- Konu Sahibi uykucuusirine
Olurmu ya hemen opmek ne demek aceleniz ne oyle sacma seyler yapmayin hayat kacmiyo biraz evlilige birakin aski sevgiyi dokunmayi
Benim acelem yok ama onun masalahı var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olurmu ya hemen opmek ne demek aceleniz ne oyle sacma seyler yapmayin hayat kacmiyo biraz evlilige birakin aski sevgiyi dokunmayi
Arkadaşlar ilk haftadan sevgilini öpüşmek istemesi sık sık öpmeye çalışması hakkında ne düşünürsünüz ?
haklısın canım ılk baslarda olur mu hıc en asagı 5 6 ay gecmelı .
diğer yorumlarını okudum şimdi
bu öpme mevzusu daha geçmemeliymiş bile.
erkek arkadaş sanırım biraz kız hastası diyeyim kibarca :)
bence bu heyecanlı, aceleci ve aşırı ısrarcı arkadaşı bi daha gözden geçir.
iyide daha bir haftalık ilişkide nasıl bi sevgi oluşuyomuş hemencikte bi de sevmiyosun diyo.daha bismillah ya bi haftadan bahsediyosun.sevmiyosun öpmüyosun diye şikayet etmesi için biraz erken değilmi.zamana bıraksın ne bu acele.kaçıyomusun göçüyomusun anlamadım yani.bana göre aceleci olması normal gelmiyo ama bunun kararını sen ver oturt karşına konuş açık açık bence.olması gerekeni belirt ağırlığını koru derim.sana uygun birisi mi karar verirsin sonrasında zaten.
en güzelini yapıyorsun boşver.. sevmek öpmekle değer kazanacaksa almayalım biz yani.. elbet karşına kalbine göre birisi çıkar hayalindeki insanı bulursun inşallah en kısa zamanda :)
canım senın ozel hayatın tabı ama madem yazdın bende bırseyler demek ısterım doğru bır durum degıl öpüşmek degıl ılk haftalar doğru degıl hem öpüşmek bır yana hızlı yasarsanız her seyı yasayacagın ozel bırsey kalmaz erkek arkadaşının ıstegını gerı cevırırsen ayrılacak bence bırak ayrılsın böyle bırsyden ayrılacaksa nıyetı bellı zaten senı anlayışla karsılarsa emın ol kı sevgiye yelken açmış demektır ve gerısıde var canım 1 haftada yoğun bı hoslantı yasarsın ama bu askta degıl sevgıde degıldır bır hafta ıkı hafta sonra geçerse bu duygular kendınden bıle ıgrenebılırsın ben ne yaptım dıye
gerısı sana kalmış :)![]()
Bence hızlı yasayıp herşeyi tüketmek istwmiyorum ama gel de anlat . Bi hafta olmuş ne bekliyor bende anlamadım .
Öpüşmenin zamanı olmaz..
bılmıyorum tatlım pısman olacağın hıc bırseyı yapma
canım siz kaç yaşındasınız?
İnşallah canım yardımcı oldugun için teseklür ederim
ne demek tatlım :) gelişmelerden haberdar et merak ederim hee...
okuyor musunuz,evlilik gözüküyor mu,vs vs çoook soru olur... canım eşin olacağın adamı düşün,ya o olmazsa ve eşin karşına çıkıp"canım ilk öptüğüm sensin" derse o anda ne hissedersin.. sakın kendini o adama kaptırma... çok gençsin ve doğru kararlar veremeyebilirsiniz.. Allah yardımcın olsun...[/QUOT
bu gidişle o olmaz heralde . Bende cabuk tüketilen seyleri sevmem. Evliliğe bişeyler kalmalı inş. Hayırlısı olur