G
Gunce_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gunce_
-
tecrübe derken?bu anlatılmaz ki?
böle bi konu daha öncede açılmıştı yaşın çokta küçük değil aslında ama öpüşmenin bi formülü yokki ya hadi yapalım denildiğinde de olcak bişi değil o içten gelir zaten yani öpüşürken dur olmadı tekrar başlayalım deme gibi bi durumda olmaz niye böle bi soru soruyosun ki içinden geldiği gibi davran ayrıca öpüşmek zorunda da deilsin sevgililiğin bi kuralı değildir öpüşmek
iste iyi öpüşmeden kastettiklerim bunlardı teskrler ,)
Bu arada tavsiyeler icin rep atıcam.
Arkadaslar 17 yasındayım ve bi kız olarak ilk öpüşmemin kötü gececeginden eminim bu konuda yardım ederseniz cok sevinirim.
Sevgilimin benden boyle bi talebi yok ama 5aydır cıkıyoruz yakında gerceklesebilcegini anlıyorum...
İlk öpüşmemin felaket olmasını istemiyorum cunku o da bu konuda tecrubeli sayılmaz.
Aramızda yakınlasmalar oldu ama hic gercek anlamda opusmedik.
Tecrübeli Bayan ve Bay arkadaslar bu konuda yardım ederseniz cok sevinirim cunku benim icin cok onemli...
İşi gırgıra vurmassanız cok sevinirim.
vay be demek kı sevdıgımı ıyı de olsa kotu de olsa opeyım dıyenler gecmıste kaldı..
ey ask nerdesın??
bu ısın kuralı da taktıgı de yok kardes sen sevdıgınle kotu bı opusmeye razı olabılecek raddeye geldıgınde emın ol nasıl operse opsun en guzel opucukmus gıbı gelır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?