“İlk” olacağı söylenmeli mi?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Konuyu kesinlikle sosyolojik/dini bir tartışma için açmıyorum. Bu konuda görüş belirtmek niyetinde de değilim. Sadece hayatım için önemli bir kararı almak üzereyim.
Daha önce biriyle hiç birlikte olmadım. Şuanki erkek arkadaşımla bir şeyler yaşamayı düşünüyorum. Ama o bunun benim için ilk olduğunu bilmiyor. Sormadı da. Sormamalı da zaten, ama anladığını da düşünmüyorum çünkü dışardan bi tık rahat görünüyorum.
Gülben ergenin dediği gibi “dili çapkın biriyim ben, yüreğim çapkın değil” :d

sizce ilk olacağını bilmeli mi? Çünkü ben daha seremonik bir şeyler istiyorum, daha duygu yüklü, o ise ilk birlikte kalışımızda bayağı istekli ve “haşin” yaklaşmıştı.

“aşkım sen ilksin” muhabetti de bir tık mide bulandırıcı. Özellikle erkekler arasında dalga geçiliyor. O yüzden bilemedim.

Konuyu kesinlikle sosyolojik/dini bir tartışma için açmıyorum. Bu konuda görüş belirtmek niyetinde de değilim. Sadece hayatım için önemli bir kararı almak üzereyim.
Daha önce biriyle hiç birlikte olmadım. Şuanki erkek arkadaşımla bir şeyler yaşamayı düşünüyorum. Ama o bunun benim için ilk olduğunu bilmiyor. Sormadı da. Sormamalı da zaten, ama anladığını da düşünmüyorum çünkü dışardan bi tık rahat görünüyorum.
Gülben ergenin dediği gibi “dili çapkın biriyim ben, yüreğim çapkın değil” :d

sizce ilk olacağını bilmeli mi? Çünkü ben daha seremonik bir şeyler istiyorum, daha duygu yüklü, o ise ilk birlikte kalışımızda bayağı istekli ve “haşin” yaklaşmıştı.

“aşkım sen ilksin” muhabetti de bir tık mide bulandırıcı. Özellikle erkekler arasında dalga geçiliyor. O yüzden bilemedim.
Bence iş birlesme noktasina geldigi zaman daha once yasamadim. Biraz dikkatli ve ozenli olur musun diye rica edebilirsin. Sen ilksin muhabbeti degil sadece ilk deneyimi sorunsuz atlatmak icin. Mutlaka kondom kullansin.

bence anlar zaten halinizden tavrınızdan, sorar belki, sormazsa da biraz yavas ve yumusak olur musun ben daha once böyle bir sey yasamadım vs diye söyleyebilirsiniz hassas bir durum sonucta

Son düzenleme:
ben söylemistim ama yine de biraz hoyrat davranmıstı ve dusundugumden daha cok acımıstı canım :sopa: insallah sizin icin cok guzel hatırlayacagınız bir an olur, kasmayın hic kendinizi yeter ama o da tamamen karsı tarafın yaklasımınabaglı bunu unutmayın o yuzden kendinizi hazırlarken onu da hazırlamanız lazım

Benim için önemli değildi ve ben hiç bir şey söylememiştim. Çünkü yüzünde salak bir gurur parlaması görsem zaten soğur ve işi hiç o aşamaya getirmeden ayrılırdim, asla tahammül edemediğim konular çünkü erkeklerin kadınlara ambalajlı ürün gibi davranıp bunu gurur meselesi haline getirmesi.
Ben söylememiştim ve herhangi bir acı, kan vs durumu da yaşamadım. Haliyle hiç bir zaman bilemedi durumu, ki tahmin bile edemezdi herhalde 🤦
Ama öyle haşin falan degildi tabii ki, oldukça romantikti.
İlk birlikteliğin ya da evlilikteki yedinci yılın, ne önemi var ki? Her zaman yatak ilişkisi hassas ve duygu yüklü olur , benim görüşüme göre. Eğer iki kişinin de o seferlik arzu ettiği bir olay değilse bir tarafın 'haşin' davranması, ya da nasılsa ilk degil diye taaruza gecer gibi bir ilişki yaşaması kabul edilemez bence
Yatakta kuralları kadınlar koymalı, sen de ister bugün, ister on sene sonraki iliskinde kendine nasıl davranılmasını istiyorsan her zaman bu talebinde ısrarcı ol.
Şimdiden bol sans
Ayrıca sakın tek adama güvenme, o ay sen de doğum kontrol hapini al. Adam da acemiyse ya da salaksa sana dokunup dokunup sadece boşalma anında kondomu takmasi gerektiği konusunda iddialı olabilir (ki cevabın hayır olsun)

Zaten ilk olunca istesen de istemesen de anlaşılır. İlkte öyle rahatlık olmuyor illa ki kendini kasma, geri çekme, kan, bünyeye bağlı ağrı oluyor. Bunları anlamaması için karşı tarafın kör olması lazım. O yüzden söyleme

Duygu yüklü sevişmek için illa İLK sevişme olmasi gerekmiyor, sirf sevişmek için bir araya gelmeyen, birbirini seven iki insan her zaman duygu yuklu sevisebilir. 🙄

Daha once sevişmiş olunca paldir kuldur olaya dalmiyorsun ya da haşin başlamiyorsun, haşin nasil biseyse. 😂😂
Ruh haline göre, keyfe göre değişen şeyler bunlar. İlk olsa da olmasa da erkek arkadasinizi yonlendirebilirsiniz bu konularda ikinizde yatakta birbirnize yabancisiniz sonuçta henuz.

Genel olarak haşin bir yaklaşımla bu deneyimi yaşamaya emin misin ? bence bilmeli kızadabilir çünkü türk erkeklerinin hepsi ayrı numune. Ben o yüzden seviştim yoksa yapmazdım diyebilir. Ya da benden bişey bekleme , evlenmeyeceğiz haberinn olsun diye triplere girebilir. Hangi türk erkeği aa bakireymiş salağa bak diye dalga geçer bilemedim. Ben hala basit bir çevrede yaşıyorum sanırım. Bence söylemelisin ama bence anlattığın tarzda adamla birlikte olmamalısın.

iletişim önemli söyleyebilirsin bu dalga malzemesi olacak bir durum değil. karşılıklı bir durum senin de isteklerin varsa belirtmelisin. dalga malzemesi yapacağını düşündüğün biriyle zaten böyle bir şey yaşamamalısın bence.

Bence söylemelisin bilmeye hakkı var
Sonuçta belki böyle birşey yaşamak istemez ne bilim erkekler için bu bir tür baskı nedeni olabiliyor bazen
Sen ne kadar önemsemiyorum desen de yaşadıktan sonra daha çok bağlanıcaksın bu kişiye
Adam takılma olarak görüyorsa ilişkiyi istemeyebilir
Kesinlikle söyle

Söyle istersen bunu istemeyebilir. Bazı erkekler bir kadının bekaretini almak istemiyorlar çünkü. Sonra seni suçlayabilir. Ayrıca neden bunu planladınız keşke anlık olsaydı garip geliyor planlamak

O kisiye onem veriyorsaniz duygusal olarak bence soyleyin.Ama sadece tipinden hoslanip, birlikte olacaksaniz soylemeseniz de olur diye düşünüyorum..Rastgele 🤣

Back
X