İlk seneden doğum günü kutlamayan eşim

Tüm Doğum günü boyunca ağlayan biri olarak anlıyorum seni sanırım

Gerçekten kirici bi davranış hele hamileymissiniz daha kirilgan daha alingan oluyor insan bu donemde ama 5 liraya bi gül bile gonlunuzu alirdi
Para sorunsa 1 saat erken uyanip peynir zeytin cay yumurta olsun bi kahvalti hazirlayip doğum gununuzu kutlayabilirdi ama bazen böyle düşüncesiz cok afedersiniz ama sigir olabiliyorlar

Gücenmekte çok haklısınız. Neden eşler bu kadarcık bir mutluluğu bile fazla görürler hiç anlamam. Hele ki bir kadını tek bir gül ile mutlu etmek bu kadar kolayken.. Doğum gününüz kutlu olsun :)

Yontulmamis oduna benzettim. En azindan bir gul veya bir pasta alabilirdi. Ilk dogum gununde almayan bundan sonrada kolay kolay almaz. Alisin bence bu durumlara bozulmayin. Eger iyi bir insansa huzurunuzu kacirmayin bu yuzden.

Kusura bakmayin ama esiniz tam bir okuzmus ,sizde bundan sonra onun icin ozel birsey yapmayin ,
Bu okuzu baba yapmaniz fazla bile ,
Birsey derse artik hersey evladim icin der gecersiniz ,
Gecmis olsun size ,aglayip bebesi uzmeyin

Haklısınız ilk doğum günü tamda hamileyken güzel bir şekilde kutlanmak isterdi ama olsun sağlık olsun tatlı canınızı üzmeyin. Bazı insanlar maalesef ne yaparsanız yapın ince olamıyorlar bu konuda. Bence siz zamanla aşılayabilirsiniz bunu ona diretmez herhalde. Ama hissettiklerini ve istediklerini açıkca çekinmeden söylersen yapar. Çünkü görünen ortada ki adam bilmiyor ve çok önem vermiyor böyle şeylere. Konuşup,paylaşmak önemli :) Doğum gününüz kutlu olsun bu arada, inşallah bebişiniz sağlıklı bir şekilde gelerek en güzel hediyeyi vermiş olur size. Sevgiler

Herkes doğumgünlerine aynı önemi vermiyor, veremiyor, yapı meselesi. Benim için de her sene kutlamak zorlama ve gereksiz gelir mesela, hele yaş pastayı hiç sevmem zaten. Sizin istediğiniz önemi vermesini beklemeyin bence ama şöyle yapabilirsiniz, siz kendiniz bir plan yaparsınız, o yıl nasıl kutlamak istiyorsanız, ona da bir görev verirsiniz mesela akşam yemek ayarladım, şunları çağırdım, şunu da sen al, şunu da sen hazırla gibi, çiçeğimi unutma gibi. Zaten o anınızda sevdiğinizin yanınızda olması en güzel şey. Başkalarının sizin için aynı hayallerinizdeki gibi davranmasını beklemek ne yazık ki hayal kırıklığına yol açar, siz planlayın, rehber olun, o dahil olsun, belki sonra baştan sona o kutlar istediğiniz gibi.

Ben de önemsemem ama arkadaşlarımın falan unutmasını, kutlamamasını önemsemem. Hayatımdaki insanın kutlaması lazım bence, eş ya da sevgili, neyse işte.

Sevgiliyken de böyle miydi?

Hayır değildi, ondan şaşkınım zaten. Hatta bir doğum günümde kolye almıştı, annesi de kolye almıştı. Annesine kızmıştı bi sorsaydın sen ne alcaksın diye, bi özelliği olsaydı benim kolye almamın sen başka bişey alabilirdin diye. Çok garibime gidiyor anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…