İlk pozitif vaka çıktı

Neden acıyorlar hic anlamıyorm okulları:KK43:
Almanya /Fransa da falan maske takmak yasaklanmıs.
Bagısıklık kazansın virüs diye.
Bizde de onu mu yapmaya calısıyorlar nedir:KK43:
Ben almanyadayim her yerde yasak değil sadece kapalı alanlara girildiğinde maske zorunlulugu var. Metro market kliniklet vs. Gibi
Disarda maske zorunluluğu yok. Okullarda da sadece tenefuslerde maske takiliyormus

Ben almanyadayim her yerde yasak değil sadece kapalı alanlara girildiğinde maske zorunlulugu var. Metro market kliniklet vs. Gibi
Disarda maske zorunluluğu yok. Okullarda da sadece tenefuslerde maske takiliyormus
Avrupa sürü bağışıklığı benimsedi galiba?

Eee çocuk bunlar ilkokul bebesi yani sorumluluk yüklenecek bir yaş grubu değil ki. Bebeler azıp oynamak istiyor okulda oyun olunce ne mesafe kalır kafalarında ne maske. Ben bebelere bir suç bulamadım. Şu konuda tek suçlu gördüm kendini karantina etmeyen enfekte ve dangalak yetişkin

Eee çocuk bunlar ilkokul bebesi yani sorumluluk yüklenecek bir yaş grubu değil ki. Bebeler azıp oynamak istiyor okulda oyun olunce ne mesafe kalır kafalarında ne maske. Ben bebelere bir suç bulamadım. Şu konuda tek suçlu gördüm kendini karantina etmeyen enfekte ve dangalak yetişkin
Canım minnaklar daha sorumluluk duygusuna sahip, 6. Sınıftan sonrakilere birşey anlatamiyorsun!!!!

Senin içinde gizli bir Angaralımı var acaba 🤔🤔🤔

Okullari kapatsinlar diyoruz da, bu ulkenin yarisinin hicbir teknolojiye ulasma sansj yok, tablet bulsa internet bulamiyor, internet bulsa tablet bulamiyor, hepsini bulsa gunde 2 saat egitimle ne ogrenecek?
Peki saglik daha onemli dedik kapattik okullari diyelim, ne zamana kadar, 3 yil, 5 yil? Yani bu bir salgin ve baya kurban verecegiz, artik kabullenmek zorundayiz gibi görünüyor.

Valla şu okul bahçesinde çocuğunu bırakmaya can atan anne babalara acayip sinir oluyorum. Sorsan evde yüzüne bakmazlar çocukların ama okulun bahçesine hatta sınıfa kadar bırakmadan da içleri rahat etmez. Küçükken de sinir olurdum zaten hep aralarında sıkışır kalırdım. 6 yaşında yeğenim var anaokuluna gidiyor, haftada 2 gün 2 saat. Sınıfı 6 kişilik ve 3 yardımcı duruyor, tuvalet temizliği için ayrı birisi var. Ablam yanına günlük 10 tane maske koyuyor. İnanır mısınız çıkarmaz bile, mesafeye dikkat eder. 2 yaşında kardeşi var o bile takıyor maske. Ben 1 ay önce şehir dışındaydım, döndüğümde hafif öksürüğüm vardı, 1 aydır evden dışarı çıkmıyorum. Ya o kadar doluyum ki bu okul konusuna, mesafeye uymayanlara, maskesini takmayanlara ağızlarına çakasım geliyor. Zorunluluktan dışarı çıktığımda iki üç tane maske takasım geliyor, adam maskesiz dibime dibime konuşuyor. Herkeste bir koyver gitsin havası var. Allah sonumuzu hayır etsin çok korkuyorum.

Neden acıyorlar hic anlamıyorm okulları:KK43:
Almanya /Fransa da falan maske takmak yasaklanmıs.
Bagısıklık kazansın virüs diye.
Bizde de onu mu yapmaya calısıyorlar nedir:KK43:

Almanyada yasiyorum, maske takmak yasaklanmismi? Bu bilgiyi nerden aldiniz?
Yasaklanmadi! Okulda 1. sinifa giden cocuklar dahiL maske takmak zorunda.
Kapali mekanlara girildigi takdirde 6 yas üstü herkes maske takmak zorunda...

Başıma gelmediği için rahat konuşuyorum baştan söyleyeyim, başıma gelse elbette daha farklı değerlendirirdim.
Sağlık her şeyden önemli ama böyle de olmuyordu bunu kabul edelim.
Eğitim sistemimiz çıkmazdaydı daha da çıkmazda.
Bir yerden başlamak lazımdı.
Bu kadar başlamak lazım mıydı, bence de değildi.
Ilkokullar en çok kurallara uyamayacak grup, hepsi birden başladı.

Başıma gelmediği için rahat konuşuyorum baştan söyleyeyim, başıma gelse elbette daha farklı değerlendirirdim.
Sağlık her şeyden önemli ama böyle de olmuyordu bunu kabul edelim.
Eğitim sistemimiz çıkmazdaydı daha da çıkmazda.
Bir yerden başlamak lazımdı.
Bu kadar başlamak lazım mıydı, bence de değildi.
Ilkokullar en çok kurallara uyamayacak grup, hepsi birden başladı.
Asıl burada yanılıyorsunuz 😃 anaokulu ve ilkokul gayet iyi uyuyor. Sorun orta öğretim maalesef 😔

Asıl burada yanılıyorsunuz 😃 anaokulu ve ilkokul gayet iyi uyuyor. Sorun orta öğretim maalesef 😔
Ben bu hafta 55 kişiyle ders yaptım(8ler), sadece 1 tanesi sıkıntı çıkardı, ara ara burnuna indirdi.
Ama her yer elbette aynı değil, yeniyim bu okulda bilinçli bir grup gibi geldi.
Eski okulumda durum iç açıcı değildir sanıyorum.

Cok bilinçsizz ve inat edenler topluluğu oldukça böyle bitmeyecek bu virüs..
Gerçekten içler acısı...
Hic bir şeyin farkinda değiller lay lay lomm büyüklerden bahsediyorum..
Belkide çocuklar onlardan daha tedbirli

Ben bu hafta 55 kişiyle ders yaptım(8ler), sadece 1 tanesi sıkıntı çıkardı, ara ara burnuna indirdi.
Ama her yer elbette aynı değil, yeniyim bu okulda bilinçli bir grup gibi geldi.
Eski okulumda durum iç açıcı değildir sanıyorum.
Evet oda etken tabii ama ben ozellerde bunu gördüm ilkokullar öğretmenin sözünü daha kayda değer görüyor ama 6 üstü direk "hocam yieaaaaa " diye seni reddediyor.

Back
X