İlk muayenem ??? (Premesis)

Prrrenses

Aşık olduğum adamın,aşık olduğu KADIN oldum...
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
714
570
103
Arkadaşlar yeni hamileyim ben. Bugün ilk kez doktora gittim kan testi sonucumla birlikte.
Daha çok yeniye benziyor, gözükmez diyerek ultrasonla bakmadı. Çok hafif bulantım var sadece.
Folik asit ve birkaç vitaminlerin de içinde bulunduğu hap verdi, PREMESİS.
Hem folik asit ihtiyacını giderir hem de bulantılarına iyi gelir dedi. Kullanan var mı?

güzel bi ilaç aslında ama tedirginliğin varsa değiştir cnm bi sürü folic asit hapı seceneği var :) ben flucUS plus kullanıyordum

Tedirgin olmana gerek yok ben de kullandim ayni hapi ve cevremde bir cok kisi forumdan arkadaslar var kullanan heosi doktor tavsiyesiyle kullaniyor.Icindeki vitamin ve folikasit miktari dogal yollarla bulantiyi onleyen olculerde oldugu icin bulantiya da iyi geliyor:)

Ben kullandım premesis.. bulantılarıma iyi geldi. Yanında folik asit ve decavitte kullandım hatta demir ilacı da. Özel bir ilaç olduğu için her doktor vermiyor. Ama etkili bulantılarıma iyi gelmişti.

Yoo bilinmeyen bir ilac degil. Yalnizca devlet odemiyor bu ilaci belki o yuzden pek yazilmiyordur ama bulanti icin kullanabilirsin

Benim de bir haftadır hayli yoğun bulantılarım var. Eğer etkili olursa buradan yazıcam inşallah. Ya da olmazsa da sonuç bildiririm. Bakalım.

Back
X