İlk Öpüşme ?? =S

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gunce_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tecrübeyle ne ilgisi var sen zaten onu planlayamazsın bile öle bi an olurken elin ayağına dolanır genelde doğaçlama olur bu kdr sıkma kendini

ama sonuçta anlarlarmış erkekler bir kzın daha önce öpüşüp öpüşmediğini o anlamda diyorum.

Tecrübeyle hiç ilgisi yok. İçinden geldiği gibi öpersin. Kimse de anlamaz tecrübeli misin değil misin. Rahat olmak lazım. O kadar. Sap gibi durmayıp hareketlendiğin sürece problem yok.

Tecrübeyle hiç ilgisi yok. İçinden geldiği gibi öpersin. Kimse de anlamaz tecrübeli misin değil misin. Rahat olmak lazım. O kadar. Sap gibi durmayıp hareketlendiğin sürece problem yok.

beni çok rahatlattın çok teşekkür ederim kafama taktığımdan bir ilişki hem çok istiyorum hem de başlayacak gibi birşey olduğunda heyecanlanıp böyle şeyleri kafama takıyordum:/

hangi erkek tecrübe diyosa tamam bi noktada anlaşılır doğru o kısmıda ama öpmek farklı birşey ya onu hissetmediğin sürece sırf o istio diye sakın yapma hakeden birini öp:)

hangi erkek tecrübe diyosa tamam bi noktada anlaşılır doğru o kısmıda ama öpmek farklı birşey ya onu hissetmediğin sürece sırf o istio diye sakın yapma hakeden birini öp:)

ben zaten aşık olursam biriyle çıkarım. e zaten aşıksam da kesin öperim yani ben istemeden hiçbirşey olmaz zaten oda istemese benle çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…