- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Herkese merhaba
Ben 22 yaşındayım ve şuana kadar uzun ve ciddi bi ilişkim hiç olmamıştı. E dolayısıyla temassal şeyler de yaşamadım.
Ama geçen konumu hatırlayanlar bilir, biri var, sevgili değiliz ama flörtleşiyoruz ve ben kendisine gün gün düşüyorum
Ve açıkçası çok istiyorum ilkimi onunla yaşamak daha önce birine böyle kalben yakın hissetmemiştim.
sorum şu;
Aşırı tecrübesiz olduğumdan çocuk öperse muhtemelen kalp krizi geçiricem ve ne yapacağımı bilemeyeceğim hsşdşd
Sizce öperse ona ilkim olduğunu söylemeli miyim? Yani bu kötü bir şey mi emin olamıyorum. Benim için anlamlı olurdu ama 21. yy erkekleri bi değişik kafadalar.
Siz olsanız söyler misiniz
Uzun ve ciddi bi ilişkin olmadığı için öpüşmemişsin, bu da henüz uzun ve ciddi bi ilişki değil. İlk olmasının bir önemi yok. Ben çocuğun yerinde olsam bunun için özel hissedemezdim
Corona var coronooooooo
Ben soylememistim valla
Gereksiz sorumluluk altina sokan bir tınısı var. Hani opustuk tamam hadi sevgiliyiz artik gibi.
Şey gibi olmaz mı ilk seni öptüm benimle evlenmek zorundasın gibi.
‘ Sen benim ilkimsin ‘ mi diyeceksin lütfen böyle bir şey söyleme çok kötü geliyor kulağa
Bu arada sevgililik beklentiniz de olabilir. Yani cool olmak icin istediginiz bir sey sizin için onemli degilmis gibi davranmayın.aynen ben de ondan korktum
Ona karşı bi beklentiye girdiğimi sanabilir ve topukları totişe vura vura kaçabilir hahsjd
Halbuki ben istediğim için yapıyorum sevgili olucaz diye de direterek bu hisleri heba etmek istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?