İlk sefer özgüvensizliği

kraliceada

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2024
157
51
13
19
Merhaba,vücudumdaki kararmalar,batıklar,yaralar yüzünden erkek arkadaşımdan hep kaçtım. Çok istiyorum ama bunları düşündüğüm için hep geri duruyorum. Nasıl aşacağım? Lütfen yargılamadan öneride bulunun,mutlaka zamanında bu tarz düşünen vardır😞

Amannn erkekler hiç takmaz öyle şeyleri. Cinsellik anında heyecandan gözleri başka bir şey görmüyor zaten. Temiz ve güzel kokmak, tüylerin alınması yeterli. Kararma,yara, batık vs bunları dert etme.

Inan hıc takmıyorlar ama takmıyor dıye de oral seksten vs kacma sen ona yapıyorsan o da sana yapsın
Yani mememin ortası sıcaktan pişik oldu diye onu bile düşünüyorum acaba midesi bulanır mı diye orala nası geçicem bilmiyorum:( ki kendisi de hep rahat ol falan der ama en iyisi olmak zorundaymışım gibi hissediyorum

loş ışıkta seviş, mumlari falan yak. isik cok olmayinca kusurlar goze batmaz
zaten adamin seninle ilk iliskisi heyecani doruktayken inan ki beyni de gözü de senin vucut kusurunda olmaz

Yani mememin ortası sıcaktan pişik oldu diye onu bile düşünüyorum acaba midesi bulanır mı diye orala nası geçicem bilmiyorum:( ki kendisi de hep rahat ol falan der ama en iyisi olmak zorundaymışım gibi hissediyorum
Zorundalık hıssederek baslama. Rahat ol, gergınlıgını yasarsan zevk alamazsın. Pısık olmasını bıle umursamazlar dıyorum 😃

Anam sanki adamlar biscolata erkegi :D
Sekste oyle batık, çatlak, selulit falan onemli degil. Zevk aliyor musunuz, zevk veriyor musunuz, guzel vakit geciriyor musunuz, onemli olan bu.
Güzel vakit geçericeğimden eminim de kendime güveniyorum bi türlü niyeyse. Aslında fiziğim kıyafetli olunca çok güzel ama soyununca çatlaktı,batıktı,kararmaydı derken özgüven pırrr aşağı düşüyo. Ama teşekkür ederim cevabınız için 😊

Güzel vakit geçericeğimden eminim de kendime güveniyorum bi türlü niyeyse. Aslında fiziğim kıyafetli olunca çok güzel ama soyununca çatlaktı,batıktı,kararmaydı derken özgüven pırrr aşağı düşüyo. Ama teşekkür ederim cevabınız için 😊
Aman onlar hepimizde var. Bende de catlak var, selulit var, memintolar sarkti.
Önemli olan performans ve keyif. Adamlar vucut kusurlarini gormuyor bile inanin. Hic ozguveniniz dusmesin. Ben kendi batiklarimi zor goruyorum, adam nasil görsün :D

Biz kadin gozuyle baktigimiz icin boyle oluyor zaten hep. Catlak nedir nasil gorunur belki ondan bile haberi yoktur adamin:KK51:
Aman onlar hepimizde var. Bende de catlak var, selulit var, memintolar sarkti.
Önemli olan performans ve keyif. Adamlar vucut kusurlarini gormuyor bile inanin. Hic ozguveniniz dusmesin. Ben kendi batiklarimi zor goruyorum, adam nasil görsün

Canim şimdi şöylee, birisi için degil de kendin için takiyorsan güzel düzenli kesele vücudunu, nemlendir, yok sevgilin içinse sen memnunsan vücudundan, hiç uğraşma sevgilinden de ayrıl. Seni gerçekten seven biri bunları asla görmeyecek, sevişmek için acele etme, eminim sonra pişman olup gelip yine konu açacaksın, kendini strese soktuğuna değmez.

Canim şimdi şöylee, birisi için degil de kendin için takiyorsan güzel düzenli kesele vücudunu, nemlendir, yok sevgilin içinse sen memnunsan vücudundan, hiç uğraşma sevgilinden de ayrıl. Seni gerçekten seven biri bunları asla görmeyecek, sevişmek için acele etme, eminim sonra pişman olup gelip yine konu açacaksın, kendini strese soktuğuna değmez.
Ay yok onun hiç umrunda değil ben çok takıyorum ☺️

Sen 19 yaşındasın böyle detayları kafaya taktığımız yaşlardı … erkek arkadaşın kaç yaşında? Büyük ihtimalle umrunda bile olmaz ama eğer sen şıram şöyle buram böyle dersen kendi eksiğini kapatmak için üzerine düşebilir. Gözüne sokmamak özgüvenli olmak lazım.

Biz kadin gozuyle baktigimiz icin boyle oluyor zaten hep. Catlak nedir nasil gorunur belki ondan bile haberi yoktur adamin:KK51:
Ay biz zaten kendimizi hic yeterince beğenmiyoruz kadinlar olarak. En ufak kusurumuzun bile farkindayiz.

Ben bir defasinda iş esnasinda şöyle bir baktim ay memem kötü görünüyor şu an, insallah farkinda degildir dedim. Bir baktim adam gözlerini falan kapatmis kopmus gitmis ahshd

Insanin baskasinin yaninda kendi ciplakligina alismasi gerekiyor biraz. Bir sure sonra ikna oluyor hicbirinin onemli olmadigina.

Kadin olarak her zaman sahane görünmemiz gerektigini dusunuyoruz/inandiriliyoruz. Bu cekinceler hep o yuzden. Hangi adam "insallah cok kıllı oldugumu dusunmez" diye cekiniyor sevismeden oncr sanki ahsdd onlarda da catlak oluyor kilo alip vermeye bagli, kac tanesi "ay belimde catlaklar var umarım kiz fark etmez" diye dertleniyor sanki. Uyuz oldum yine bu çifte standarta su an :D

Erkek cinsel organı da çok komik bence ama bunu takan hiç bir erkeğe denk gelmedim, hatta gurur duyuyor pis herifler shfhsdhfg
biz çatlaklarımızla batıklarımızla yer çekimine meydan okuyamayan memiklerle bile estetiğiz bence, loş ışıkla başlayabilirsin çok takıyorsan
sonrasında kendini o anın büyüsüne kapılmış olarak bulacaksın ve aklına bile gelmeyecek bu minik detaylar, zamanla alışacaksın :)

Yaşın çok küçük pişman olma ihtimalin yüksek bence yaşama ben yüzeysel yaşarken hissetmediğim halde yırtıldı zarım şuan hala aynı kişiyle sevgiliyim ama ona bile konuyu açıp dertleşemiyorum kanı görmesine rağmen biz bişey yaşamadık tahriştendir falan diyor gelecek kaygım çok yoğun. Evet cinsellikte gayet normal erkek için nasıl normalse bizim içinde normal ama baskı hiç bi zaman gitmiyor bu ülkeden

Yaşın çok küçük pişman olma ihtimalin yüksek bence yaşama ben yüzeysel yaşarken hissetmediğim halde yırtıldı zarım şuan hala aynı kişiyle sevgiliyim ama ona bile konuyu açıp dertleşemiyorum kanı görmesine rağmen biz bişey yaşamadık tahriştendir falan diyor gelecek kaygım çok yoğun. Evet cinsellikte gayet normal erkek için nasıl normalse bizim içinde normal ama baskı hiç bi zaman gitmiyor bu ülkeden
Hoşgeldin Selin.

Back
X