Konu sahibi arkadaşın yaşı daha 17 ve öpüşmeyi öğrenmek istiyor..Doğrusu bana epey ilginç geldi..Canım sen daha çocuk sayılabilecek bir yaştasın böyle özel birşeyi hemen öğrenmek istemen bence yanlış birşey..Zaten bu öğrenilcek bişeyde değil yani zamanla kendiliğinden olacak birsey hem öle önüne ilk çıkan insanla değil seni gerçekten aşkla sevebilecek ve sana değer verebilecek birini bulğunda gerçekleşmelidir..Sana tavsiyem bunları bu yaşta merak etmemen ve zamana bırakmandır..Gerisi senin takdirine kalmış canım.
Ona bırak,erkeklerin içinde var merak etme doğuştan tecrübeli onlar.
İlk öpüştüğüm insanın o aptal olmasından o kadar pişmanım ki..Umarım böyle bir pişmanlık yaşamazsın sende.
Onunla geçirdiğim her an için pişmanım.Kendimi hiç affetmicem...
Ben 21 yaşındayım birkaç kişiyle çıktım ama 2 3 kişi ve 1 hfta falan sürdü ve hiç öpüşmedim kimseyle el ele bile tutuşmadım.Benim istediğim beni beğenmiyor beni beğenenide ben beğenmediğim için bu yaşa kadar böyle oldu.Artık 21 yaşındayım ve hiç öpüşmedm falan diye kafama takıyorum üzülüyorum.Çünkü üniversite bitirmiş insanım herkes bişeler yaşamış yaşıyor ben kaç yaşındayım hala birşey yok:/ Biri çıkarsa karşıma ve öpüşme zamanı geldiğinde ne yapacağım ya yapamazsam ya benimle dalga geçerse bu yaşa kadar gelmişsin nasıl bilmiyorsun diyecek diye çok korkuyorum.
bay mııı???:bbo:
niye korkuyosun canım ya bu devirde senin gibi kız var da daha ne olsun bence bununla gurur duymalısın , seninle bu yuzden dalga geçecek bi kişi olursa karşında bil ki karekteri iyi değildir ayrıl ondan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?