Konu sahibi arkadaşın yaşı daha 17 ve öpüşmeyi öğrenmek istiyor..Doğrusu bana epey ilginç geldi..Canım sen daha çocuk sayılabilecek bir yaştasın böyle özel birşeyi hemen öğrenmek istemen bence yanlış birşey..Zaten bu öğrenilcek bişeyde değil yani zamanla kendiliğinden olacak birsey hem öle önüne ilk çıkan insanla değil seni gerçekten aşkla sevebilecek ve sana değer verebilecek birini bulğunda gerçekleşmelidir..Sana tavsiyem bunları bu yaşta merak etmemen ve zamana bırakmandır..Gerisi senin takdirine kalmış canım.
bencede akışına bırak keyfini çıkar iyi mi
sonra tekrar buraya gelip konu aç hamileyiiiiimm napıııcaammm diye
yaşın biraz küçük değil mi böyle şeyler için?? bu işin günah sevap boyutuda tartışılır bir durum.
belki kendince haklısındırda. bu zamana kadar bu forumda 17-18 yaşında hamileyim ne yapıcam diye yazan birini görmedm...
ayrıca yapmayın arkadaşlar 17 yaşındaki bi kız tabikide bu durumu yaşamak isticek. kınarcasına senin için büyük şeyler bunlar demektense sadece kendini ağırdan sat sakın dahada büyük işlere kalkışma ufak tatlı heyecanlarla kal gibi tembihlerde bulunsanız... böle ani keskin tepkilerinizi hiç uygun bulmuyorum.lmaz: :umursamaz:
17 yaşındakinin gelip hamileyim dediğini okumadık ama sevgilimle şunu şunu yaşadık acaba hamilemiyim diye yazdığını gördük.bilgilendirmek ayrı gidipte şöyle şöyle öpüş demek ayrı.ayrıca kınadığımı sanmıyorum...
merak ediyo diye öpüşmesi mi gerekiyo ayrıca. kız herkese açık şekilde sormuş herkeste fikirlerini söylemekte özgür.o kendince bunları algılar zaten. sizin yorumlara tekrar yorum yapmanıza gerek yok bence herkesin fikri tavrı aynı olamaz veya sizi açmayabilir.
siz beni eleştiriceğinize kızın sorusuna yanıt verin bence. ayrıca 17 yaşındaki kızın öpüşmesine saygı duymayı biliyorsunuzda benim eleştirime neden saygı duymayı bilmiyorsunuz çelişkili yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?