normal olupta çocuğu olmayan ve aşılamayla hamile kalan varmı?(bu arada yaklaşık 1 yıldır deniyoruz gerçek anlamda 6 ay dır istiyoruz

merhaba simge benide listeye alırmısınız gerçi benim aşılamam yumurtaların çatlamasına göre bu üç gün içerisinde olucak,doktoruma uzun zamandır gidiyorum çatlatma iğnesine gerek olmadığını söyledi...bakalım üç gün boyunca her gün kontrole gidicez bakalım ne olcak?merak ettiğim acaba herşeyi normal olupta çocuğu olmayan ve aşılamayla hamile kalan varmı?(bu arada yaklaşık 1 yıldır deniyoruz gerçek anlamda 6 ay dır istiyoruz

9.yabangülüm.........1.aşılama..............................19 Ocak
10. figenk24.............1.aşılama...............................12 Ocak
11.rose77................1.aşılama..............gonal f........16 Ocak
12. tgd....................1.aşılama
13. bsp...................1.aşılama
14.cerot..................1.aşılama...............klomen...........20 Ocak
15.asude.................2.aşılama.........puregon...........21 Ocak
16. gulcan1977........2.aşılama.........gonal f

nazlıozger

Son düzenleme:

merhaba öncelikle hayırlı olsun. benim bütün testlerimde herşey normaldi. Bi son aylarda çatlama problemleri başlamıştı. Eşimde sayısı oldukça iyiydi. 45-50 milyon arası. Ama olmadığı için aşılama yaptırdık. ve ilk denemede hamileyim. Tabi daha çok yeni sadece kan testi yapıldı. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...:1hug:

arkadaşlar dün aşılamam yapıldı kasıklarım ağırıyo iyşallah tutar artık hiç bişe diyemiyorum allahım bizede ogüzel duyguyu yaşatsın

arkadaşlar dün aşılamam yapıldı kasıklarım ağırıyo iyşallah tutar artık hiç bişe diyemiyorum allahım bizede ogüzel duyguyu yaşatsın

canım hayırlı olsun inşallah olur ve sende anne olursun. kasıkların ağrıması normal yat dinlen fazla ani hareketler yapma

Back
X