- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi Papatya129
-
Bana o zamanlarda aşırı anlam yüklemek saçma gelirdi. Geldim şimdi 36 yaşına görsem yolda tanımam yahuİlk kez öpüştüğün insan sana şu an çok özel geliyor olabilir ama eğer ileride ilişkiniz devam etmezse anlarsın o kadar da önemli olmadığınıBurada kime sorsan çoğu kişi ilk öpüştüğü insanın adını bile zor hatırlar. Ona söyleme konusu gelince bence söylemen absürt durur
Gerçekten tecrübesizseniz belli olur zatenHerkese merhaba
Ben 22 yaşındayım ve şuana kadar uzun ve ciddi bi ilişkim hiç olmamıştı. E dolayısıyla temassal şeyler de yaşamadım.
Ama geçen konumu hatırlayanlar bilir, biri var, sevgili değiliz ama flörtleşiyoruz ve ben kendisine gün gün düşüyorum
Ve açıkçası çok istiyorum ilkimi onunla yaşamak daha önce birine böyle kalben yakın hissetmemiştim.
sorum şu;
Aşırı tecrübesiz olduğumdan çocuk öperse muhtemelen kalp krizi geçiricem ve ne yapacağımı bilemeyeceğim hsşdşd
Sizce öperse ona ilkim olduğunu söylemeli miyim? Yani bu kötü bir şey mi emin olamıyorum. Benim için anlamlı olurdu ama 21. yy erkekleri bi değişik kafadalar.
Siz olsanız söyler misiniz
Bazı erkekler bayılıyor kadınların ilki olmayabence konum bildirmene gerek yok abla.
ilkimsin sonumsun falan gereksiz seyler.
öp geç yaaa
Aman sanki kıymet mi biliyorlar ilk oluncaBazı erkekler bayılıyor kadınların ilki olmaya
Hahaha hatta öpüşmeye gelinlikle gitsinŞey gibi olmaz mı ilk seni öptüm benimle evlenmek zorundasın gibi.
ikinci daha kıymetli oluyor benceAman sanki kıymet mi biliyorlar ilk olunca
Aynen öyleBana o zamanlarda aşırı anlam yüklemek saçma gelirdi. Geldim şimdi 36 yaşına görsem yolda tanımam yahu
Korona var ne öpüşmesi saçmalama yahu
Ay o ezik görse ne olurAşırı itici. Ben ilk opustugum kişiye demedim demem de. Ayy bu kızın ilk opustuguyum diye sevinen erkek yok artık ezik görür kullanır seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?