ilk öpüşme anılarınız

Ya alemsiniz kizlar ya bende anlatayim bari..boshayallersmile

Zaten esimle biz tanisiyorduk fakat öyle pek bi muhabbetimiz felan yoktu. Herneyse ben yazin tatile gitmistim trye. Biz tekrar dönmeden 2 gün önce cikmaya basladik
Cok kötüydü cünkü son 2 gün aman allahim. Herneyse biz bulustuk bununla arabada elimi felan tuttu tabi ben heycandan ölebilirdim Sonra git oturduk biyere orda iste dedi bana beni öpsene diye. Bende yok felan dedim hem daha ilk bulusmamiz.) Sonra tekrar söyledi bende tamam ama sadece cok kisa dedim. Tamam dedi hadi öp dedi bende öptüm ama tabi buna iki saat gözlerini kapa felan diyorum: ) Sonra bu kapatti ben öptüm 1-2 saniye sürdü zaten. Sonra ben trden döndüm zaten. Bir yil sonra bu buraya geldi. Yazdi nehrin kenarinda bir bankda oturuyrduk artik nisanliyiz tabi.
Sonra bu kafami cevirip pat diye öptü. Sonra devamida geldi zaten.

ay kendımı okudum sankii yaa
biz de kavga sonrası gece aynı şekilde olmuştu ama o öp de git demedi dee...gerisi aynı kaydirigubbakcemile5

ben tokat atmıştım bide bi kızın dudakları acılmamış çeyizidir sadece kocam öpebilir demiştim :))) yaaa çok komikti hiç romantik deildi benim adam kahkahalar içinde ya dedi hakkaten komiksin öpeceğim varsada öpmem artık dedi :)) o sıra çok türk filmi izliyodum ya daha çocuktum yani yaş 16 hallah hallah :d

yazının hepsini okuyamadım ama dalga geçiyorsun sanırım..

bencedee ben erkeğimm bakınn ne halt yedim dieee altına nerdeyse imza atacakmışş kaydirigubbakcemile3

bizim 5.ayda olmustu ilk öpücük yani kısa olanı o istemişti kısa ve masumdu ama 2.si yani filmlerdeki gibi olanı cok ateşliydi sinemaya gitmiştik ben yaptığım bi hatadan dolayı kendimi affettirecektm film başladığında kolunu omzuma attı bende göğsüne yattım sonra yaklaştı ve beni öptü kısa bi öpücüktü sonra devamı geldi bana kendini affettir dedi film bitene kadar sürmüştü halen aklıma geldikçe bi hoş oluyorum ama dilini çıkarması bana tuhaf gelmişti ve biraz midem bulanmıştı onun dışında cok güzeldi saatlerce öpüştük dudaklarım uyuşmuştu xD o gün yaşadıklarımızı düşündükçe uyuyamadım sonradan biraz pişmanlık duygusu yaşadım ama ilk öpücükler unutulmuyo bende unutamadım ve bu tür şeyler erkeği kendinize bağlamanızı sağlıyo ama eğer sevgiliniz sürekli konuyu bu tür şeylere getiriyorsa ve her buluşmanızda bu tür şeyler istiyorsa kendinizi çekmenizde fayda var

benim ilk öpücügüm pek ilk sayilmaz aslinda
20 yasindaydim cok romantik bi yerdeydik,günbatimi bi tepedeydik denize sifir manzara
yanagimdan öperken birden dudaklara yeltendi bende elimdeki cantayi gecirdim kafasina

2 sene sonra simdiki esime anlattim bunu haliyle korktu bastan kafama bende yerim diye :)
sinemadaydik önce ufak bi buse kondurdu sonrasida pek masum degildi :) iyi ki sinemada kimsenin göremeyecegi bi yerdeydik.
ama ben yinede cok utanmistim,biri gördü veya anladi diye tedirgin olmustum
ama esimden utanmamistim.cok güzeldi

ayy süpersiniz kizlar cok güldüm:roflol:
bendemi anlatsam ne :kedi:
neyse anlatiyim boshayallersmile

4 sene önce henüz cikmiyoduk, gece yarisi herkes uyumustu(bize misafir olarak gelmislerdi)
basbasa balkonda oturuyoduk derken bana yaklasti bende geri cekildim utandim haliyle daha önce hickimseyle öpüsmedim:) bidaha yaklasti yine cekildim sonra "neden cekiliyosun" dedi:) bende "bilmem" dedim
sonra iceriye odaya gitti bende yanina gittim, yataga uzanmisti bende omzuna yattim boshayallersmile
baya öyle durduk uykumda gelmisti "kalk yatagina yat" dedi:asigim: bende "yok burasi cok rahat" dedim :kedi: bitanemde "istersen sen burda yat; ben icerde yatiyim" dedi bende "yok onu demiyorum; omzun cok rahat diyorum" dedim kaydirigubbakcemile3 "haaaa" dedi gülümsedi "tamam gel" dedi sarildi baya öyle durduk sonra yanagimdan öptü ama ben hic hareket etmiyorum sempatiksalakcinni
derken yanlislikla dudagimin kenarindan öptü:asigim: ayyy napcam ben simdi yaaaa diye düsündüm kendi kendime cok utandim, ne yapcami bilemedim :kedi: askim durakladi benden ses seda yok tabi sempatiksalakcinni uyumus numarasi yaptim sempatiksalakcinni oda uyuyo sandi:) sonra bidaha öpücük kondurmasinmi dudagima:asigim: sonra bidaha bidaha derken bikac defa öptü firsattan istifade aklinialirimsmile :asigim: sonra "kalk hadi biliyorum uyumuyosun" dedi :kedi:ayy yerin dibine girdim napcam yaa fln dedim kendi kendime kalkmadim hala uyuyomus gibi yaptim :kedi: sonra "kalk annen geliyo" demesiyle benim hönnnkkkk diye hemen hortlamam bir oldu tabi sempatiksalakcinni
kimseyi göremedim "hani kimse yok" dedim:roflol: "uyumuyo muydun sen" dedi güldü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
halada dalga gecer gicigim benim kaydirigubbakcemile3

hey gidi heyyyyy ne günlerdiii:asigim:
ilk öpücügümüz cok masumdu boshayallersmile
bi o kadarda komikti kaydirigubbakcemile3

ayy benimki de komikti :))
baktım yanaşıyo öpmek için.dedim heralde öpecek pat diye yapıştım dudaklara ondan önce :roflol:
meger yanagımdan öpcekmiş önce -tatlicadiarzu-
ilk ben öptüm yani.yine olsa yine ben öperdim

ıy şimdiki aklım olsa o tipsize öptürürmüydüm aklıma geldikçe sinir oluyorum insanı ilk öpen sevdiği olmazsa çok koyuyo bide birini seversin gider en alakasız biriyle öpüşürsün ne gıçık olucu bi durum yaa ama hayat garip iştee ıyyy aklıma gelmesi bile iğrenç:)))

biz eşimle çıkarken yeşilköy sahilinde patlamış mısır yiyorduk.Aaa dedi dudağının kenarında mısır kalmış hehhe yapıştı birden sonra mısır kırıntılarını sürdü gene gene kalmış dedi heheh öle başladı.Şimdi mısır yerken hep güleriz..D:1hug:

ay çok eğlenceli bi bölüm olmuş kızlar bayıldımmm:)))
bizde üniversitedeydik aşkımların evinde oturuoduk başbaşa..film izliyoduk bilgisayardan...
daha önce aramızda öpüşmenin konusu geçmişti ama ben daha hiç öpüşmedim we aklıma geldikçe midem bulanıyor demiştimm:))ama birden film izlerken bana döndü dudağımdan normal bi şekilde öptü..bn ittirdim önce..oda bıraktı.sonra bikaç dk sonra tekrar öptü bende bu sefer çekmedim kendimi..bi bakmışız öpüşüyoruzz aşkım resmen öpüşüyoruz dedii:)))))cnm bnm yaaa aklı gitmişti midem bulanıp kusçam diee:)))

:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:

ay rezillik uyuma numaran fazla sökmemiş anlaşılan karşında kide baya uyanıkmış yaniidelikafaduldendelikafaduldenbende nefret ettiğin erkek arkadaşın seni öpmeye çalışırsa nasıl kaçılır yırtılır o konuda uzmanlaştım ama varya en nefretlik bişi ya sevmediğin birinin öpmek istemesi Allah bi daha yaşatmasınşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…