- 26 Şubat 2018
- 493
- 850
- 18
Benim aklıma bile gelmiyor bu konuyu görünce anca hatırladım. Yaptığı herşeye rağmen iyi biri olarak hatırlıyorum asla kötü bir his beslemiyorum ona karşı çünkü nefret insanı yorarMerhaba. Çevremden çok duyuyorum. İlk sevgilini asla unutamazsın vs. diyorlar. Ben de üzülüyorum,dert ediyorum içime. Çünkü biliyorum ki birine saplanıp kalmak kötü bir şey. Sizler,ilk sevgilinizi aklınızda nasıl biri olarak bıraktınız?
Uzaklık olduğu için olmıycağını düşünüyormuş kafasında son zamanlarda. Bende ona bütün okul boyunca çok iyi davrandığım için söyleyememiş güya, birde seviyormuş . Cesaret edememiş. Otobüse binerken sarılarak bindirdim o otobüsten indiğini bile öğrenemedim hesap et canım. Ve de ilişkimizi aileme söyletmişti . Abimlere kadar herkes öğrenmişti. Sonra puff. Sonra da bana bir çok konuda yalan söylediğini öğrendim. Öldü dediği teyzesini yolda gördüm mesela . Buna benzer şeyler. Kötü biriymişSonra öğrenebildiniz mi peki,niye durduk yere terk etmiş sizi?
Sonra öğrenebildiniz mi peki,niye durduk yere terk etmiş siziT torarikar
İlk sevgilim ilk aşık olduğum kişiydi üniversitede beraberdik. Okul bitti o gitti, birden bitti bile demeden ayrıldı, aniden ve bir daha cvp atmadı. çok acı çektirdi pislik.. tam bir yıl gece gündüz ağladığımı bilirim en güzel zamanlarımdı 1 yıl evden çıkmadım doğru düzgün yemek yemedim. Ağlamaktan her gün istifar ettim . Öldü mü kaldı mı haber alamadım bir yıl boyunca. 1 yıl sonra aradı yine bir gün ağlarken. Sonra yalancı bir pislik olduğunu fark ettim uzun yıllar unutamadığım doğru. Ama sonra başkası girdi hayatıma onu sevdim . O da bitti şimdi bir başkası var buna aşığım hemde deli gibi. Yani unutuluyor canım. Hatta o ilk sevgilim birkaç ay önce instagramımı bulmuş msj attı hala evlenip evlenmediğimi sordu. Evlendim dedim, salladım.. sonrada engelledim. Bekarım yani:) o kadar unutmuşum ..
Not: İlk sevgilim karaktersiz, bir yalancıydı onu böyle hatırlıyorum.
Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. 18 yaşındayım ben. Kendisi çıkma teklifi etti,kendisi soğuk davrandı. Anlayamadım nasıl bir ruh hali.Biz de uzak mesafeyiz bu arada.Uzaklık olduğu için olmıycağını düşünüyormuş kafasında son zamanlarda. Bende ona bütün okul boyunca çok iyi devrandığım için söyleyememiş güya birde seviyormuş ta. Cesaret edememiş. Otobüse binerken sarılarak bindirdim o otobüsten indiğini bile öğrenemedim hesap et canım. Ve de ilişkimizi aileme söyletmişti . Abimlere kadar herkes öğrenmişti. Sonra puff. Sonra bana bir çok konuda yalan söylediğini öğrendim. Öldü dediği teyzesini yolda gördüm mesela . Buna benzer şeyler. Kötü biriymiş
Yani.
Ne yaptıBenim aklıma bile gelmiyor bu konuyu görünce anca hatırladım. Yaptığı herşeye rağmen iyi biri olarak hatırlıyorum asla kötü bir his beslemiyorum ona karşı çünkü nefret insanı yorar
Biz ilişkimizi sonlandırdıktan sonra şunu öğrendim benim ismimi taşıyan kızlara zaafı varmış ve de benden sonra en yakın arkadaşımla sevgili olduNe yaptı
İsminizi merak ettim bu arada,izin verirseniz özelden sorabilir miyimBiz ilişkimizi sonlandırdıktan sonra şunu öğrendim benim ismimi taşıyan kızlara zaafı varmış ve de benden sonra en yakın arkadaşımla sevgili oldu
Siz mi onu terk ettinizİnsan anasının babasının ölümüne alışıyo, dayanıyo veya unutuyo. El oglunu mu unutamayacak?
Cig süt emmisiz nankörüz bi nebze hepimiz :)
Cokk zamanımı alsada unuttum ‘söve söve’sonra evlenelim dedi de yallah yani
Amin insallah cok tesekkur ederimAllah yardimcin olsun, yeni hayatinda mutlu ol cocuklarinla insaallah...
İsminizi merak ettim bu arada,izin verirseniz özelden sorabilir miyim
Tabikideİsminizi merak ettim bu arada,izin verirseniz özelden sorabilir miyim
Önce o sonra benSiz mi onu terk ettiniz
Merhaba. Çevremden çok duyuyorum. İlk sevgilini asla unutamazsın vs. diyorlar. Ben de üzülüyorum,dert ediyorum içime. Çünkü biliyorum ki birine saplanıp kalmak kötü bir şey. Sizler,ilk sevgilinizi aklınızda nasıl biri olarak bıraktınız?
Üniversitede oldu beni ilk sevgilimMerhaba. Çevremden çok duyuyorum. İlk sevgilini asla unutamazsın vs. diyorlar. Ben de üzülüyorum,dert ediyorum içime. Çünkü biliyorum ki birine saplanıp kalmak kötü bir şey. Sizler,ilk sevgilinizi aklınızda nasıl biri olarak bıraktınız?
Oldu zaten. Ayrıldık.Önce bir sevgilin olsun da, sonra dert edinirsin yavrucum. Senin sorunun böyle olmayan şeyleri kendine dert edinmek üzerine hep, genel olarak konularında bunu görüyorum. Şu durumu aşmaya bak derim, naçizane tavsiyem.
:)Valla sizin konunuzu okuyana kadar aklımda yoktu sahi napti acaba evlendi miİçime kurt düşürdünüz :))
Sevgili olarak değil ama istemem üzülsün . Ya ben 20 yaşından 26 yaşına kadar onu sevdim bir de hayatıma çok değer kattı aynı zamanda en yakın dostumdu ve kötü bitmedi bitmesi gerekiyordu. Sevgi adına bisi yok yani unuttum gittiHala o incinse üzülürsünüz ama,değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?