• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk olmak

Arkadaslar, ablalar sizce gayet düzgün bı iliskide kiz arkadaşıyla iliskiye girmek isteyen bı erkek sorumluluk alan erkek mıdır ? Yani demek istedigim sonuclarına katlanabilcek erkek mıdır sizce ?

sakın güvenmee ciddi ilski yasayptaa beraberlk yasayan sonrada çocugun arkasına bile bakmadan gittigini gördüm ben

Arkadaslar, ablalar sizce gayet düzgün bı iliskide kiz arkadaşıyla iliskiye girmek isteyen bı erkek sorumluluk alan erkek mıdır ? Yani demek istedigim sonuclarına katlanabilcek erkek mıdır sizce ?

Aman sakın bak sonra genital bölümünde konu açarsın elime erkek eli değmedi numarası çekmek için. Seven erkek o günü bekler zorlamaz etmez önemli olan burada senin bu sonuçlara katlanabilecekmisin ? Kendini bir et parçası gibi görmeyeceksen arkasında duracaksan cinsellik hakkın yaşayabilirsin.

iyi de canım benim ben hep sunu belirtiyorum, asla ama asla yalana sıgınılmamalı, ben cok kızıyorum, mesela yapıyorlar ediyorlar diktirip, ben bakireyim imajı veriyorlar ilk gece, oysa asla bu yapılmamalı karsı taraf salak yerine konulmamalı,ayrıca erkeğin anlama olasaılıgı da varmıs, acıkca evet kardesim yaptım keske ilk sen olsaydın diyebilmeli, erkekte bence bunu duyunca saygı gosterir ve bırakmaz seni, bana değil de belden asagıma değer veriyorsa istemem zaten...

Haklısın doğru ben et parçası değilim kesinlik ile yaptım arkasında durdum klasik ailem duyarsa mahvolurum ondan diktiriyorum yada vicdanım rahatlasın psikolojim düzelsin yalanlarına asla sığınmadım önüme gelen ile de birlikte olmadım.Erkek anlıyor canım her türlü ama kandıracak kadın bilir nasıl kandıracağını ne arkadaşlarım öyle erkekleri kandırıp evlendi. Ben bir bireyim bu toplumun parçasıyım benimde özlük haklarım var et parçası değilim. Karşı tarafa da yazık resmen kekliyorlar adamın suçu sevmek mi acaba ? her koyun kendi bacağından asılır yalanı çıkanıda gördüm isteyen istediğini yapar ne yaparsa onu yaşar elbet bir gün.

Back
X