- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Kızları vardı bizden büyüktüler isimlerini hatırlamıyorumÇocuğu filan var mıydı acaba soyadı o kadar yaygın bir soyad değil acaba facebooktan arattınız mı belki bir akrabası fotoğraf filan koymuştur
Sınıf arkadaşınızı bulma imkanıınız varsa ona ulaşabilirsiniz.Üyeliğini kapatmış büyük ihtimal sınıf arkadaşım
Ben de bir gün merak edip adinı google'a yazdım ve vefat haberi çıktı karşıma, hem de gencecikti.
Şu günlere gelmemde ki emegi büyüktür. İnanılmaz bir kadındı, egitimdeki basarısı yanında temizlik, tasarruf, kadir bilmek, saygı ve daha birçok ahlaki degeri de öyle aşılardı ki. Örneğin diger hocalar defter kitabını gazete kagıdı ile kaplayan çocuğu asagılarken, O müsriflik kötüdür der gazete kağıdı ile kaplamamız için bizi teşvik ederdi. Tek kalemle bir sene gecirenlere hediye verir, bakımla taş gibi kalan 10 yıllık ayakkabılarını gösterip siz de böyle olacaksınız, ayakkabıları eskitmeyeceksiniz derdi. Ondan ögrendim tasarrufu, eskileri degerlendirmeyi. Nur içinde yatsin.
Ben ilkokul öğretmenimden 5 yıl boyunca kesintisiz hergün çok dayak yediğimi hatırlıyorum o yüzden bir gün onu ararsam gidip yüzüne tükürmek için ararım... Siz dayak yemediğiniz için şanslısınız...
Evet çok önemli onun yüzünden hiç sağlıklı bir çocukluk ve ergenlik geçirmedim halen ciddi psikolojik sorunlar yaşıyorumda denilebilir. Çocukluğuma inip o ezik çocuğa sarılmak gözyaşlarını silmek istiyorum ama yapamıyorum işte çok farklı bi duygu yaşayan bilir...Ilkokul öğretmeni o kadar önemli ki.. Insanın hayatının geri kalanını ciddi anlamda etkiliyor. Benim ilkokul öğretmenim de Semra Sezerdi. A. Necdet Sezer'in eşi. Pek güzel anılarım yoktur kendisiyle.
Hüseyin sezer adlı öğretmenim vardı 4 ve 5 i okuttu çok iyi bir öğretmendi hala ara ara görüşürümIlkokul öğretmeni o kadar önemli ki.. Insanın hayatının geri kalanını ciddi anlamda etkiliyor. Benim ilkokul öğretmenim de Semra Sezerdi. A. Necdet Sezer'in eşi. Pek güzel anılarım yoktur kendisiyle.
Soy adlarını unuttum malesef Oya isminde çok güzel bir sınıf arkadaşım vardı birde Süleyman vardı Ali Emel Kaya Ferdiİlkokul arkadaşlarınızın izini arayın, onlara da sorabilirsiniz. Gören duyan bilen olabilir.
94 de emekli olduKonya il milli eğitimi arayıp sorabilirsiniz, tayin istediği yeri söyleyebilirler bu şekilde zincirleme bulabilirsiniz. Ama az önce arattım bu isim soyisimle mebk12 olarak aratınca çıkmıyor muhtemelen ya emekli olmuştur ya da soyadı değişmiştir.
O zaman konyadan emekli olmuştur il mebe sorun94 de emekli oldu
Evet çok önemli onun yüzünden hiç sağlıklı bir çocukluk ve ergenlik geçirmedim halen ciddi psikolojik sorunlar yaşıyorumda denilebilir. Çocukluğuma inip o ezik çocuğa sarılmak gözyaşlarını silmek istiyorum ama yapamıyorum işte çok farklı bi duygu yaşayan bilir...
Sizi çok iyi anlıyorum benim öğretmenimde zengin çocuklarına çok iyi davranır bizi tokatlardı... Allahından bulsunlar... ne diyim... geçti gitti desek geçip gitmedi işte orda yara şeklinde hala duruyorAhh anlatsam roman olur ama çok ayrıntıya giremiyorum işte. Başka sınıfın öğretmeni hergün gelir başımı okşar halimi hatrımı sorardı, bizimki de aşağı çekmek için elinden geleni yapardı. Milletvekili çocukları vardı anıl ve can, onlar bizim harcadığımız çabanın onda birini harcamaz yine de hep 5 alırlardı ve övülürlerdi :) Küçükken bana yaşattığı travma yüzünden prenses değil karateci olmayı hayal ederdim:)) Tüm hayatımı etkiledi kadın. Neyse daha devam etmiyim:)
Ben ilkokul öğretmenimden 5 yıl boyunca kesintisiz hergün çok dayak yediğimi hatırlıyorum o yüzden bir gün onu ararsam gidip yüzüne tükürmek için ararım... Siz dayak yemediğiniz için şanslısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?