- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Yaw şimdi c.başkanının eşinin öğrencisi algısı var ama bir yandan da bahsettiğiniz kötü izlenim var. Sınıf ortamında böyle olduğunu bilmezdikVaavlık bir şey yok tatlım
devlette ilkokul ögretmeniydi zaten kadın
Yaw şimdi c.başkanının eşinin öğrencisi algısı var ama bir yandan da bahsettiğiniz kötü izlenim var. Sınıf ortamında böyle olduğunu bilmezdik
Muhtemelen aslında resmî vardı. Ama bulamadım bir daha arayacağımBabam 96 da emekli oldu yaşı 70
Sizinki de eğer yaşıyorsa o kadardır
Buna benzer birşeyi bir tanıdığımdan duymuştum aynı kişi ile ilgili.Semra Sezer yazmıstım ilk mesaja
Aynen :/
İçi seni dışı beni yakar canım. Anneme hep senin kızın okumaz demiş, diplomamı hep yüzüne fırlatmak istemişimdir. Sınıf içinde yaptıklarını ayrı tutuyorum.
Buna benzer birşeyi bir tanıdığımdan duymuştum aynı kişi ile ilgili.
Çok sevindimsizin konuyu okuduktan sonra bende son kez sansimi deniyeyim dedim ve buldum.vesile oldunuz tesekkurler
Şu an 30 35 yaşları arasındadır.Kimse göründüğü gibi değil işte ne kadar asil takılırsa takılsın. O kişiyi merak ettim benim devrem mi acaba?
Ayni durumu yasadim bende. Facede buldum msj attim agzima geleni yazdim nalet kadina. Okudugunu dusunuyorum insallah uzulmustur yazdiklarimi gorunce..Ben ilkokul öğretmenimden 5 yıl boyunca kesintisiz hergün çok dayak yediğimi hatırlıyorum o yüzden bir gün onu ararsam gidip yüzüne tükürmek için ararım... Siz dayak yemediğiniz için şanslısınız...
Okumuştur merak etme utanmıştır belki bendeAyni durumu yasadim bende. Facede buldum msj attim agzima geleni yazdim nalet kadina. Okudugunu dusunuyorum insallah uzulmustur yazdiklarimi gorunce..
Yazıldı mı bilmiyorum ama okul idaresiyle iletişime geçseniz? Belki eski öğretmenlerin bilgileri mevcuttur ya da okulda tanıyan biri vardır.1993 de Konya da vali Necati Çetinkaya ilkokulunda görev yapan Nadire şahlar hocamı arıyorum yıllar geçti okullar değiştirdim ama hiç unutmadım imkanlar dahilinde aradım ama ulaşamadım
Hiç unutmadım çok temiz ve iyi bir öğretmendi
Aynen bende oyle buyudum. Surekli sira dayagi cekerdi.. kimseye ah etmedim ama allaha havale ettim..Okumuştur merak etme utanmıştır belki bende
hep ezik özgüveni eksik korkar kendini savunmak için eril enerjisi yüksekj problemli biri olarak geçirdim hayatımı onun yüzünden ben aramadım bile canı cehenneme...
Evet. Özelden yazar mısın arkadaşının ismini? Merak ettim.Şu an 30 35 yaşları arasındadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?