Kızlar yeni hamileyim yarın ilk kontorele gidicem ilk kızımda açlığı aramıyordum aç gidiyodum. Ama şimdi başım dönüyor bişeyler yemezsem bayılcak gibi oluyorum. Yarın ilk kontrolüm olacak. Aç mı gitmem gerek?
Ne alaka ultrona gireceksiniz zaten aç tok farketmiyor ki. Kan idrar tahlili yapsalarda aç tok farketmez. ama başınız dönüyorsa tabiki tok gidin neden aç gidesiniz ay şiştimmm..
Ne alaka ultrona gireceksiniz zaten aç tok farketmiyor ki. Kan idrar tahlili yapsalarda aç tok farketmez. ama başınız dönüyorsa tabiki tok gidin neden aç gidesiniz ay şiştimmm..
Şişecek ne var ? Sizi zorla çağırıp konuyu okutan yorum yap diye ağlayan yok.
Zatenn oldukça uzak zor gidicem , bu seferde aç olman lazımdı yarın tekrar gel derlerse felakettt.
Ben ilk kızımda hastanedeyken kadın 12 haftalık hamileydi doktor bundan sonra aç gelmene gerek yok demiş. Bu kafamı karıştırdı bende sordum .
Ben hiç aç gitmedim. Eğer tahliller için aç gel derse bir dahaki sefere öyle yaparsınız. Ama yanlış hatırlamıyorsam tahlilleri bile tok yaptırmıştım ben. 12. Haftaya kadar idrara sıkışık gelin diyorlar genelde o bayan yanlış anlamış olabilir.