• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk olmak

melody1909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
14
0
36
İstanbul
Arkadaslar, ablalar sizce gayet düzgün bı iliskide kiz arkadaşıyla iliskiye girmek isteyen bı erkek sorumluluk alan erkek mıdır ? Yani demek istedigim sonuclarına katlanabilcek erkek mıdır sizce ?

sorumluluk sahibidir ondan sizinle ilişkiye girmek istiyodur diye bi ayrım asle yapamayız biz. daha yüz yüze yıllarımızı verdigimiz adamı tanıyamıyoruz nasıl kesin cvp verebiliriz. ama onu en iyi sen tanırsın tabi kaç sene dir çıkıyosunuz o önemli. bazıları vardır çok güven verir ' aşkım bak birbirimzii seviyoruz evlencez zaten' der yapar 3_5 ay sonra bırakır gider. o birazda İNSAN MI gerçekden insanmı ona baglı. yaşamadan anlayamassın. sorumlulukla alakası yok bence.

Yaşın kaç? Bu ilişkiyi yaşarsan ve çekip giderse hayatına devam edebilir misin? Cevabın hayırsa asla kalkışma. Erkekler her ne kadar aksini iddia etseler de eşlerine ilk dokunan insan olmak isterler. Ailen öğrenirse ne düşünür önce dürüst bir biçimde bu soruları cevapla sonra karar ver.:31:

Böyle bir soruyu sorduğuna göre henüz kendi fikirlerinle düşüncelerinle karar verecek yaşta ve olgunlukta olmadığını belli ediyorsun canım kalkışma böyle işlere.

konu sahibi konuyu bulamadı galibaa:1: kaybetti geride gelemiyo:1: onlineee olan konu sahibi yazarsan seviniriz.

Düşündüğümden degil fakat bunu sadece kendi acımdan degil genellestirerek sormak istedim birazda.

Teşekkür ederim yanıtlarınız icin :)

Bunun cevabi kisisine gore degisir. Ama bir insan erkek arkadasini biraz tanidiysa amacini, dusuncesini bilir. İcinde en ufak bir suphe varsa bile hic guvenme o adama. Erkekler kadinlar gibi
bir duygu ve dusunce sistemine sahip degiller maalesef.

Son düzenleme:
Böyle bir soruyu sorduğuna göre henüz kendi fikirlerinle düşüncelerinle karar verecek yaşta ve olgunlukta olmadığını belli ediyorsun canım kalkışma böyle işlere.

Burda herkes istediğini soruyor bı konu hakkında düşüncesi olur veya olmaz, soruma verilecek herhangi bir cevap benim kararlarımda cok büyük bı rol oynayamaz sadece bana fikir verir

erkeklere her konuda güvenebilir sorumluluk sahibi diyebilirsin ama namusunu kimseye güvenmemelisin. zaten bu 2 kişilik bir sorumluluk ama kızlar ileride hesabını veren taraf oluyor. sakın kendine güvenip böyle bişeye kalkışma.o cesur kızların zar diktirme konularındaki yazılarını okuyunca fikirlerin çok değişecek.forumda vardı bu tür konular.okudukça ben çok üzüldüm ve şükrettim. nişanlıyım 3 ay sonra şurda evleniyorum.nişanlıma çok güveniyorum ama evlenmeden asla diyorum.hem herşeyin bir anlamı var. senin ilkin olacak kişi çok özel olmalı.tüm hayatını geçirebileceğin kadar. çıktığın kişi olur mu olmaz mı ilşki alışkanlığa döner,yıpranıri herşey tüketilmiş olur.kendini harcatma derim.

hahahah ayyy yakinda iliskiye girmek isteyen erkeklere "sorumluluk sahibi ve tam bir erkek!" gozuyle falan bakmaya baslarsak hic sasirmayacagim :D
Hic duymadiniz mi bekaretini elinden aldiktan sonra skilip terk eden erkekleri? boyle bir genellemeyi bu erkekler kesinlikle hak etmiyor. Sorumluluk almaya cok merakliysa kiyar nikahi oyle sorumlulugu alir, kadiniyla birlikte ;)

40 yıl düşünsem o erkeklere sorumluluk sahibi erkek sıfatını kullanmak aklıma gelmezdi.Alakası yok çünkü.Bence bunu söyleyen erkek kendini öyle göstermeye çalışan,masum bi maskenin ardına saklanmaya çalışan erkektir.

bunu erkek arkadalşın mı söyledi canım. erkeklerden beklenir çünkü böyle bişey. ilişkiye girebilme umuduyla her yalanı söylerler. sorumluluk sahibi erkekten ziyade kız arkadaşlarımla yatayım bakireyle evlenirim modundaki erkek denir bunlara.

Öncelik ile o değil sen bu sorumluluğu alabilecekmisin ? Bak bende bakire değilim ama keşke yapmasaydım diyorum. Millet nişandan dönüyor gerisini sen düşün ailen ve çevren kaldırabilecek mi ? Ailem duysa yaptıklarımı öldürürler beni.

Arkadaslar, ablalar sizce gayet düzgün bı iliskide kiz arkadaşıyla iliskiye girmek isteyen bı erkek sorumluluk alan erkek mıdır ? Yani demek istedigim sonuclarına katlanabilcek erkek mıdır sizce ?

benim açılımımda gayet düzgün giden bir ilişkide esas oğlan
gider kızı ister Allah ın emri ile...sonra koynuna mı girer,
ilişkiye mi girer....artık orası çiftlere kalmış...

ilişkiye girmek sorumluluk almak değil bilakis sorumluluktan kaçmaktır,o kızı elde ederek..:19:

İnsanın sorumluluk sahibi olup olmadığı karakteriyle ilgilidir, cinsel birlikteliği ne kadar isteyip istemediğiyle değil.

Son düzenleme:
Back
X