• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk olmak

Bekaret hediye değildir... :19:
Bu yüzden birisine 'verilmez'. :51:
Bu yüzden de toplumca tabir edilen müthiş dağarcıkla, bir kızımızın kızlığını bozan(!) ya da kızlığını alan(!) kişi de hiçbir şeyden sorumlu olmaz.:20:
İki taraf da gönüllü olur ve yaşanır.
Bu kadar.

eğer ilerde sorun yapacaksan girişme bu işlere ,yok zaten benim için de önemli değil dersen sen bilirsin ama acele etme bu işi yaparken özel biriyle olmasına dikkat et, ozaman o kadar güzel ki :17:
ama öylesine yaparsan pişman olursun ayrıca ilerde sorunlar yaşayabilirisn tatlım, üzülmeni istemem, iyi düşün...........

erkek arkadşın istiyor diye de yapma asla, sonra alıp hevesini gider kabak senin başına patlar, ne de olsa "kızlığı" önemseyen kesim de önemsenmeyecek kadar az değil ;)

Son düzenleme:
valla hiç de sorumluluk kabul etmezler aksine biliyomusun? yarın öbür gün eğer sna sırtını dönüp giderse "yapmasaydın" der geçer,evleneceği insanı da bakireden seçer canım :34: aman diyim.

bence hiçbir erkek bir sırf bakire diye evlenmez bir kadınla, bekaret vs bunlara takılmayın, kadında eşit erkek te, ama yasın kac bilmiyorum, bence tanımadıgın bir kaç aydır cıktıgın bir adamla boyle birseyi kalkısma sakın! senin psikolojinin bunu kaldırabilecegini dusunmuyorum, hem bunun korunması var hamileliği var vs, bosver sen, hem sana benimle birlikte ol diye baskı da yapıyorsa anlaki seni gercekten sevmiyor, ben 21 yasında yasadım erkek arkadasımla bunu, 2 yıllık ilişkiden sonra, pişman mıyım? asla hala birlikteyiz ve bana asla baskı yapmadı, hazır hissetiğimde ben istedim bazı seyleri yasamayı, aman canım bunlar sorumluluk isteyen işler, bu yuzden kaldıramayacagın seylerin altına girme ...

bunu kendin için sormadığını genelde sorduğunu kabul ederek cevaplamak istiyorum.

gerçekten duruma göre değişir. ben herzaman kadınların haklarını savundum bunun siyasetini de yaptım. erkeklerde önceden ilişki yaşayıp biriyle çıkarken sırf aldatmamak için yaptığını savunanlar da var yada sadece zevk için yapanlar da var. ama ben erkek diil kadın için konuşucam.

toplumumuzda maalesef kadınlara namus kavramı altına sokulmuş çok büyük sorumluluklar yüklüyolar. ve sırf bu yüzden gönüllü olsa da toplumun düşüncelerinden dolayı psikolojisi buna yenik olan kadınlarımız var. belki önemsemedi belki de gerçekten istedi ve yaptı. birine anlatmasa bile çevresinde duydukları şeyler onu etkiler ve yaralar. ailesinin yanına her gittiğinde suçluluk hisseder. bunlar kolay kaldırılan şeyler olmuyo. evet gerçekten isteyerek yaşarsın ilişkin mükemmel gider kimseyle de paylaşmazsın ama arkadaş muhabbetlerinde yada ailenin yanında için yanar. onlara karşı suçluluk hissedersin çünkü sen çocukluğundan beri "namusunu koru!" diye büyütülmüşsündür. o insanla evlensen bile evlendiğinde ilk geceden sonra ailen seni arayıp yanında olmak isteyince onlara karşı yine suçluluk duyucaksın.

hayatında birini gerçekten seversin ve yaşarsın. bu da kadınların hakkı çünkü ilişki sevmekten gelir dimi? ama erkeğin güvenirliğinden çok psikolojin bu sana çocukluğundan beri yükletilen namus kavramı altında ezilcekse yapılmamalı. eğer gerçekten bunu kaldıracaksan ve fikirlerin bunlara yenik düşmücekse kimseye hesap vermek zorunda diilsin ilerde sırf sen bakire değilsin diye biri seninle evlenmicekse bırak evlenmesin. kadınlar erkekleri ne durumlarda kabul ediyo dimi önce aşk önemli.

bence hiçbir erkek bir sırf bakire diye evlenmez bir kadınla, bekaret vs bunlara takılmayın, kadında eşit erkek te, ama yasın kac bilmiyorum, bence tanımadıgın bir kaç aydır cıktıgın bir adamla boyle birseyi kalkısma sakın! senin psikolojinin bunu kaldırabilecegini dusunmuyorum, hem bunun korunması var hamileliği var vs, bosver sen, hem sana benimle birlikte ol diye baskı da yapıyorsa anlaki seni gercekten sevmiyor, ben 21 yasında yasadım erkek arkadasımla bunu, 2 yıllık ilişkiden sonra, pişman mıyım? asla hala birlikteyiz ve bana asla baskı yapmadı, hazır hissetiğimde ben istedim bazı seyleri yasamayı, aman canım bunlar sorumluluk isteyen işler, bu yuzden kaldıramayacagın seylerin altına girme ...

kadın da erkek de hiçbir zaman eşit değildir canım.Hele ki bizim ülkemizde... ve her ne kdr yok benm içn önemli dğl,ben takmıyorum deseler de yalan söylerler bekarete gerçekten önem verdikleri kaçınılmaz. :34:

Bekarım 34 yaşındayım erkek ark larım oldu ama hiç biri bana bu konuda baskı yapmadı yapamazlardı zaten o ayrı ama.. Bu biraz da sizin duruşunuzla alakalı öyle bir adamla ben birlikte olmam..

Bekaret hediye değildir... :19:
Bu yüzden birisine 'verilmez'. :51:
Bu yüzden de toplumca tabir edilen müthiş dağarcıkla, bir kızımızın kızlığını bozan(!) ya da kızlığını alan(!) kişi de hiçbir şeyden sorumlu olmaz.:20:
İki taraf da gönüllü olur ve yaşanır.
Bu kadar.

Kadın tarafı sonradan pişman olan taraf olmasa sorun yok, ama sonradan bunalımlardan bunalım beğeniyor..

Öyle bir şey yok canım bu erkeklerin kızlara sahip olmak için en çok kullandıkları yalan sadece.Kaç yaşınsasın bilmiyorum sana bir şey yaşama da demem hayat senin hayatın.Ama bir şey yaşadıktan sonra o erkeğe evlenme umudu bağlıcaksan yaşama ne kadar çok hayalin olursa o kadar çok yıkılırsın.Sen onu cinsel olarak istiyorsan yaşamalısın bir şeyler.Çünkü bi süre sana kadınım der evlenicez der gün gelir sıkılır gider olan sana olur.Erkeğin içini bilemezsin.İyice düşün.Ailenin bakış açısını yaşadığın çevreyi hesaba kat eğer kaldırabilceksen böyle bir şeyi o zaman yaşa.Yanlış da anlama ben sekse bağnaz yaklaşmıyoru evlenmeden önce birlikteliğe karşı değilim ama pişman olcaksan ilerde yaşama.

kadın da erkek de hiçbir zaman eşit değildir canım.Hele ki bizim ülkemizde... ve her ne kdr yok benm içn önemli dğl,ben takmıyorum deseler de yalan söylerler bekarete gerçekten önem verdikleri kaçınılmaz. :34:

önemli olan , aşk sevgi, kafa yapısı, orta noktada bulusmaktır, sırf bakire diye bos bir kadınlar da evlenilmez...

önemli olan , aşk sevgi, kafa yapısı, orta noktada bulusmaktır, sırf bakire diye bos bir kadınlar da evlenilmez...

Öyle demeyin benim psikolojim bu yüzden mahvolmuş durumda. Ortak noktamız çoktu deli gibi de seviyordu ailesi ile tanışcaktım ama önce bakire olmadığımı belirttim sordu tabi ama yalana sığındım tamamen dürüst olamadım araştırmış bir ton küfür yedim aşağılandım ve o artık yok. Konu sahibi arkadaşım aklın var ise bekle hayat senin kararda senin ama iyi düşün.

tamam, ben de zaten onlara birşey demedim.Bunlar çok önemli zaten kafa yapısıydı falan ve aşk sevgi olmadan tabiiki evlenilmez,

evlenilse de hiçbir zaman karı-koca olunmaz zaten... :34: eğer çok anlayışlı,yani birlkte olduğu kişinin bakire olmadığını taşıyabilecek(ki o erkek

maalesef ki çok az.Yok gibi birşey =))bir erkek kabullenirse sorun yok tabiiki sever,kafalar anlaşır evlenir fakat bu durum erkeğin her zman içnde

bir yerlerde kalacaktır bence,sonra evliliğin ilerleyen yıllarnda da kadının başına kakılcaktır bu durum hep.Üzülen gene kadın olur yani.

Son düzenleme:
erkek milletine güvenip böyle bir şeye kalkışma.eğer sevgilinle birlikte olup yollarınız ayrıldığında pişman olacaksan bunalıma gireceksen yapma ama yok ben pişman olmam diyorsan sen bilirsin tabii :31: ben 10 yıllık kocama güvendiğim için pişmanım sen sevgiliden bahsediyorsun erkeklere bu konularda güvenme derim:19:

bence en güvenilir adama bile güvenemezsin belli mi olur başına iş gelir ölür gider Allah muhafaza sonra kalır insan bir başına..Karşıdakine bağlı olmamalı bence bu insan kendi bu kararı verebiliyor mu o önemli, bunu düşünen inancını bir kenara zaten koymuştur tamam ama kendi ayakları üzerinde durabilcek mi bir aksilik olunca sonra ahlanıp vahlanacak mı yaşanabilecek her türlü kötü olayı göze alabilmeli..Bence değmez ama yapanın kararı tabi bilemem..

Arkadaslar, ablalar sizce gayet düzgün bı iliskide kiz arkadaşıyla iliskiye girmek isteyen bı erkek sorumluluk alan erkek mıdır ? Yani demek istedigim sonuclarına katlanabilcek erkek mıdır sizce ?

o erkeğin karakterine ve vicdanına bağlı bir şey.

erkek milleti çeşit çeşit orasını senın daha iyi kestirmen lazım, onu tanıyan sensin..

Öyle demeyin benim psikolojim bu yüzden mahvolmuş durumda. Ortak noktamız çoktu deli gibi de seviyordu ailesi ile tanışcaktım ama önce bakire olmadığımı belirttim sordu tabi ama yalana sığındım tamamen dürüst olamadım araştırmış bir ton küfür yedim aşağılandım ve o artık yok. Konu sahibi arkadaşım aklın var ise bekle hayat senin kararda senin ama iyi düşün.

iyi de canım benim ben hep sunu belirtiyorum, asla ama asla yalana sıgınılmamalı, ben cok kızıyorum, mesela yapıyorlar ediyorlar diktirip, ben bakireyim imajı veriyorlar ilk gece, oysa asla bu yapılmamalı karsı taraf salak yerine konulmamalı,ayrıca erkeğin anlama olasaılıgı da varmıs, acıkca evet kardesim yaptım keske ilk sen olsaydın diyebilmeli, erkekte bence bunu duyunca saygı gosterir ve bırakmaz seni, bana değil de belden asagıma değer veriyorsa istemem zaten...

asla yapma derim kendini hazır hissetmeden .evlilikten önce sonra yap diyemem bu senin bileceğin iş ama hazır olmadan o istedi diye yapma sakın .seni seven bu şekilde kabul eder alır gider zaten bunlara gerek yok .

yapma cnm erkeklere böle şeyler kolaydabiz bayanlar için öle değl ne kdr güvenrsen güven yapma heled türkiye gbi ülkede kızlık zarı gbi bir saçmalığa tapılırken asla yapma.....

en güzel sorumluluk evlenerek ilişkiye girmektir.
diğer taraftan hiçbir şeyin garantisi yok. sorumluluğu da yok.
çünkü kız tüm sorumluluğu üstlenmiş olur.

Back
X