bizde daha 9. ayımızdaydık ve ayrılmanın eşiğine gelmiştik yanlış anlama yüzünden kavga etmiştik arayı düzeltmek için gece saat 1 gibi benim odanın camının altına gelmişti camı açtım baktım baktım tabi gecenin 1 i dışarı çıkamazdım sonra baktım gidiyo dayanamadım pijamalar üstümde evde herkes uyuyo ben anahtarı çektim çıktım baktım gidiyo bağırdım ama sokakta o saatte bi biz varız bekle dedim noldu niye geldin dedim sonra bana anlattı herşeyi anlatırkende gözleri doldu ayyy kıyamam sonra ben orda yelkenleri suya indirdim tabi anlaştık falan filan sonra öpmek istedim bi ileri adım attım geri çekildim oda anladı tabi gel hadi gel öpte git dedi sonra ben daha öpmeden o çekti kendine abooo öptüki ne öptü orada yığılmadığıma şaıyorum eve gidene kadar kalbim çıkıcak sandım hey gidi ya...boshayallersmile
paylaşma ihtiyacı hissetim
17 yaşındayımm ve 8 gun önce ilk kız arkadaşımla ilk öpüşmemi yaptımm internetten uzun süre konustuk ve yakın bı arkadasımın kankasıydı kız uzun sure konusunca askım cıcım bebeım seklınde olamaya basladı muhabbet kızı ıkna ettım ve buluştuk ılk bulusmamda elını bıle tutamadım aradan bır hafta gectıı ve yıne aynı cafede bulusmaya karar werdık kız bıraz deyısık ama ınanılmaz guzel bı kız dı nargılemızı aldık oturduk yerımıze ıcecekler geldı muhabbet falan ederken elını tutuyodum göbeine falan ellıyodum ( göbei derken taş gbıydı kız 175 boyu war) arda bır sadce yanaından opuyodumm 3-4 saat kafede muhabbett ettık ıcımden ben bu kızı nasıl opucem ya dudagından dıe gecırıyodumm.kafeden cıktık karanlık çökmüştü baya el ele ılerlemeye basladık sonra bı anda sağ tarafımızda uzun ve ince merdıwenlerı gorduk hadı cıkalım dedı bana bende olur dedım 20 basamak kadar cıktık ve sağ tarafımızda boğaz tum güzelliyle duruyodu oda kollarımda gozlerıne dudaklarana bakıyodumm sonra göz göze geldımız o ılk an guldu ıste o an dedı sonra cok kucuk bı sekılde dudaklarımız bırlestı sonra küçük küçük öpşmeye dewam ettık dakıkalar gectıkce ıkımızde baya koptuk bı yandan kızı ellıyodum oda benı tabı bı yandanda opyorum kucaklıyorum yanaklarınıdudakları her sey okadar romantiktiki unutulamazdı dudakları çokk güzeldı zaten sonra elime koluma hakım olamaz oldum kalcalarını falan ellıyodum sonra elımı göğslerine soktum :S:S:S:S falan cok güzeldi alt dudagımı emıp bırakıyodu falan 30 dk kadar seviştik sarıldık kocamn unutamıyorum o anları baya uçmuştum havalara sonra elınıs ırtımdan cıerı falan soktu artık soyunucak derece ye gelmıstık kı bırı geldı : ve toparlanmak zorunda kaldık güldük falan sonra onu otbs duragına bıraktım kucuk bı opck bıraktım dudagına we gıttım sımdı 8 gun gectı ve kız benden ayrıılmak ıstedını soyledı bu ılklerı onla yasamısken nasıl bırakırım bılmıyorumm ama kesınlıkle ayrıldık İLK DENEYİMİMİN DE BUKARDA GÜZEL OLUCAĞINI DÜŞÜNMEMİŞTİm...
yazının hepsini okuyamadım ama dalga geçiyorsun sanırım..
:roflol::roflol::roflol:Üniversitede resi derler hani, o arkadaşta vardı evde biz battaniye altında öpüşürken ..... kardeş müsaitmisin bişey sorcamda demesin mi eşime :))
tabi ben tabi suçlu psikoljisiyle direk atladım tabi müsait canım ne demek yani diye :)))
valla ilkler başka ya :))
ayy süpersiniz kizlar cok güldüm:roflol:
bendemi anlatsam ne :kedi:
neyse anlatiyim boshayallersmile
4 sene önce henüz cikmiyoduk, gece yarisi herkes uyumustu(bize misafir olarak gelmislerdi)
basbasa balkonda oturuyoduk derken bana yaklasti bende geri cekildim utandim haliyle daha önce hickimseyle öpüsmedim:) bidaha yaklasti yine cekildim sonra "neden cekiliyosun" dedi:) bende "bilmem" dedim
sonra iceriye odaya gitti bende yanina gittim, yataga uzanmisti bende omzuna yattim boshayallersmile
baya öyle durduk uykumda gelmisti "kalk yatagina yat" dedi:asigim: bende "yok burasi cok rahat" dedim :kedi: bitanemde "istersen sen burda yat; ben icerde yatiyim" dedi bende "yok onu demiyorum; omzun cok rahat diyorum" dedim kaydirigubbakcemile3 "haaaa" dedi gülümsedi "tamam gel" dedi sarildi baya öyle durduk sonra yanagimdan öptü ama ben hic hareket etmiyorum sempatiksalakcinni
derken yanlislikla dudagimin kenarindan öptü:asigim: ayyy napcam ben simdi yaaaa diye düsündüm kendi kendimecok utandim, ne yapcami bilemedim :kedi: askim durakladi benden ses seda yok tabi sempatiksalakcinni uyumus numarasi yaptim sempatiksalakcinni oda uyuyo sandi:) sonra bidaha öpücük kondurmasinmi dudagima:asigim: sonra bidaha bidaha derken bikac defa öptü firsattan istifade aklinialirimsmile :asigim: sonra "kalk hadi biliyorum uyumuyosun" dedi :kedi:ayy yerin dibine girdim napcam yaa fln dedim kendi kendime kalkmadim hala uyuyomus gibi yaptim :kedi: sonra "kalk annen geliyo" demesiyle benim hönnnkkkk diye hemen hortlamam bir oldu tabi sempatiksalakcinni
kimseyi göremedim "hani kimse yok" dedim:roflol: "uyumuyo muydun sen" dedi güldü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
halada dalga gecer gicigim benim kaydirigubbakcemile3
hey gidi heyyyyy ne günlerdiii:asigim:
ilk öpücügümüz cok masumdu boshayallersmile
bi o kadarda komikti kaydirigubbakcemile3
ayy süpersiniz kizlar cok güldüm:roflol:
bendemi anlatsam ne :kedi:
neyse anlatiyim boshayallersmile
4 sene önce henüz cikmiyoduk, gece yarisi herkes uyumustu(bize misafir olarak gelmislerdi)
basbasa balkonda oturuyoduk derken bana yaklasti bende geri cekildim utandim haliyle daha önce hickimseyle öpüsmedim:) bidaha yaklasti yine cekildim sonra "neden cekiliyosun" dedi:) bende "bilmem" dedim
sonra iceriye odaya gitti bende yanina gittim, yataga uzanmisti bende omzuna yattim boshayallersmile
baya öyle durduk uykumda gelmisti "kalk yatagina yat" dedi:asigim: bende "yok burasi cok rahat" dedim :kedi: bitanemde "istersen sen burda yat; ben icerde yatiyim" dedi bende "yok onu demiyorum; omzun cok rahat diyorum" dedim kaydirigubbakcemile3 "haaaa" dedi gülümsedi "tamam gel" dedi sarildi baya öyle durduk sonra yanagimdan öptü ama ben hic hareket etmiyorum sempatiksalakcinni
derken yanlislikla dudagimin kenarindan öptü:asigim: ayyy napcam ben simdi yaaaa diye düsündüm kendi kendimecok utandim, ne yapcami bilemedim :kedi: askim durakladi benden ses seda yok tabi sempatiksalakcinni uyumus numarasi yaptim sempatiksalakcinni oda uyuyo sandi:) sonra bidaha öpücük kondurmasinmi dudagima:asigim: sonra bidaha bidaha derken bikac defa öptü firsattan istifade aklinialirimsmile :asigim: sonra "kalk hadi biliyorum uyumuyosun" dedi :kedi:ayy yerin dibine girdim napcam yaa fln dedim kendi kendime kalkmadim hala uyuyomus gibi yaptim :kedi: sonra "kalk annen geliyo" demesiyle benim hönnnkkkk diye hemen hortlamam bir oldu tabi sempatiksalakcinni
kimseyi göremedim "hani kimse yok" dedim:roflol: "uyumuyo muydun sen" dedi güldü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
halada dalga gecer gicigim benim kaydirigubbakcemile3
hey gidi heyyyyy ne günlerdiii:asigim:
ilk öpücügümüz cok masumdu boshayallersmile
bi o kadarda komikti kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?