İlk okul ögretmenimi arıyorum

Ben bütün ilkokul arkadaşlarımla görüşüyorum ara sıra toplanıp çiçek pasta alıp evine gidiyoruz 27 yaşındayım hatta düğünüme de gelmiştir kendisi vefalı olmak büyük bir erdemdir. İnş ulaşabilirsiniz.

Ne kadar mükemmel ve merhametli bir insamış. Allah mekanını cennet eylesin.. ne güzel yürekler var. Keşke bütün eğitimciler böyle olsa.
Bizim bir öğretmenimiz vardı okulda, yan sınıfımızın öğretmeniydi. Sınıfı tembeller ve zekiler diye iki gruba ayırırdı hiç unutmuyorum.

Bende çocukluk doktorumu aradım. Babamın öğrendi yerden çıkmış. Özel bir hastanedeydi. Zar zor buldum yeni görev yerini. Neredeyse yaşımın 2 katı kadar doktorluk yapmışlığı var. Çok yaşlanmıştır benim zamanımda orta yaşlıydı. Umarım vefat etmeden tekrar görebilirim. Allah razı olsun sağlıma kavuşmamda emeği büyük. İlkokul hocamla internet üzerinden görüşüyoruz zaten çok genç bir kadındı. Sosyal medya kullanıyor yani. Ama konunu okuyunca doktorum aklıma geldi...

Ilkokul öğretmeni o kadar önemli ki.. Insanın hayatının geri kalanını ciddi anlamda etkiliyor. Benim ilkokul öğretmenim de Semra Sezerdi. A. Necdet Sezer'in eşi. Pek güzel anılarım yoktur kendisiyle.

İlkokul arkadaşlarınızın izini arayın, onlara da sorabilirsiniz. Gören duyan bilen olabilir.

Ilkokul öğretmeni o kadar önemli ki.. Insanın hayatının geri kalanını ciddi anlamda etkiliyor. Benim ilkokul öğretmenim de Semra Sezerdi. A. Necdet Sezer'in eşi. Pek güzel anılarım yoktur kendisiyle.
Evet çok önemli onun yüzünden hiç sağlıklı bir çocukluk ve ergenlik geçirmedim halen ciddi psikolojik sorunlar yaşıyorumda denilebilir. Çocukluğuma inip o ezik çocuğa sarılmak gözyaşlarını silmek istiyorum ama yapamıyorum işte çok farklı bi duygu yaşayan bilir...

Hüseyin sezer adlı öğretmenim vardı 4 ve 5 i okuttu çok iyi bir öğretmendi hala ara ara görüşürüm

Konya il milli eğitimi arayıp sorabilirsiniz, tayin istediği yeri söyleyebilirler bu şekilde zincirleme bulabilirsiniz. Ama az önce arattım bu isim soyisimle mebk12 olarak aratınca çıkmıyor muhtemelen ya emekli olmuştur ya da soyadı değişmiştir.

94 de emekli oldu

Ahh anlatsam roman olur ama çok ayrıntıya giremiyorum işte. Başka sınıfın öğretmeni hergün gelir başımı okşar halimi hatrımı sorardı, bizimki de aşağı çekmek için elinden geleni yapardı. Milletvekili çocukları vardı anıl ve can, onlar bizim harcadığımız çabanın onda birini harcamaz yine de hep 5 alırlardı ve övülürlerdi :) Küçükken bana yaşattığı travma yüzünden prenses değil karateci olmayı hayal ederdim:)) Tüm hayatımı etkiledi kadın. Neyse daha devam etmiyim:)

Sizi çok iyi anlıyorum benim öğretmenimde zengin çocuklarına çok iyi davranır bizi tokatlardı... Allahından bulsunlar... ne diyim... geçti gitti desek geçip gitmedi işte orda yara şeklinde hala duruyor

Aaa aynı ben.
Gebersin aşağılık herif.

Konu sahibi inşallah bulabilirsiniz.

Ben de ortaogretim matematik öğretmenimi unutamiyorum, beni rencide etmeyi asagilamayi yok saymayı değersiz hissettirmeyi kendine görev edinmiş gibiydi. Diğer derslerim sürekli 5 olmasına rağmen matemstigi bir turlu anlayamazdim. Hala daha yapamam çarpım tablosunu bilmem türkçeden 28 matematikten -1,25 net çekmemin sebebidir kendileri. Biz ortaokulu bitirdigimiz sene denizde boğularak can verdi. Aptsl gibi uzulmustum benim ettiğim beddualsr yüzünden öldü diye, hakkım da varsa helal olsun ne diyim.

İlköğretim ogretmenim de salih sağlık , kızı da kardeşimin öğretmenliğini yapmıştı. Hem bu kadar yaramaz hem bu kadar akilli olduğum için sınıftaki diğer yaramaz öğrencilere beni ornek gösterirdi kendisi

Bak anılarım depresti... İnşallah bulursunuz çok sevgili ogretmeninizi

Emekli olduğu okulla yada çalıştığı yerdeki milli eğitim müdürlüğü ile irtibata geçerseniz belki ulaşabilirsiniz. Sonuçta emekli olsada dosyası falan saklanıyordur. Emekli maaşı alıyor sonuçta. Bilgi verilmeleri güç ama belki yardım etmeye ikna edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…