Bizimki çok utanç verici 2. buluşmamızda öpüşürken cafede garson bizi kovdu yaa halbuki karanlıktı ve kimsede yoktu hala çok utanıyorum :26:
kaydirigubbakcemile3 canim sende baya erken tecrübe kazanmissin delikafadulden saka bi yana beni de 4.sinfita bi cocuk öpmeye kalkmisti o korkuyla yüzüne tükürmüstüm
Biz de daha çok yeniydik.. bi kafede buluştuk.. eve bırakıodu beni.. ahh ahh o yolu hiç unutamam. . her neyse biz sarmaş dolaş yürüoruz.. eğildi dudağimdan öptü.. çok kısa sürdü ama hiç beklemiodum ben... bu arada eğildi dudağimdan öptü diorum adam 1 86 ben 1 60 haliyle ayakteyken öpüşmesi zor oluyo eğilmek zorunda kalıyo adam kaydirigubbakcemile3
Romantik değil, denyocaydı yerimseniben denize girmiştik, nedendir bilinmez suda halay çekmeye başlamıştık, halay modunda sağa sola oynarken (Bu arada Karadenizin dalgalı olduğu sakat bi yerdeydik) gelen güçlü bir dalgadan beni korumak maksadıyla(bilmem hikayemiydi) bana sarılmış ve öpmüştü.denizde halay çekerken öpüşmüştük (kulağa ve göze ne kadar psikopatça geliyor yazarken bir kez daha anladım :bbo: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?